01 Mart 2006

Yuva Arıyorlar !!!

Efendim kedi falan dendi aklıma geldi. Benim ev bir adet "kedi barınağı"na dönmüş durumda. (Buradan tüm blogçu bağyanlara selam ederim.)

Kızımız Maya ve oğlumuz Fikretin 4 adet yavrusu oldu. Sokakta bulduğumuz aynı zamanda doğmuş bir yavru da süt kardeş olarak aileye daha sonradan eklendi. Sonuç olarak yedi kedili hürmüz hayatıma nisan ayı başı itibari ile son vermek niyetindeyim. Zira kendileri o gün itibari ile sütten kesilmiş olacaklar.

Diyeceğim şudur ki aranızda çevrenizde şirin sarı, sarı beyaz, 3 renk yavrular ile ev paylaşmak isteyen kişiler varsa benle irtibata geçirmenizdir. 5 adet yavrunun hepsi sahiplendirilecektir. Dolayısıyla iki kardeş olarak almak istiyenlere kaymaklı ekmek kadayıfı muamelesi yapılacaktır.

Sahiplenecek kişilerin bir kedi sahibi olmak istediklerinden emin, kendine güvenen ve benim istediğim zaman ulaşıp "nedir çocuğun durumu" şeklinde sorabileceğim kişiler olmalıdır.

Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim...


5 yorum:

  1. O yavrular ne şekerdir öyle...

    O pembe patiler ne yumuşaktır şimdi...

    Yirim diyorum evet yirim...

    YanıtlaSil
  2. umarim ev bulabilirsin kediciklere. kedi sitelerine de haber birakmani tavsiye ederim. kucukken tatli oluyor, ancak o zaman sahip bulabiliyorlar. hele bir de cins olmayinca, buyuyunce onlara ev bulman imkansiz. gecikmeden ver birilerine.

    YanıtlaSil
  3. hayatımda gördüğüm en güzel aile fotoğrafı.
    yeni evimizde artık ben de kedisiz yaşama veda etmek istiyorum. ama nedense böyle bir aşk ilişkisi gibi olsun, bir kediye aşık olup onu eve kapatayım istiyorum. (tamamen iyi niyetle.) bu nedenle şimdilik yanlış bir karar verip minik pisilerin hayatını karartmak istemem. yanlış anlaşılma olmasın, sorun onlarda değil bende. henüz hazır değilim ;)

    YanıtlaSil
  4. bir ara hayatimin kedisini ariyordum (zor oldu ama buldum nihayetinde). neyse... internet sitelerinden birinde bir ilan gordum. aradim. 50 yaslarinda bir beyefendi acti telefonu. kedi alayim derken bir saat hayat hikayesini dinledim. bu adamcagiz ev sahibinin kizi ile evlenmis. evlendiklerinde kendisinin bir kopegi, kadinin da 2 kedisi varmis. kadin cocugu olmuyor diye dellenmis ve sokaktan kedi getirme, evdekileri ciftlestirme vb seklinde ilerlemis. en son kedi sayisi 50 civarindayken adami otopark kahyasi ile aldatmis. adam da bunu bosayinca kedileri birakmis kacmis. sonra da evden cikartmaya kalkmis adami mahkeme karari ile. mahkeme el mahkum karari vermis de kedileri "tasfiye" etmek icin zaman vermis adama. ben boyle hikaye duymadim. adamcagizin durumu pek kotuydu.

    YanıtlaSil
  5. Kedisi olan bir sevdicek sahibi olduğumdan kedi kotamı doldurdum.

    Şuan için cins bir kedi olan İran kedisi yavrusu aramaktayım. İki emekli öğretmenin benim gibi bir eşşeğe bakma yükümlülüğünden kurtardıktan sonra böyle yazlığa getirip götürürken zorlanmayacağı , sevgi dolu sıcacık bir yuvada bakılacak , hele ki gri yada kahverengisi denk gelirse değme güzelliğe bir durum olacaktır.

    Ne yazık ki sarışın renkli gözlü torun hayali gibi bişey bu cins kedi isteği...

    Yoksa kendim çok cins olmayan kedi ve köpeklere damlalıkla süt vererek büyüten adamım...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.