16 Mart 2006

aska asik moronlar dernegi – uyelere yol gosterici ilkeler 1

- ileride bir gun gercekten asik olacaginiza inanin.
- asik olacaginiz kadinin/erkegin hayalini kurun. ama oyle bir kadin/erkek hayal edin ki gercek ustu olsun. ayni anda hem mit hem princeton hem harvard’dan mezun, flamenco, chacha, rumba, salsa, vals, tango, horon gibi akliniza gelebilecek her dansi yapan, sokakta uzun yatakta kisa, memeleri kafanizi aralarina soktugunuz zaman nefes alamayacak kadar buyuk ama memelerinin her bir teki bir avucunuzdan tasmayacak kadar kucuk olan, angelina jolie ile charlize theron kirmasi kadin hayali erkek uyelerimize ornek verilen hayaller arasinda yer almaktadir.
- bir kadina/erkege asik olmanin tum hayatinizi degistirecegine olesiye inanin. 20, 30, 40, 50 (artik kac yasindaysiniz) yildir kendinizde duzeltemediginiz ne varsa ask geldiginde bunlari silip atacagini dusunun. kendinizi sevmiyor musunuz? yasamda dikis tutturamadiniz mi? cigerinizi mahallenin kasabinda kilo hesabi satsak toplamda 5 ytl etmiyor mu? askin gelip butun bu sorunlari aninda halledecegini dusunun.
- an itibari ile bir iliskiniz olmasin, olsa bile karsinizdakine ona cok deger verdiginizi soyleyip ucuncu kisilere ”asik degilim” deyin. devamli ”asik olmadiginiz”dan yakinin, donemsel bunalimlara girin. mutlu mesut iliskileri olan insanlarin aslinda birbirlerine asik olmadiklarini ve asik olmadiklari halde birlikte mutlu olmaya calistiklari icin asagilik insanlar oldugunu dusunun ve bu dusuncelerinizi mumkun olan her platformda aciklamaktan kacinmayin. iliskiniz varken bunu duzenli olarak soylerseniz karsi cinsten ilgi goreceginizi bilin. ama muhtemelen muzmin bir abazan oldugunuzdan dernegimizin uyesisiniz. elinizdekini kacirmamak icin ”zamanla asik olabilirim ona” deyin arada da bulgurdan olmayin.
- kendinizi gelistirmek hic bir sey yapmayin. zaten bu dernegin amaci uyelerini birbirine ayarlamak degildir. gercek ask, hayal ettiginiz o hiper super giga mega insanin sizin gibi birine asik olmasidir. gercek ask karsilik beklemez! siz dallamanin onde gideni olun, sikiniz tasaginiza bir turlu denk gelmesin. siz de mukemmel bir insan olursaniz hayalinizdeki mukemmel insanla yasayacaginiz ask karsiliklilik esasina dayanir ve tabii ki gercek ask olmaz.
- ask hakkinda ipe sapa gelmeyen dort bes tane teoriniz olsun. belirli araliklarla birinden digerine gecin. haziran ayinda ilk goruste aski savunurken ekim ayinda gercek askin ancak birbirini yillardir taniyan insanlar arasinda olabilecegini iddia edin. her birini sonuna kadar savunun, o donem icerisinde kendiniz de bu mesnetsiz teorilere inanin.
- askin bir cok insanin omru boyunca karsilasamadigi bir sey oldugu gercegini yadsiyin. karanlik gucler sizi askin omurde bir kere olabilecegine inandirsalar bile mutlaka onumuzdeki bir ay icerisinde asik olacaginiza karsi inancinizi yitirmeyin.
- asik olmak secici bir istir. asik olacaginiz insani secin. yerden bitme killi kenar mahalle orospusu/jigolosu sizin hayatinizin aski olabilir. onu gozunuzde yuceltin. dogasi geregi o da sizden daha yakisikli/guzel, daha zengin, daha unlu birine kacabilir. olsun. hayalini kurdugunuz kadinla/erkekle alakasi olmayabilir. o da olsun. siz askinizi buldunuz. onu hala sevdiginizi ima edin cevrenize. bu kevasenin/jigolonun piyasasi bellidir. o sadece sizin icin bir roxanne, bir jezebel. onun kevaseliginin/jigololugunun otesinde asik olunabilecek bir kadin/erkek oldugunu bir tek siz farkettiniz. amini/sikini egledikten sonra seve seve sizin basiniza kalacaktir. bekleyin.
- ilkelerin devamini da ayni heyecanla bekleyin.

5 yorum:

  1. Satinemin ilkelerini okurken fonda Mustafa Sandal ve Natalia'dan "Aska yurek gerek anlasana her defa yaniyorum ama gitmeliyim. Yarani sarip acini dindiremem bak bana ben acinin ta kendisiyim" seklindeki sarkisini dinleyin. Sonunda sarkinin ne demeye calistigini anlar gibi oldum...
    Yavas okuyan bir insansaniz playlistinize "suc bende sever gibiyim gel benim ol da rahat edeyim"i ekleyin ikinci olarak.

    YanıtlaSil
  2. (bkz: kadın erkek ilişkilerine takıntılı olmak)

    YanıtlaSil
  3. felina hanim,

    yanlis gelmissin sen, burada bakiniz kullanmiyoruz :) ama hakikaten (hakkatten diye telaffuz edilir) de bakinizin icinde yazdigin klasigidir aska asik moronlar dernegi uyelerinin. ah bi de "bahar da geldi sevgilim yok, daha da uzulecegim" diye kafa siten modelleri cevremizdeyken cuk oturmus.

    freko bey,

    ne zaman acacaksin tahinpekmez'i? ac da kurallari ogrenelim be yav!

    YanıtlaSil
  4. efem bakınız fasilitesi olmadan bakınız verenleri peşinen dövüyoruz, ilk kurallarımızdan biri bu.. amma velakin, durumum ortada, cumartesi başıma neler geldi, bunu atlatıp da normal hayata geçiş çok da kolay değil.. o yüzden, biliyorum ki siz sevgili tahinpekmezperver insanlar bana biraz daha süre vereceksiniz..

    kodır dövesim var bu aralar du bakalım:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.