06 Mart 2006

Bir Takım Haberler

Yine virüslerle ilgili çok eskiden beri dostumuz olan bir program F-Prot.

Frisk Software `in daha 386dx işlemcili makinelerin baş belası Istambul.ccc ve Crazy boot virüslerinden kurtaran ilaç gibi bu program , cernobil virüsününde temizlenmesi ve pcler üzerindeki etkilerini tamamen kaldırmasıyla bir çok kişinin dosyalarını kurtarmıştır.

Halen , http://www.f-prot.com/download/home_user/download_fpwin.html adresinden indirilip pc taraması yapılabilmektedir...

*Bu post amacı fikir beyan edilen ve gönüllerin birliği üzerine kurulu bu noktada , aşka gelinerek yapılan oleyy nidaları içinde diğer fikirlerin arasında ne kadar kötü durduğunun gözükmesi yüzünden yazarı tarafından değiştirilmiştir.

6 yorum:

  1. hmmm.. demek burası bir nevi yalnızlar rıhtımı, arada teknesi yolcu alan uzak denizlere uzayacak, yükü boşalınca dönecek, öyle mi?

    biz öylemiydik, öylemiyiz, öyle mi olacağız??

    hayır, tabi ki aramızda an itibariyle yalnız olan, ya da yalnızlığı seçenler vardır, olacaktır, bugün çiftim ne mutluyum diyip de -allah göstermesin- yarın buraya makber post edecek arkadaşlarımız da vardır..

    ben bu işi anlamıyorum arkadaş.. hayatına birisi girsin, sen o birisi için hayatının belli kısımlarını blokaja al.. bilakis, bence insan o yeni insanı hayatının ful ortamlarına sokacak ki, anlayabilsin gerçekten kiminle birliktedir, nedir ne değildir..

    tercihlere saygımız tabi ki sonsuz, ben sadece görüşümü yazdım, adı üstünde, comment..

    YanıtlaSil
  2. ağbi sözü dinlediğimi göstererek ekleyeceğim yegane bişey var...

    Ben sevdiceği burnumun dibine getirdim , sadece biraz daha kokusu üstüme sinsin , sonra zirveye gelmeyen , toptur...

    Biz burada teknemizi bıraktık , limandan ayrılmadık , sadece şehirde gezip geleceğiz...

    YanıtlaSil
  3. cok muhabbet tez ayrilik getirir kuturkutur bey.

    hayat paket lastigi gibidir. kendine ait bir sekli olsa da cekistirebilirsin. ama ne kadar cok cekistirirken ilk haline donme istegi o kadar artar.

    eksi sozlukte de sevmezdim burada da sevmiyorum su ozel hayati aktarma durumlarini. yani 100 kusur kisiye "oldu en sonunda oldu bimbambom" diye bir mesaj yazmanin manasini goremedim. listede seni terkeden veya reddeden bir hatun filan var da ona mi hava atiyorsun, anlamadim.

    bunun "oyle bir ishal olmusum ki a dostlar, cirt cirt gidiyor" demekten pek bir farkini goremedim. kusura bakma.

    YanıtlaSil
  4. valla satinem ne güzel hatırlattın, siz siz olun mantının üzerine yoğurt döküp de, bi de üstüne bolonez sos falan karıştırmayın a dostlar, oyy diyorum amman diyorum..

    geyik bir yana, o lastik çekiştirildikçe ilk haline dönme isteğinin artmasından başka, bi de böyle laçka oluyo, gevşiyo, o eski sımsıkı hali gidiyo başka bişey haline geliyo, bilen biliyo..

    listede bir kel var kenarda köşede bi yerde, hala post yapmayı öğrenemedi komentlerle eğleşiyor, havam da onadır:)

    YanıtlaSil
  5. İnsan sevincini mutluluğunu sevdikleriyle onu iyi günü ile kötü günü ile görenlerle paylaşmak isterse bu paket lastiği mi oluyor ??

    Ulen ulen görürsünüz siz...

    YanıtlaSil
  6. sorun paylaşmakta değil, üsluptadır.. herşeyin bir münasip lisanı vardır değil mi ama a dostlar..

    tabi ki burada herşeyimizi paylaşmak için varız, ama paylaşıp "haydi selametle, bilahare görüşürüz" demek için değil.. allah için şuraya üye olup da tek satır yazmamış, belki ogünden sonra bir daha login bile olmamış bir sürü dostumuz var, tek bir laf etmedik, etmeyiz.. ama dediğim gibi, tekrar diyeyim, herşeyi söylemenin daha güzel bir yolu muhakkak ki vardır, fprotla olmaz o iş, bilene sormak lazım:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.