13 Şubat 2006

tahin pekmez yedim iyi geldi valla

ehem.baktım ki kimsenin afyonu patlamamış henüz, cumartesi akşamı nooldu ne bitti yazmamış..mal bulmuş mağribi gibi atlayıp yazayım dedim..

şimdi efenim, açık söyleyeyim, cumartesi akşamı tezgaha geldik..kütür kütür, dolphingirl, disciplineglobalmobile, tezgahı kurmuşlar bekliyorlar..girdik içeri, sarıldık öpüştük felan ..(öpüştük derken erotik çağrışımlar olmasın yalnız)..mekan dar ama biz dar alanda kısa paslaşmalarla neticeye varıyoruz felan..mekâna mütemadiyen insanlar geliyor, biz bunların hatun olanlarına "acep blog bu kadar gelişmiş midir lan, koçum freko" umutlarıyla bakıyoruz vefakat hatunlar bizi sallamıyor..hatta disciplin bi ara kafayı sıyırıp hatunların birinin üstüne atladı "sözlükten misin" diyerekten..kız önce korku ve panik içinde "yapmayın ben bakireyim" bakışıyla geri çekildi ve sonra da "hayır değilim" diyerek canını kurtardı..

müteakiben gelmeye başladı insanlar..duyan gelmiş abicim..herkes orda..alwaysleepy, justy, sonradan freko, bir takım sözlük celebrityleri, birtakım artı birler vs..beşinci göz, serol ve doğumgünü hediyesi olduğunu çakozladığım bir long play..long long dinlesin sahibi inşallah, uzun yaşasın da (ulan bir doğumgünü dileği de bu kadar bağlanır işte..aslanım kendim koçum ben)..

belirtmeden geçemeyeceğim kütür, disciplin ve dolphin hummalı bir etiket faaliyeti içindeydiler sağolsun..name tag yapmışlar ve ayrıca bir etiket daha hazırlıyorlar falan..ulan dedim var bu işte bir numara..sonradan ortaya çıktı ama..dolphin kişisi üşenmemiş (yandaşları var mıydı bilmiyorum) minik kavanozlara tahin koydurup üzerlerine de o etiketlerden ve nazar boncuklarından takmış..herkese birer tane verdi..gerçi ben öküzlük edip mekândan çıkarken benimkini almayı unutmuşum ama olsun, birisi yemiştir mutlaka..şimdi diyeceğim odur ki tahin pekmez pompalamaktaki mesaj nedir?kavanozun üzerindeki etikette de "düz duvara tırmandırır" gibi birşey yazıyordu zaten ki pek kıllandım..önümüzdeki blog zirvelerinde bizi neler bekliyor?yıllarca summitz'de zirve kategorisi olarak gördüğümüz vefakat hep bir düş olarak kalan "grup sex" birgün gerçek mi olacak, nedir olay? yönetimden acil açıklama bekliyoruz. mekândan çıkarken (konser sebebiyle erken kaçtım maalesef) tahinimi almayı unuttum ama her ihtimale karşı eve gelince dolaptakini çıkarıp birkaç kaşık almayı ihmal etmedim..noolur nolmaz, freko telefon falan eder, hayırlı bi haber verir:)

erken kaçtığım için özür diler, emeği geçen arkadaşların gözlerinden şapadak şupadak öperim:)

3 yorum:

  1. tahinpekmez konusunda istersne sana üretim aşamaları dahil çalışmaların fotoğrafları verilir , inan olsun , sıhhi çalıştık....

    YanıtlaSil
  2. valla biz aile sitesiyiz birader.. senin için kötüymüş.. biz o tahini pekmezi insanlara şu soğuk kış günlerinde güç kuvvet dinçlik versin deyu dağıttık.. düz duvara tırmanma hikayesini de böyle mabaddan anlamanı tamamiyle kafanın kelliğine ve bundan mütevellit serhad loblarının soğuktan uyuşmuşluğuna bağlıyorum..

    lan oğlum (bak başbakan gibi adamım, lanlı lunlu konuşuyorum) atalarımız istanbul'u fethederken, estergon'u alırken, kanije'yi tir tir titretirken, bu kalelerin duvarlarında böyle artistik otellerdeki gibi camlı asansör mü vardı da ecdadımız çıktı o burçlara, yağan oka, dökülen kızgın yağa rağmen sancağı diktiler küffarın beynine??

    işte bu güzide ecdadı o burçlara bir örümcek adam misali tırmandıran esas gıda tahinpekmez'den başkası değildir.. galyalı değiliz ki zirveye gelene devegücütazıhızı şerbeti dağıtalım?

    yaranamıyoruz arkadaş.. ama atasının neslinin bukadar dışında kalmış bir nesle yaransak nee, yaranmasak ne! grup seksmiş, yuh artık daha neler! ha, ben sekiz kişinin yaptığını yaparım o ayrı konu, senin o bacag.. bak benim de şirazemi kaydırdın hain adam!

    son olarak diyeceğim odur ki:

    mersedesin dizeli
    öptüm seni rizeli

    eheheheheh

    YanıtlaSil
  3. vallahi tahin pekmez konusunda dara dusen olursa evde daha bi kavanoza yakin stok var :) aninda isinlayabilirim..

    evet: kutur ve discipline olmak uzere elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik; herseye ragmen, ola ki, surc-u lisan ettiysek affola.. gelip ortami senlendiren, o mutlu gunumuzde (gerci benim icin sonu biraz mutsuz bitti; bi kaza haberiyle - merak edilcek bi si yok simdi) bizi yalniz birakmayan herkesi teek tek oper, sevgilerimi sunarim :)

    iyki varsiniz..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.