24 Şubat 2006

darcymania


lisede, ortaokulda zorunluluktan okuyup hayran kaldığımız mr.darcy karakterine can veren colin firth yaratığı ile başlayan darcymania'nın son mucizesi matthew macfayden.
sevgili blogdaşlarımla paylaşmak istedim.
yami yami :)

29 yorum:

  1. Yakışıklı bir adammış , okuyup faydalanmak lazım....

    (bkz:yazarı yakışıklı diye kitabını okumak)

    YanıtlaSil
  2. adam yakışıklı olabilir, vampire benzeyebilir falan ama olay o değil.. vatandaşın hatasını tespik ediyoruz, skrinşat alıyoruz kendisine yolluyoruz uyarı bazlı, ağğ ağbi ben naaptım neettim ağlaşıyor, yok padişahım çok yaşa, yok evviva españa bilmemne.. iki gün sonra bakıyosun, aynı hatanın laciverdi, bir başka çeşidi..

    lan burda bakınız mı var arkadaşım? ya da henüz var mı, olacağına dair bi beyanatımız olmuş mu..

    adam ısrarla, ben seviyorum çaylaklığı, rukiliği, şunu bunu diyor..

    ahha da beyanatsa beyanat: justy denen über iblisi, kütürkütür'den sorumlu moderatörlüğe atadım, artık justy ne derse o..

    oh be, rahatladım:)

    YanıtlaSil
  3. Kendini çok kaptıran , böyle işin gücün arasında , tahinpekmeze yeni üye bulmak , sağını solunu temizlemek , millete bakın ben burada yazıyorum çok memnunum diye kasmaktan , hata katsayısını arttıran bu melul kereste yaptığı her küçük hatadan dolayı kelle korkusuyla yaşamaktadır...

    Korku paniği , Panik endişeyi , endişe hatayı getiriyor...

    Büyüklük affetmekten geçer , öğüt verip , sabırla gelişimi izlemekten geçer...

    Biz biat ettik bu yüce insana herzaman bir nefes uzağında olabilmek için....

    YanıtlaSil
  4. blog hatunları taş da herifleri eciş mi arkadaşım.. lütfen, rica edicem yani:)

    YanıtlaSil
  5. Taş taş hepsi taş , zaten tahinpekmez de durma sebebim bu taş adamlar...

    Dimi ağbi...

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. yahu bu amca hastalikli gibi biraz. baksaniza, bayagi bir soluk.

    oysaki blogumuz erkekleri tahin pekmezle beslenmekte, yanaklarindan kan damlamakta.

    yapmayalim, etmeyelim. bu soluk benizlilerle blogumuzun elma yanakli delikanlilarini karistirmayalim.

    YanıtlaSil
  8. girlfromipanema kardesim,

    erkek dedigin hukumet, devlet vb gibi degil, imparatorluk gibi olacak. farkli kulturleri barindirdigi bunyesi bir kitadan bir kitaya goz alabildigince uzanacak. kafkaslarin sarp daglarinin ormanlarini da akdeniz havzasindaki bereketli topraklariyla beraber sana sunacak. ayni gun daglarinda kayak yaptigin, sonra sahillerine inip tenini yaktigin bir adam olacak.

    cicim, bu adam ates olsa curmu kadar yer yakar. o da bir yaz gecesi, basinda akdeniz aksamlarini gitarla calip soylemeye yeter.

    yapma sekerim, yapma guzelim.

    YanıtlaSil
  9. erkek tabiri yapildigini gordum ve duydum erkek dediginiz le baslayan uzun uzun kitaplar yazmak istiyorum ...
    erkek dedigin dalyan gibi olmali kapilara sigmamali , hot dedin mi boyle gulebilmeniz gerekir ne kiritiyorsun kadind edikce sarilasiniz gelecek olan kisidir . ( erkek dedigin; diye basladigimda bunu yazacagimi tahmin etmemistim:)allahin isi iste kader kismet )

    YanıtlaSil
  10. Erkek dediğin insanın kendine yakışanı giymesidir...

    Ayy erkek dedin şurama nasıl bööle bir şey oldu....

    YanıtlaSil
  11. aklıma gelmişken infoma "şahane lif, kese yapar, acayip masaj uzmanıdır" yazsam mı naapsam:)

    YanıtlaSil
  12. hah ben :) bence biz bayanlar ( ustune alinan alinsin tabii yargilamiyoruz) topluca udumuzu zeytinyaglilarimizi camlicalarimizi alip hamama gidelim

    davetten uzak frackman bey e erkekler hamami tellak basi ne kadarda yakisir ..bir anda hayal ettim bole poti kareli asagiya sarilan zimbirtiyla ..bird e pala biyik .. hatta hamam isigi yukardan bole puantiyeli puantiyeli gobek tasinda da kutur kutur olsun evlilik oncesi hamamda yikanmak farzdir

    YanıtlaSil
  13. asfaltina hanimcim,

    erkek dedigin sana "hot" derken kukreyecek, "bi danem" derken titreyecek. butun bunlari layikiyla yapabilmesi icin drama dersi neyin almis olmasi ise yarayabilir. ona gore bakmak lazim.

    freko biraderim,

    valla yazarken arada aklima geldiydi simdi ustune alinir diye. kasten yazmadimdi da sana da yakisti tanim. buyur tadini cikar.

    girlfromipanema bacim,

    pestamalim kaymis bir saattir gotum acikta rezil oldum aleme. kalk kendin al sabununu, sonra gel sirtima su dok iki tas.

    aaaaaaaaah ah!
    ali, veli, cumali
    uc de ondan evveli
    recep, saban, ramazan
    bi de saygideger kofi annan
    erkek mi gordu satine ablan?

    YanıtlaSil
  14. Eskişehirin sıcak sular diyarından gelerek , hamamda kese , kurna başında elense diyerek , peştemalin belini bir dirhem gevşetiyorum....

    tahinpekmez hamamda üçüncü zirvesini yapsın ,çıkışında çamlıca gazozu içilsin...

    YanıtlaSil
  15. rica ederim o cusseyle araya sizamaz kendisi

    YanıtlaSil
  16. Ağbime masajlı kese sözüm ezelden var , referanslarımı peştemalime sıkıştırıp geliyorum....

    Bu Takunyaların 45 numara olanı var mı ??

    YanıtlaSil
  17. ne o öyle yahu, ingiliz kolej bebesi kılıklı heriften koca mı olur?
    2 saniye baktım geçtim, cezbetmedi beni şahsen.

    asfaltinam gülüm, hamam deyince bende akan sular durur. yapalım valla.

    YanıtlaSil
  18. durun siz kardeşsiniz!

    ulan iki dakka işimize gücümüze baktık, millet anında hamam zirvesi tertiplemiş.. e hani bunun külhanbeyi, gazozcusu, havlucusu, terlikçisi, yancısı, nalıncısı (bak terlik demiştim ona rağmen), boyacısı, masajcısı, kesecisi, çekicekçisi.. ay daraldım.. meşakkatli iştir hamam zirvesi, kodaman organizatör ister, öyle ha deyince olmaz diyorum..

    ha illa yapalım diyen varsa cağaloğlu hamamı turistiktir ünisekstir onu da belirteyim..

    şarkıyı da burdan custiye göre uyarlayayım isterim: çok canın acıdı kırcammı belini :)))

    YanıtlaSil
  19. Organizatörümüz var , kodamanlığı tescilli (4 Metre Broderi) , Kesemiz , ben evden sabun sorunu olana kiloluk şampuan getiririm , turuncu terlik eminönünde 2 tanesi 3 milyona (naylon) , havlu mavlu veriyorlar zaten...

    Beni dünya ahret yarı çıplak görüpte dayanabileceğinize inanıyorsanız , bu zirveye evet deyiniz.

    "Kemik Üstü Deri Ambalaj Kuturkutur"

    YanıtlaSil
  20. Her türlü hamam atraksiyonuna şimdiden bende diyorum , Justy ağbimin yanında önceden gidilerek , zemin etüdü yapılır , hangi havlunun sıcak tuttuğu görülür , loca varsa masaj tekniği geliştirilir...

    YanıtlaSil
  21. lakin bir konuyu aydınlatmak isterim ki, o da göbeğimin kıştan değil ezelden beri benimle olduğudur.. ne demişler, erkek adam dediğin götlü göbekli olur hacım, öyle tüysüz iskandinav gayı gibi olmaktansa böyle olmak şanımızdır..

    yürrü be:)

    YanıtlaSil
  22. farkman seni dogarken eben kandirmis ben diyim ayrica erkek adam icin yapilan bu tasvir sadece turk erkekleri icin gecerlidir ..umarim hamamlarda tetkiklerle tespit edersiniz ...

    ayrica uniseks ( ayy ismi bile kotu ) bir hamam tarafimdan ayyy namahrem mi nidasina birakilmistir ki bunca zirve gezdim ciplak gormek isteyecegim bir erkek goremedim gorsem zaten niye hamama cagirayim:)

    felina hanim korkarim size orda asilirim adim cikar :) ama neden olmasin derim tulbentlerimizle
    yalniz soylemeden gecemeyecegim en son hamama gideyim derken kadinalr hamaminda gordugum goruntu dehsetti :D

    YanıtlaSil
  23. a$mi$iniz olm siz tumden.. ne diyim ki ben gayri... :)

    YanıtlaSil
  24. yok yok.. buna bile yakışıklı diyenler olduğuna göre bu dünyanın çivisi çıkmış.. kadir inanır olsa neyse.. bu nedir yahu!

    YanıtlaSil
  25. satine kardesim,
    o uzun uzadiya tasvir ettiginden bi tane bana sariver. Yalniz ben hamam olayindan pek haz etmem (kadinlar tas kibin ficudumu cekemiyolar, taciz ediyolar, tovbe ettim gitmem bir daha). Bir ara ugrar to go alirim ben imparatorluk misalimi.

    YanıtlaSil
  26. ilk olarak, goruyorum ki kadinlar hamami muhabbetimize katilmak isteyen erkekler var. cok sasirdim acikcasi. zira delikanli adama bacilari ile hamama gitmek yarasmaz. kendi bacisini elalemin erkekleri onunde yari ciplak dolandirmaz, oynatmaz. cani hamamda alem yapmak istiyorsa tutar bi dansoz, iki kevase... efendi gibi yapar keyfini.

    hanimlara gelince... hamama gitmeye ihtiyacim var gercekten. yok banyo jeli, kopugu vb. kullana kullana kirimiz bedenimize yapisti. mis gibi sabunlarla yikanip o kirleri yumusatmak, sonra da kese ile kazimak lazim. giden varsa haber versin. kese lazim bana.

    last but not least, cilgin sapkaci guzel, stoklar erimis ne yazik ki. hani agzimdan tiksinmezsen, sabah bi tanesini kenarindan isirmistim, sana da bi lokma verebilirim.

    YanıtlaSil
  27. yılların deneyimini blog fasilitesiyle paylaşmak isteyen bir turist rehberinin hezeyanıdır benim dile getirdiğim satinem, sakın ola yanlış anlamayasın.. haremlik selamlık düzenleriz sana bişey olmasın, natırları da bulurum evelallahın izniyle:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.