06 Şubat 2006

Blog Güzeli..


Catherine : "tahinpekmez.org'u ziyaret eden erkeklere karşı zaafım var!"


evet sayın blog halkının insanları, son rezilliğimizi de beğeninize sunuyoruz.. bugünden itibaren, inşallah hergün blogumuzu bir güzel süsleyecek.. bu fikri ülkenin en çok satan gazetelerinden çaldım evet, tiraj için kuş gribi olurum diyen bir ırkın afadıyım:)

ilk güzelimiz, catherine zeta-jones.. sanırım bu güzide hatun için "hade len ordan nesi güzel" diyecek oksijenle çalışan bir bünye bulunmayacaktır, onun için seçimim cuk oturmuştur..

günün blog güzeli olmasını istediğiniz, ve tabi ananıza bacınıza çekinmeden gösterebileceğiniz şıklıkta resimleri frackman@gmail.com adresine atabilir ve yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.. harici abuser arkadaşların postları gözlerinin yaşına bakmaksızın silinecektir, peşinen deklare eder yeni fasilitemizin keyfini çıkarmanızı dilerim..


meraklısına not: homofobik değilim, hanım üyelerimiz de beğendikleri taş abiler var ise yollayabilirler.. şu an için gay güzellerine sıcak bakmıyorum, onu da ekleyeyim:)

4 yorum:

  1. walla ben yolladım....

    beğendiklerini koysun....

    ama kaynak kuturkutur olarak belirtilsin....

    YanıtlaSil
  2. Alessandra ambrosia isteriz.
    Alessia Fabiani..
    Elisabetta Canalis...
    VIVA ITALIA...
    >:=)

    YanıtlaSil
  3. hakkat o model bişi de hazırlanabilir misal, elinden karikatür ve fotoşop gelen arkadaşlar sayesinde bir yavrunuzun sayfası tadı yakalanabilir diyorum, diyeyim dimi?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.