10 Şubat 2006

açılışa az kaldı..

animasyon ekibi : "Açın tahinpekmez'in önünü!"

www.tahinpekmez.org resmi açılışı için geri sayım sürerken, hazırlıklar da tüm hızıyla devam ediyor.. açılış boyunca konukları eğlendirmek ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamakla yükümlü ekibimiz, yukarıdaki fotoğrafta yoğun provalar esnasında bir dinlenme anında kameralarımıza gülümsediler..
arka planda ise inşa halindeki site açıkça görülebiliyor.. görünen o ki, tahinpekmez ekibi hiçbir masraftan kaçınmıyor (yuh artık:)

12 yorum:

  1. babacım ustabaşı nedemek, direk formen yapalım seni.. ben çavuşluk yapıyorum sadece, bakın güzelim aha böyle edeceksiniz diyip bırakıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. o fotoğrafta gördüğünüz arkadaşların cep telefonu ve msn adresleri bende olup , zirveye gelenlere istenildiği kadarı verilecektir.

    YanıtlaSil
  3. abi erkekler kogusuna cevirdiniz ortaligi. bakin basta adsense reklamlari mp3 sayfalari falandi, simdi direk otomobil yedek parcacisi reklami cikiyor. google bile anladi durumu. kendinize gelin. Bakin kizlari organize edip yukarida agdaci reklami cikana kadar brad pitt muhabbeti yaparim ona gore!

    YanıtlaSil
  4. arkadaşım yazılan herşey kalıyor.. aşağılarda yok şu çıplak gelsin, ne biliim brad pitle öbürsü itfaiyeci olsun arazöz sürsün falan, unutmadık bunları..

    siteyi herkes için kurduk arkadaşım, işine gelirse:)))

    YanıtlaSil
  5. Kizlar duydunuz frekoyu. Resim post edelim. Goze goz dise dis, ic camasiri defilesine itfaiye istasyonu...

    YanıtlaSil
  6. yasak arkadaşım.. anca ve kanca ben post ederim o işi, tadımlık, günübirlik.. lakin bul itfaiyecileri, request yap, post etmeyen freko kırmızı kasalı arazözlere gelsin:)

    YanıtlaSil
  7. erkekler için versiyonunu altına koyalım bence.....

    bende öyle bir grup adam resmi var aynı bizim çalışan ustalar gibi...

    isteyene...

    YanıtlaSil
  8. hmmm kütürüm sende ne arıyo ki öyle resimler.. hmmmmmmmm, hatta things that make you go hmmmmmmmmmmmm:)

    YanıtlaSil
  9. ağbi bend eher yol var biliyorsun......

    ben tamamen beğenilerimi farklı mecralara taşıdım...

    zirveden adam kaldırabilirim...

    YanıtlaSil
  10. bak allahın adını verdim bi sus:)

    YanıtlaSil
  11. HASTASIYIZ!
    offff beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    fotografci erkekse muhtemelen bayrak diregi..öhm..neyse

    YanıtlaSil
  12. Şimdiden fotoğraf konusunda uyarı veriyorum...

    Japon turist misali çekim yapmanın yanında , hani resimlerinizin sünnet düğünü klasikliğinde çıkmaması adına biraz böyle özenerek denklanşöre basıyorum.

    Bu yüzden mümkün mertebe "bize böyle grupla al" , "aa benim fotomu çekme seviglim kızıyor" gibi isteklerinizi belirleyin banada söyleyin , ondan sonra msn alemlerinden , sen benim fotomu çekerken , diyaframı küçültmemişsin yüzümdeki allaık hiç belli olmuyor şeklindeki serzenişleri de kulak arkası ediyorum.

    Son olarak diyeceğim , bu zirve için gerçekten eğlence ve hani şöyle sevenleri , çok konuşanları ,demek o sensincileri birbirine gösterme amacından başka hiç bişey gütmüyoruz. Zaten amaç "baba gel bir biraz içelim yaa taksimde" demenin biraz kalabalıkçası hepsi o...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.