27 Şubat 2006

pharrellizm


öncüsü olmak istedigim akim.

peki neden pharrell?

öncelikle fotografa dikkatlice bakmanizi rica ederim. sanirim fazla bir aciklamaya gerek kalmiyor, kaliyor mu? ben bakmayayim, kriz geciriyor, bedenim üzerindeki kontrolumu kaybediyorum. bu insan yavrusu bir dünya güzelidir gözümde. o kisik gözleri, o dudaklari, o burnu, o elmacik kemikleri; vücudundan ve dövmelerinden bahsetmiyorum bile, ates basti.

ayrica "he got style, baby!". erkegi seksi yapan ünsurlar arasinda kiyafet ve stil de bulundugunu biliyor muydunuz? evet öyle, hadi kosun alisverise nihaha.

peki, dünyanin en yüzeysel adami olmaktan cikip, bir de güzelligi disindaki özelliklerini degerlendirelim:

bu herifin yetenegi kendinin disinda minimum 238 kisiye daha yeter, o derece. zaten enerjisini ne yapcagini sasiriyor, iki grubu var - nerd ve neptunes - onlar yetmiyor, gidip sürekli baskalarina sarki yapiyor, üretiyor. biz de sarkilarina bayiliyoruz, dans ediyoruz, popocuklarimizi salliyoruz, kendimizden geciyoruz, terliyoruz filan.
ayrica reebok icin ayakkabilar tasarliyor, bbc (billionaire boys club) isimli bir label aciyor, kiyafetler hazirliyor.

cok sempatik bi varlik bu pharrell, cok tatli, süper sirin, konusmasini, zekasini, hareketlerini, müzigini, stilini, her bi seyini seviyoruz. evet.

so?
pharrellizm'e katilmak isteyenler, destekleyenler benle iletisime girip calismalarimiza katilabilirler. özellikle girlfromipanema'cigima el salliyorum buradan, "black is beautiful"!

2 yorum:

  1. bir atasözümüz der ki, "ne şamın şekeri ne arabın yüzü".. tahinpekmez hanımlarının kulaklarına küpe olması dileğimle:)

    YanıtlaSil
  2. Siteyi basan zencilere yönetim tarafından belli kıstaslar getirilecek mi diye soruyorum ??

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.