18 Şubat 2006

konsere geldim ,velâkin..

Sabahın köründe klavyeye saldırdım ki arkamızdan "gelicem dedi de gelmedi pşt" demesinler.

Şimdi efenim, olay aynen şöyle elektrik etmiştir: Beleş konser davetiyesini görünce her zaman yaptığım şekilde mal bulmuş mağribi gibi atladım. Usul erkân dairesince freko bey'in adresine mail atıp ismimi cismimi verdim. Eşe dosta duyurdum (pek sallamadılar ama olsun, vazifemizi yaptık sonuçta)...Akabinde verilen linklerden ilgili sayfaya gittim, detayları almak için..O safyada kapı açılış saati 21.00 yazıyordu. Ofisten çıktım saat yirmibir suları kulagıdelik tayfasından kütür kütür kardeşimi aradım. Bizim tayfanın ne zaman geleceğini bilip bilmediğini sordum, o da bana "abi tayfayı bilmem de konser saat 23.00'te başlıyor" demesin mi? demesin ama dedi işte..Oturduk bir yerlere saat ona çeyrek kala gittik balansa..hani bizim tayfa erken gelir, çene yaparız bir saat kadar vs vs diye. Gittik ama kapılar açılmamış,saat 22.00'da açılacakmış..Peki dedik kapıdaki iri kıyım arkadaşlara. Zaten onları oraya herkes onlara "peki" desin diye koymuşlar, hallerinden belli.:) Gurur meselesi yapıp saat tam onda değil onu çeyrek geçe geldim..nası ama..neyse, girdik içeri, listede adımız yok..eheh. valla..Hemen günahını almayayım kimsenin, listeye bakan hatun kişilikte göz problemleri de olabilir. Nereden geliyorsunuz sorusuna "internet sitesi, tahinli pekmezli hemi de" diye yanıt verdim, kadın baktı bu herif anlaşılmaz bir dilden konuşuyor, bununla anlaşmaya çalışmaktansa içeri almak daha iyi diye düşündü ki, buyur etti beni ..Ben tatmin olmayıp "gelin listeye beraber bakalım"dediysem de gerek görmedi..

Girdik içeri, dikildik bir köşeye..ne gelen vaaar ne giden. Mekanda birkaç uzun saçlı erkek, birkaç kısa saçlı kız, bol bol garson , toplasan yirmi kişi var yok. Gül hatırınız için 25 olur, bir kuruş fazla vermem. Güzel müzikler çalıyor, dev ekranda oynuyor birşeyler. Takıldım durdum bu şekilde saat 23.00'a kadar. Baktım ki ne ortamda bizim tayfadan birisi, ne de konser veren şahıslar ne de konseri dinlemesi gereken insanlar var:) Hani insan konser deyince şöyle en azından bir ikiyüz kişi bekliyor ya..cık abicim..in cin top oynuyor. O saat itibarıyla garsonlar dahil oradan elli kişi çıkmazdı. Baktım ki bu konser ortamının toplanması uzun sürecek, giydim üstümü başımı, çıktım, son otobüsü kaçırmadan.

Yani diyeceğim odur ki, top değilim, dombili değilim, geldim gördüm gittim..pişman değilim, dj güzel müzikler çaldı, iki üç tane de ilginç tip gördük, iyi oldu..öperim:))

1 yorum:

  1. bir adam düşünün ki, "abi ben tavuğum, gidip kümesime yatmam lazım" diyemiyor, yok saat onbir oldu kimse gelmedi bik bik ediyor:)

    arkadaşım, biz saat net olarak 11de ortamdaydık.. hem de bir değil tam yedi kişi olarak orada dikilmeye başladık.. evet, elemanlar geç çıktı sahneye, bire geliyodu hatta.. amma bizz evelallah guns n roses konserine sabahtan, michael jackson konserine üç gün önceden gitmiş ırkın afadı olduğumuz için böyle şeyleri dert etmemeyi öğrendik.. elbet elinherifi kardeşimizin de onikiden sonra balkabağına dönüşmeyeceğini anlayacağı bir gün gelecek:))

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.