27 Şubat 2006

kimi tahinpekmez.org üyelerinin zenci tandansı hakkında..

özgür bir dünyanın daha da özgür sitesinin en özgür üyelerinden daha ziyade dişi olanlarının bir kısmında görülen bir tandans.. aman efenim kaslı vücudlar, iri dudaklar, sık ve kara saçlar, kaşlar, gözler..

kafatasçı değilim, faşist, evet belki biraz, ama ırkçılığa kesinlikle karşıyım.. ammaa, bu gulyabani soyundan vatandaşlarla alış veriş nedir, niyedir, bunu anlayabilmiş değilim.. yoksa biz de biliyoruz tyra banks'ı, halle berry'i falan..

du bakalım, nereye varacak bu işler:)

10 yorum:

  1. - ALOOOOOOO

    - Olmmmmm

    - Hayırdır ne oldu ??

    - Olm Blog a zenci gelmiş lan..

    - Deme be

    YanıtlaSil
  2. Zencileri severim , en sevdiğim zenci , Micheal Jackson.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. zenciyi menciyi gectim de bir abazanlik almis yurumus, ben bunu gordum. tabi ki imparatorluk gibi erkekler her kadinin ilgisini ceker (zencisi, cinlisi farketmez) de resmen seksi kadin seksi erkek resmi disinda bir sey goremez olduk bu blogda.

    YanıtlaSil
  5. kardesim turkcemizi(?) bilip de yazalim/konusalim lutfen. tandans dedigin egilim, yonelim demektir (tendency). zenci tandansi da zencilesmek, zenci olma yolunda ilerlemek demektir. Ben tahinpekmez.org uyelerinde bir ten kararmasi goremiyorum (bazi erkek uyelerin cukleri buyuyorsa onu bilemem).

    cok isteyen "kimi tahinpekmez.org uyelerinin zenci meraki/hastaligi/takintisi/bilmemnesi" desin, tandans diyen tandans olsun. gotunuzden element uydurmayin.

    ps. bunu ayardan addetmeyiniz, buna ayar diyen ayar gormemis demektir.

    YanıtlaSil
  6. İbnede olsa insan insandır diyorum...

    YanıtlaSil
  7. efem kimi embedded bünyeler ecnebi diyarlarında öz dillerinden olmak üzere de olsalar, biz görevimizi yapar hatırlatırız icabında..

    tendency = eğilim anlamına geldiği gibi, eğilim kelimesi de eski dilde meyil ile karşılık bulmaktadır.. buradan, hadisenin zenciye meyil anlamına geldiğini çıkarmaktan başka, şu dünya üzerinde en iyi yaptığım iki işten birinin müzik dinlemek, diğeri de okumak / yazmak olduğunu hatırlatır, saygılarımı sunarım..

    commentimizi güzel bir alıntı ile kapatalım, kesinlikle kapak amaçlı deği hatırlatma babında:

    garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar
    benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var!


    ne alaka demeyelim, tekrar tekrar okuyalım, okumayana okutalım:)

    YanıtlaSil
  8. Rabbim özenipte bezenip yaratmış maşallarh....

    YanıtlaSil
  9. Iyi ki kendi parmaklarinla diyosun be Frekom eski dilde soyledir de boyledir diye. Ne oldugunu biliysun da ne demeye ozenti Bagdat caddesi tikileri gibi tandans mandans diyorsun. Durduk yere Oktay Sinanoglu'na cevirdin beni lan! Biz burada gavurlarin arasinda bozulmus Turkcemize ragmen tandans mandans demezken hem... tendenza falan desen yine anlayacagim... Ozru kabahatinden buyuk.

    PS.Serhaddini yerim senin. Var mi oyle milliyetci dalga yaratip vurun kahpeye yapmak? Alooo!

    PS2. Ayricana bunca laf ebeliginin musebbibi heriflere degmez bile bunca tus darbesi. Begenmedim bu adamlari ben. Zenci dedin mi 24'daki Curtis'in ustune tanimiyorum. Analar neler doguruyor bee diyerek izliyoruz ki 1 saat 10 dakika sonra bir haftalik hasretim sona erecek.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.