04 Eylül 2006

rock n coke bienali, şaştık da kaldık..

tahinpekmez.org üyesi custi kardeşimizin kendi çabalarıyla rock n coke festival kasabasının otoparkında gerçekleştirdiği bienal aktivitesi, izleyenleri şaşırttı.. kendisine uzatılan mikrofonlara "tamamiyle içimden geleni sanatıma yansıtıyorum, aklınıza birşey gelmesin" diyen custi bey biraderimizin yaptığı gösterinin ileri safhalarını rtük kanunları uyarınca yayınlayamıyoruz..


ps: görülen resimde en ufak bir fotoşop ya da benzeri bir program kullanılmamış olup tamamen kameranın gördüğü kareden ibarettir. bir ibişin defteri bu şekil dürülmüş olup sıra diğerine de gelecektir, frekoyla uğraşan herzaman allahından bulmuştur, bulmaktadır, bulacaktır, titreyerek kendinize geliniz:)

6 yorum:

  1. resmin büyük haline tıklamak suretiyle bakılacak olursa, yüzdeki ifadenin gülümsemeden ziyade yapılan zorlu performansın verdiği acı olduğu ayan beyan seçilecektir, sırf bunun için 500 küsür kilobaytlık dosyayı koydum, emeğe saygı:)

    YanıtlaSil
  2. gözdeki gözlük ve şapka ise içinde bulunduğu utancı gizlemek isteyen bireyin çığlığı sanırım. sanatçı burada demek istiyor ki "evet elimdeki efes birasıyla suçu itiraf ederim ama kendimi ateşe atamam". keisnlikle şok edici bir eser, açık otomobil bagajı, resme hayal meyal giren kişi (yoksa eser sahibi bize "insanlar hayatımıza asla tamamen girmez, sadece dokunurlar" mı demek istiyor? çok aklım karıştı. emeğe saygı, sanatçıya rep. :)

    YanıtlaSil
  3. Enstalasyon değil ama (daha o kadar değil) fotoğraf Felina'nın objektifinden çıkmadır.
    Emeğe saygı, repleri görelim :)

    YanıtlaSil
  4. gece gece bienal bereketi yaşıoz, benzer aktiviteleri kütürkütür kardeşimden de beklioz:)

    YanıtlaSil
  5. Benim uzun zamandan beri görmediğim bir sanatsal aktivite olup , olayın tehditle çekildiği kanısındayım yoksa , benim bildiğim yolların kuvvetli adamı Justy öyle ayırıcı trafik kukasına aniden oturmaz...

    Ama alkol denen şey yenilen kokoreçi bile unutturup , evimde ki yatakta sayıklayarak uyumayı bile sağladığından daha fazla yorum yapamıyorum...

    Ancak Justy ağbim bunu yaptı ise benim onu aşmam gerekir açtığı yoldan bende gidiyorum...

    YanıtlaSil
  6. yani diyor ki, ne olur ne olmaz diye ilk yardım çantası da mıntıkanın yakınındaydı.. helal olsun, önce tedbir, sonra tevekkül, bravo sayın custi:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.