16 Temmuz 2006

tahinpekmez altı aylık..

bugün itibariyle ilk "coming soon" postumuzun üzerine altı ay devrilmiş de ezilmemiş, krallar gibi ayakta duruyor tahinpekmezimiz..
bu altı aylık süre zarfında siteyi site yapan toplam 163 kontribütörü (az kontribüt eden candan çok kontribüt eden nerden bilemedim), zaman zaman coşan sayılarda okurları ile, bugün reklam gelirleri günde 6 (yazıyla altı) cent seviyelerine gelmiş, türkiye cumhuriyetinin en çok okunan / kazanan blogdan bozma sitesi olmuştur, hepimize mübarek olsun..
ilk günlerden beri ağzımıza sakız ettiğimiz "aha akşama siteyi açıyoz, işte şöyle olcak böyle olcak" söylemlerimiz hala devam ediyor, ama bize güveniniz, desteğinizi esirgemeyiniz.. bu sefer çok ciddi iki adam gayet ciddi bi şekilde taahhüt altına girdi, 2006-2007 sezonunda internet aleminde ilk bin parolasıyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz..
bu altı aylık süre zarfında boğazdaki tanker trafiğini bile durdurmayı başarmış bir sitenin üyesi olarak, nice toplumsal olaylara imza atacağımız günleri iple çekiyor, saygılarımı sunuyorum..
ne diyorduk biz tr-caf günlerimizde (hala bir eksiğiz burda o ayrı):
hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için!
en derin hissiyatımla (sincerely yours oluyo bu)
frackman revolutions

1 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.