31 Mayıs 2006

TahinPekmezin Rengi

Sabah sabah açtığımda rengiyle huzur bulduğum site. o ne güzel renktir öyle. güzel gören, güzel gördüren frackman'in gözlerine de teşekkürler......

23 yorum:

  1. efem sabah sabah bu post ekibimize şevk verdi.. hemen açıklama getirelim: sitemizin rengi, arge departmanımızın dakikalar süren yoğun çalışmaları sonucu, insana kendini evindeymiş, kırlardaymış, bulutların üstündeymiş, deniz kenarında hamaktaymış, alarko keriyır gerçek komfor kedisiymiş hislerini bir anda beşi bir yerde hissettiren bir renk olarak oluşturuldu ve yayınlandı..

    böyle de bir siteyiz evet, sıcak kumlar ile serin suların birleştiği o ince fakat karmaşık duyguların yaşandığı çizgideyiz..

    arzederim

    freko, sabah şekeri

    YanıtlaSil
  2. hani yaa ben aynı görüyom?

    YanıtlaSil
  3. yau aynı işte, malum renk.. koit hanfendi ara güzelliği yapmış işte, herkes şikayet etmiyor işte efem, kimileri de böyle sevindiriyor bizi:)

    YanıtlaSil
  4. freko'cum.. sole haziran ortalarina dogru `kizgin kumlardan serin sulara` fonu yapsak da hani turkuaz rengi bi denize intikal ediyomus gibi hissetsek (ofiste kalanlarin da bunalimi tavan yapsa) :)))

    YanıtlaSil
  5. hmmm yapıleybıl bişi, bi deneyek hele:)

    YanıtlaSil
  6. herif!! tepeletme kendini :)) denizi ozledik ama bu sezon da, `ask cok uzak...` ooy oyy...
    yunus, denizsiz ya$ayabilir mi be yahu...

    YanıtlaSil
  7. Walla tatil dediniz bende tur şirketinin katoloğunu inceliyordum , busene ölüdeniz pek bir revaşta imiş yahu...

    Sevgili frackman ağbi , biz ki senin için heryere gelebilen adamlar olarak , eski işin sebebiylede bu sektörün yabancısı olmadığını hafifçe çıtlataraktan acaba diyorum , şöyle bir mavi tur falan ne dersin , kalkış salacak iskele yada beşiktaş vapur iskelesinden doğru fethiye...

    Yolda koylara uğraya uğraya...

    Tanıdığım bir çok TahinPekmez ci atlayacaktır bu actiona ???

    "Mavitur Zirvesi Powered by TahinPekmez"

    YanıtlaSil
  8. valla o dediğiniz yaş iş, hatta öyle kabataştan kalkıp fethiyeye inecek mavi tur daha tersanelerde bile telaffuz edilebilmiş birşey değildir, oha diyorum..

    ha, size şu an itibariyle böylesi dev bi kıyak yapamam belki, ama siteyi bi f5 yapacak olursanız gözünüz gönlünüz açılacaktır, tatlı hülyalara dalabilirsiniz, deneyin:)

    serin devlet değil de, derininden bi kıyak yapabilirim, ama mekanı yerin üstünde mi olur altında mı, orasına karışamam elinherifi bey biraderim, sor hele bi enişteye, uyuyosa halledelim:))

    YanıtlaSil
  9. pisipisikopatım, billah yakarım ipanemaanımcıım, hala tanıyamadınız:)

    YanıtlaSil
  10. gozlerinden optum freko'cum, revuluusinim :)

    YanıtlaSil
  11. ipanema'cim, freko'cuum cest yapmis saolsun.. deniizzz deniiiz diye kivraniyoduk da.. bugunlukmus zaten :))) fonda acik tutacam valla da $u `ofis komiserleri`ne yakalanma korkusu olmasa....

    YanıtlaSil
  12. sayın bisusbisus, hikayelerinizi dinlemek isteriz tabi, ama başrol oyuncularını ayarlarken bir konuşalım, aman diyeyim:)

    YanıtlaSil
  13. "bu hanıma haddini bildiriniz" diyesim var, karaoğlan patentli:)

    YanıtlaSil
  14. Şimdi bi sn...

    Bizim kominitemiz ortada...

    Gelecek kişi sayısı belli (yıllık izin , aile izni , sevdicek izni)

    Gidelecek Mekan belli ve ne çeşit bir eğlence arandığıda belii (ohh disco disco)

    Yani bu emeller ışığında bir kişi şöyle bizi alsa kabataştan yavaş yavaş kıyıdan kıyıdan çanakkaleyi geçirse ordan yavaş yavaş aşağı insek...

    Haydin diyorum teknesi olanlar...

    YanıtlaSil
  15. kardeş siz burayı sanırım böyle bilderberg üyelerinin komünitesiyle karıştırdınız.. "teknesi olanlar" demiş, olm hava ısındı da su mu kaynattın, ne teknesi, kayığımız yok ulan, dalga mı geçiyon adam mı seçiyon?

    ayrıyetten, evente isim yazdırıp da sonra "işim çıktı hede hödö" diyen zihniyetle kuyuya inmem, insem de çıkamayacağımı bilir öyle inerim, onu da ifade edeyim:)

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. tam da mavi tur hayalleri kurarkene ve fakat dandirik tur şirketlerinin mavi tur diye her gün 8 saat kıçıkırık teknelerde yaldır yaldır gidip mideleri alabora ettiği, öğle yemeklerinde soğuk makarna ile tavada kızarmış yağ içinde balık verdiği, demirlediği koylarda biirrr saatttt! yüzme molası verdiği abukluklardan biriyle karşı karşıya kalırsam tatil dönüşü bir de terapiye girmeyeyim diye vazgeçtiğim günlerde aramızda şu güzide organizasyonu alnının akıyla başaracak kuvvette yiğitlerin olduğunu göğsüm kabararak gördüğümü ve eğer yapılır edilirse hemman adımı yazdıracağımı da henüz tatil planı yapmamış bir insan olarak aha buraya barnak basarak belirtmek istiyorum.

    (sevgilim iş gezisinden dönüp de bunu okumadan hemen önce silicem eheh.)

    YanıtlaSil
  18. yok yok.. ka$iniyo mirim bu kutur evladi... :)

    YanıtlaSil
  19. felina - ben ole bi takim kiprasmalar icindeyim; ama once basima musallat olan kus gribi hummasini atlatmam lazim.. : )

    YanıtlaSil
  20. kuş gribi mi nası yani?

    custi kedilerim kıvama geldi mi? görücüye çıkacaklar mı? msn vasıtasıyla bana ulaşınız ve çeşitliliği kutlayınız.

    YanıtlaSil
  21. felina - bi seminer isi var da basimizda, kildan tuyden mevzularla cebellesiyoruz iste ;) bitcek gibi degil..

    o tekne isini, benim izmir'den gelmesi muhtemel misafirlerim icin arastiracaktim ben... hazir arastirirken ole bi ek faaliyet de neden olmasin..

    YanıtlaSil
  22. evet artık buraya mesaj fasilitesi şart oldu, bugün bunu gördüm:)

    YanıtlaSil
  23. efem küçük bi html kodu değiştirmek ile oluyor bu renk işleri.. bugün yukarılarda okunabileceği üzere nüfuzlu bir ablamızın isteği üzerine bir günlük çivit mavisine döndürdük siteyi, şimdi o ilk postta beğenilen haline döndü, arz ederim:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.