29 Mayıs 2006

mutassip insanin dondurma yiyisi..yaz geliyo algida muharrem sunar !

mutaassip insanin dondurma yiyisi (#9375601, 07.04.2006 12:30:48)
dondurma reklamlari yapildigindan beri cevremde muziplikle gozlemledigim bi durum tespiti acikcasi.
dondurma bilindigi gibi yalanarak yenen bir buzlu tatli (zarf attim), tabii dondurma yiyis stilleri gelistirmis yurdum insani.
oral seks cagrisimi yaptirdigi icin genelde yurdum insaninda dondurma yerken neler oluyor diye goz atildiginda onyargilarindan arinmis bunyelere de ciddi malzeme cikiyor.
misal aile reisi cocuga para veriyo ve cocuk dondurmacidan dondurma kapip ailesine dondurma kulahlarini getiriyo, sonra aile reisi, karisiyla gozgoze gelip once ayari veriyor.
sonrasinda da once aile reisi olmak uzere hep berabere dondurmayi agza goturup hupletme (dudaklarini göt deligi gibi buzusturup dondurmadan opucuk alma hareketi) olayina giriyorlar.
boylelikle dondurmayi yalamayip cevredeki nahos (vay bunlar ibne galba su yalayisa bak) bakislari uzerlerine paratoner gibi cekmeden yemeye devam ediyolar.
bu arada cocuk anne-baba'sindan gormedigi gibi ara sira ufak dil atimlariyla dondurmayi yalamaya devam ediyor.
ara sira babayla gozgoze gelip dondurmayi hupletmeye devam ediyor.
aile'nin annesi ise hupletirken dondurmayi goz hizasinda tutup cevrede seyirci var mi yok mu diye kontrol ediyor.aile babasi da anne'yi gozetliyor.
yorucu degil mi ..ama ufacik bir dondurma bile seyrederken eziyetli hale geliyor. alti ustu yaliycan kardesim deger mi bu kadar..
eee yaz geliyor, turk insani yalamaya baslayacak..yakinda dondurma reklamlari ekranda cikmaya baslar..ufak bi tespit..tatli bir anektot..

4 yorum:

  1. efem öncelikle mottoyla başlayalım: delikanlı adam dondurma yemez, racona ters.. hadi diyelim ki bir huzurda, kıramıyor, o vakit de tercih külahta ya da saplı tabir ettiğimiz magnum ve türevleri değil, kapta servis edilen yanında kaşık verilen cinsten olmalıdır..

    delikanlı adam neyi ya.. neyse bak çoluk çocuk okuyodur şimdi, iblisle iblis olmamak lazım:)

    YanıtlaSil
  2. dondurma yiyen ibne gibin top gibin bi$iy midir diyosunuz siz $incik ?

    YanıtlaSil
  3. tamamen öyle demiyorum ama, amman diyorum gene de:)

    YanıtlaSil
  4. donduruk idüü belirsiz laflar bunlar kardesim..beni bunlarla kandiramazsiniz.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.