10 Mayıs 2006

Madonna & Natacha Atlas Düeti!


Kendi uydurduğuna inanıp üstüne bir de heyecanlanan başka biri var mıdır acaba?
Yani var mı aranızda başlığı okuyunca heyecanlanan biri? Evet bunu ben uydurdum, yani henüz böyle bir şey yok. Olsa ne şahane olurdu diye düşündüm.

Kraliçenin Confessions On a Dance Floor albümünün en baba şarkılarından biri, en azından ilk üçte olduğuna kanaat getirdiğim Isaac'ı dinlerken insanı zevkten tepindiren sesiyle Natacha'yı hayal ettim bir de. Of ki ne of. Acilen bi şekilde düet yapsın bu iki abla. Sahnede kısacık pembe şortu, deri çizmeleri ve büstiyeriyle Çılgın filozof Maddy ve karşısında üçüncü sınıf dansöz görünümlü peri kızı, Arap bülbülü Natacha!


Freko'nun Müslüm Baba teorilerine karşılık bir fikir de ben yumurtlayayım dedim. Olmuş mu? Pamuk eller klavyeye, yorumları görelim sevgili Tahin Pekmezci kardeşlerim. Canlarım benim, hepinizi çok seviyorum lan. Aranızda tanımadıklarım da var ama eminim hepiniz süper insanlarsınız. Valla billa. İçimden geldi öyle. Eheh. Düet yapsınlar lan!

6 yorum:

  1. hmmm yapsınlar fakat böyle konu ne olacak? öyle kafadan bugüne kadar yapılmış düetlerden remake edeceklerse iş kolay, ama sıfırdan inşa, hem de kadın kadına, işimiz zor şimdiden diyorum..

    şimdiden bir öneri, i've got you under my skin olabilir pırıl pırıl:)

    bu akşam geliomunuz onu demediniz hiç o ayrı konu..

    YanıtlaSil
  2. Gelmiyoz başımız ağrıyo.

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar da duygu sömürüsü olmaz be casti kardeşim!
    Dedik ya sana randevu ayarla diye, hani nerde? Alacam o ibişlerden birini hiç kaçarı yok. Taşınalı 1 hafta oldu be, bir nefes bea!

    YanıtlaSil
  4. sayın starrider sanırım ayın bi takım zorlu günlerinden geçiyorsunuz ki direk başka türlü anlamışsınız..

    efem iki kadın bi şeyi doğrultamaz demedim, düet olayının doğası itibarıyla, bunun iki kadın tarafından yapılması zordur dedim.. bilirsiniz ki düet ekseriyle bir erkek ile bir kadın arasında olursa şahane oluyo, öbür türlüsü çok bi lezzet vermiyo, en şahane örneği için bakınız evita müzikali diyeceğim misal..

    fazla kilolarınız için de yeni bi ilaçlar çıkmış, emesenden tavsiyelerde bulunabilirim:))

    YanıtlaSil
  5. İki kadınla düet, düetin doğasına aykırı olabilir tamam ama bu iki abla yaparsa olur bence.
    Eh, hadi olmadı araya bi Tarkan sıkıştırırız fena olmaz bence :P

    YanıtlaSil
  6. efem bi yerden bişeyi buraya kopyalayacak olursanız, daha önce deklare ettiğimiz üzere aldığınız yerden silmenizi rica edeceğim.. kıyamıyorsanız silmeye, konuyu başka bir dille ele alıp devamını oraya direk link veriniz, bu da en son size yapabildiğimdir, bana girişi bu yeminle:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.