12 Mayıs 2006

good hair days

gelen bir maili sagina soluna dokunmadan kopyaliyorum. illa ki birilerinin isine yarar, herkesler bilsin, bilenler bilmeyenlere soylesin.

TONI & GUY ACADEMY ISTANBUL DA 15 -16 MAYIS TARIHLERINDE DUZENLENECEK WORKSHOP CALISMALARINA INTERNATIONAL ART DIRECTOR TAKIMINDAN KIM MARTIN VE MARCO GIROTTI KATILACAKTIR. BU UCRETSIZ SAC KESIM VE RENKLENDIRME FIRSATINI KACIRMAK ISTEMEYEN BAYANLAR....HEMEN RANDEVUNUZU AYARLAYIN...!!!!

TONI GUY HAIRDRESSING
Sac kesiminde Dunya Markasi ve dunyanin 1 numarasi , her yil yarattigi trendlerle modaya yon veren, international fashion week icin vazgecilmez bir marka, bircok kuaforun TONI& GUY egitim seminerlerine katilmak icin heyecanla bekledigi ve her yil kazandigi odullere doymayan TONI&GUY Hairdressing, akademisi ve 3 subesiyle birlikte artik Istanbul da..
Ayrica dunyada bir cok insan tarafindan bilinen, tercih edilen ve stili olan bayanlar arasinda vazgecilmez hale gelen akademilerde uluslar arasi egitmenler ve sac stilistleri tarafindan gerceklestirilen sac kesimleri UCRETSIZ olarak yapilmaktadir.
TONI&GUY ACADEMY ISTANBUL da dunyanin her yerinde oldugu gibi ayný sistemde (haftaici hergun saat 10.00 – 15.30 arasinda) UCRETSIZ sac kesim hizmeti verilmektedir.
Bu firsati degerlendirmek isteyen herkesi TONI&GUY ACADEMY ISTANBUL'a davet ediyoruz.
Adres : Kore Sehitleri Cad. Deniz Ishani NO: 34 / 3 Zincirlikuyu / Istanbul Tel : 0 212 274 20 71 ( www.toniandguy.co.uk) ( yogun programimiz nedeniyle randevu alinmasi gerekmektedir…)

5 yorum:

  1. inanmıyoroooooooooom toni&guy türkiyedemiiiiii


    ehehehehehehehehehe

    YanıtlaSil
  2. En sonunda istediğim o kahkullü modeli yaptırabileceğime inanamıyorum...

    ayrıca 80 lerin çocuğu olarak berlin modeli saçlarda iki renk düşünüyorum...

    Take my Breathe awayyyyyyyyyyyyyyyyyy

    YanıtlaSil
  3. custi seni geçelim de, kütürün saçları öyle iki renk ve kahküllü hayal ettim, etmez olaydım:)

    YanıtlaSil
  4. Beni hayal etmeyiniz , lakin düşününüz , aklınızdan geçiriniz...

    bir gece eve geldiğinizde karşınızda sizin pijamalarınızla beni bulabilirsiniz...

    saçlar yukarıda bahsedildiği gibi...

    YanıtlaSil
  5. "hair dressing" mesajında sana laf attım dediğin bu muydu? "yandan yemiş" demek. düzeltiyorum kendim için (daha doğrusu saçım için) "seth cohen'e kamyon çarpmış gibi" demiştim. neyse elbet acısı çıkar bunun sen buraya adım atınca. ayrıca daha önce de dedim, osmanlık erkeğiyim ben berber olacak. sonra o berber mutlaka "dayayacak", illaki her gittiğimde aynı saç kesimine farklı ücret alınacak. zaten yolladığın morrisey yüzünden adımız çıktı "naif insan"a. hakim bey bütün suç işte bu sirtakici hanımda. kınıyorum.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.