26 Mayıs 2006

"Forza Bahadır!" Eurovision Kampanyası



Avrupa kamuoyu Lordi'nin zaferiyle efsunlanmışken, fırsattan istifade, delikanlı black metalci Bahadır Uludağlar'ın ülkemizi temsil etmesi için bir kampanya düzenlenmesi gerektiğine inanıyorum.

Hem milliyetçi, hem Müslüman ve hem de sapına kadar 'bilekçi' olan Bahadır kardeşimiz, gerçekten bir marka, bir ekol olabilecek özelliklere sahip.

Yıllar önce bir konserde sahne almadan önce yaptığı şu anons bile, onun ne denli progresif bir müzik insanı olduğunu anlatmaya yeter: "Hoşgeldiniz arkadaşlar, artık thrash metal yerine black metal yapıyoruz, hadi vatana millete hayırlı olsun!"

Bu adama sahip çıkalım...

Ayrıntılı bilgi için: http://www.bahadiruludaglar.com/

5 yorum:

  1. hmmm.. bence bahadır abimiz hiç bırakmicekti treşi.. bir treşır olarak türk müziine yaptığı katkılar, death'in dünya metaline yaptığı katkının 2pirekaresi civarındadır..

    marilin mensın gelse görse abimizi, hüngür hüngür ağlasa, silse makyajını şusunu busunu, bi bakkal açsa, sabah akşam mahallenin sabi sübyanını taciz etse falan..

    yuh bana..

    YanıtlaSil
  2. Gerçi sizleri korumak amacıyla saklayayım diyordum ama Lordi "zaferinden" sonra (ki bir an için solist amcamın seçilmezlerse performans sırasında çektiği baltayı "Crom ölüleri say!" nidasıyla seyirciler arasında dalacağını düşünmedim değil) benim adayım Trabzonlu rock\metal\çok fena grubu Death Kürüş'tür.

    Kendilerini tanımayanlar için DK bilgeliğinden bir kuple sunmak istiyorum:

    iNSANLAR ÖLSÜN! iNSANLAR ÖLSÜN! İNSANLAR ÖLSÜN! TRABZONSPOR!!!

    YanıtlaSil
  3. walla isim hariç heavy metal konusunda yeteneklerini görmek isterim...

    örnek demolarını dinlemek icab eder...

    YanıtlaSil
  4. bence agato efendi bi görüşsün abimizle, bi okazyon yapsın, temaşa eylesin, tahinpekmezcenek gidelim izleyelim, beraber ve solo höykürelim diyesim gelir şu güzide cuma öğle vaktinde:)

    YanıtlaSil
  5. meanwhile, geçen gözüme çarptı, papalina kardeşimiz de şöyle bi ayar vermiş örövizyonla ilgili, bahadır abiyi tenzih ederekten:

    http://www.habershow.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2409&Itemid=68

    burdan link olamıyor, o yüzden kopyalayıp browsırın ilgili yerine yapıştırınız, go deyiveriniz, fonda "johnny be good" çalacak burası önemli:)

    ırgılanınız:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.