29 Mayıs 2006

apocalyptica.. play it again eicca!


Echoes Productions sağolsun, bu güzel insanlar memleketi tekrar ziyaret ettiler, hatta il il gezdiler, şahane konserler verdiler.. işimizin gücümüzün fırsat vermemesi nedeniyle bu güzide turun ancak son ayağına terlik olabildik..
ilk dakikasından son notasına kadar seyircinin maksimum ilgisine mazhar olan Apocalyptica, yediden yetmişe (evet seyirci yaş skalası bu şekildeydi) herkesi coşturdu.. seyirciyle böyle güzel diyaloğu son zamanlarda bir bu adamlarda bir de Testament'te gördüm şahsen -agato göremedi evet, eheheh-.. bir daha gelecekleri tarihi iple çekerken, diğer yandan da hayıflanıyorum, yaş kaç oldu, her hafta sonu bir acayip konser var, niye 20 yaşımda değilim diye..
bilahare katıldığımız -öhöm- after show party ortamında, bu cehennem zebanisi ifadeli adamların ne şeker, ne kakara kikiri adamlar olduğunu bizzat yerinde müşahade etmek fırsatını da bulmuş olduk.. çılgın dürüm yidik, bira içtik, çılgın attık..
son bir not: yeni melek gösteri merkezinin tam kapasitesi kadar bilet satıp milletin ölmeden gebermeden güzel bir konser izlemesini sağlayan gönlü zengin gözü tok organizatör Echoes Productions'a orada bulunan herkes adına teşekkürü bir borç bilirim..
photo by camurlusular, soldan sağa paavo lotjonen, foto tayfun'un eşi, eicca toppinen, freko, mikko siren

5 yorum:

  1. o gömlekten bissürü var desem peki? sinan çetin gibi adamım ama muhakkak ki tipim de düzgün evelallah:)

    YanıtlaSil
  2. aha bak burdaki sarışınlar güzelmiş.
    Ehm yani Freko'nun sağındaki solundakiler:P

    YanıtlaSil
  3. valla delikızın çeyizini bilmem de, vaktiyle çeyizinde beton çivisi götürenini görmüştüm, hemi de aynı evde yaşıyor idik kendisiyle, hey gidi..

    bu resimde ayrıyetten eicca kardeşim güzellik yaptı da boynunu kırdı, resmin en zebellahı benmişimcesine aleyup pas verdi sağolsun.. yoksa kendisi nerdeyse bi karış civarı benden uzun bir adam, kocca çelloya kemençe muamelesi yapıyor olmasından da belli oluyodur zaten:)

    YanıtlaSil
  4. Tüh len desene kaçırmışız güzelim konseri!
    Ehm.

    YanıtlaSil
  5. kefen beyazıdır bilakis, üzerine en yakın müsaitte bir de tahinpekmez.org işletilecektir, hele bi logo netleşsin:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.