16 Mayıs 2006

Apocalyptica 28 Mayıs@Yeni Melek - son 250 bilet!



Şu an biletiksten aldığımız habere göre, güzide şirket Echoes Production tarafından organize edilen Apocalyptica Türkiye Turnesi İstanbul Koşusu ikinci ayakta.. eheh hatlar karıştı ne diyorduk, 28 Mayıs 2006 Pazar günü Yeni Melek'te yapılacak konserin son 250 bileti satışta imiş!

Yetişen alıyor a dostlar, kaççın sakırmayın diyorum (valla bu sefer bişi yok, gırtlaklarına çöktüm şahitlerim var, banamısın demediler:)

8 yorum:

  1. Şu foto aklıma bir şey getirdi. Manowar'u büyük, ama gerçekten büyük yapan şey neydi acaba diye düşündüm. Sanırım, sekizbin yaşına da gelmiş olsalar "altta deri pantalon, üst çıplak" modeline her daim sadık kaldıkları için.

    Bakınız Metallica, saçlar kısaldıkça müzik de bitti tükendi. Hiç unutmam bir gün üç "eski" metalci oturmuş radyo dinliyoruz yanımızda kızlar(yani öyle gözünüzün önüne üç tane siyah t shirt'lü izbe boş bir odada tek bir radyoyu dinliyormuş imajı oluşmasın diye kızlar dedim). Birileri anırıyor radyodan ama ancak Türk grubu olabilecek kadar kötü bir aksanla ve yeni yetme Linkin Park klonularının enstrüman hakimiyetiyle. Nasıl sayıp sövüyoruz belli değil, işte parça bitti biz bekliyoruz "Hayvan Yavruları, Ankaranın yeni progresif endüstriyel angel vocal gothic grubu" şeklinde bir şey duyalım diye, radyo spikeri de en az bizim kadar şaşırmış olmalı ki "Ee işte şimdi Metallica'nın yeni albümünden (Saint Anger) bir parça geldi" dedi. İşte o an anladım ki "other bands play manowar kills".

    Apocalyptica mı? Sevmem ben, sevene mani olmam ama.

    YanıtlaSil
  2. apokaliptikanın layv performansına şahit olmamış bi bünye bittabiki kasetten empeüçten dinlediğiyle sevebilemez, lakin biz bişi tavsiye ediyosak tavsiye ediyoruzdur, bilen bilir, bilmeyen bilmelidir.. hele bi ankara konserlerine gidiniz, sonra görüşelim.. ve fakat saçın ve müziğin eşzamanlı kısalması konusuna hararetle katılıyorum..

    manowar (yazıldığı gibi okunur evelallah) sevgimizi de arşiv bölümlerinde bulacak, daha da coşacaksınız geylvulf bey biraderim:)

    YanıtlaSil
  3. sonra bu layv olayı "kenanın sahnesi süperdir" mitine dönüşmesin firekmen kişi. metal yorgunluğu var üstümde, doktor dedi ki en fazla king diamond o da ancak "somy" marka walkmanden.

    ya apolcalyptica'nın chaos ad olsun envai çeşit coverını dinledim, beğendim hatta beğenmedim değil. üstelik muhteşem bir pozerken en sevdiğim gruptu hakkında atıp tuttuklarım içinde. sonra aramız açıldı, "gojji gojji" elektrodan yeni iyileştim bir de "voyyi voyyi" açılmasın başımıza. uzaktan, sessizce. :)

    YanıtlaSil
  4. koparak cevabımı yetiştiriyorum geylvulf efendi..

    bence sizde yorgunluk kalmamış, daha ziyade eksikliği baş göstermiş.. daha ziyade regl sancısı çok çeken kadınlara söylenen bi rahatsızlıktır, b vitamini artı ferrum fort yazılır reçeteye, ikisini de ssk karşılamaktadır, her eczaneden tedarik edilebilir.. lakin böyle bi eksikliği gayetle akustik aletler üstüne hayvani davul ortamında alabileceğiniz az sayıda zanaatçiden biri de bu apokaliptika denen kuzeyli taifesidir.. bir insan tanıdım, öylesine apokaliptikasever biriydi ki, metallicayı dahi bunlar yüzünden merak etmiş de dinler olmuş, o radde..

    uzağı sessizi bilmiyor, ankaralı apokaliptikasever bünyeleri bu adamı kolundan tutup araba arkasına konulabilecek laçka kafa köpek modeline getirilesiye en ön sırada kafa sallatmaya davet ediyorum:)

    YanıtlaSil
  5. kafa sallamak iyi de daha yeni tartıştık girlfromdişmacunu hanımla, dedi ki "saç uzatmak zor işte, benimkiler maşallah hem uzun hem kusel hahayyt (buraya da saç savurma efekti koyunuz)".yani pes ettim gibi bir şey, sağ koluma daha az fiili livata girişiminde bulunacak bir berber bulursam kısa saçla da deneriz.

    bakınız içimdeki adamın haline, blind guardian gelmiş iki kere ülkeye her seferinde bir bahane bulup gitmemişim. dream theather geldi "ahorey" diye uyuyordum. manowar geldi be, son bir gazla tren yapacaktık gey oldu wolf oldu. iron maiden falan ha keza. yok yani geçmiş bünyeden, ama bana diyin ki interpol geliyor yanında da artic monkeys getiriyor hemen koşayım.

    YanıtlaSil
  6. Bu büyük grupları bizde istiyoruz ancak 1991 yılındaki yıldızlar geçidinin oluşabilmesi için artık basamak basamak gruplar gelmekte diye düşünmekteyim...

    Sonuçta kendinizi koskaca bir rock grubu menajeri gibi düşünün , bir ülke sizin temsil ettiğiniz grubu istiyor , o ülkeye bakıyorsunuz grubunuzun albümleri korsan piyasasında , ülkenin genel durumu pek iç açıcı değil , dakkada bir bir yerlere patlayan yada patlamayan bombalar atılıyor , allasen söyleyin Steve Harris bir kez daha bu tarafa doğru dönüp yatar mı ?? yada bir Jamed Hetfield Yeah haykırması boğaza karşı yada mecidiyeköy otobanlarında duyulur mu ??

    Gidelim bu konserlere diye düşünüyorum...
    Sallaycaksak kafamızı , göstereceksek bedenimizi götürelim ve diyelim biz sizi seviyoruz ve sizi sürekli görmek istiyoruz diye...

    Bizim Rock am Ring yapılacak çayırlığımız , ona destek verecek dinleyicimiz , adam gibi bir organizasyona 400 milyonda verecek müzikseverimiz vardır...

    YanıtlaSil
  7. yeni melekte konsere gidilmez anacım.
    (beşinci göz ordan çıkıp kafamı patlatıcak:))

    YanıtlaSil
  8. valla gidilir şekerim, babilondan iyidir:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.