30 Mayıs 2006

150. tahinpekmezci aramızda..

evet sevgili tahinpekmez ortamının müdavimleri.. 16 ocaktan beri yayında olan mekanımız, gün itibariyle 150. (yazıyla yüzellinci) üyesini kabul etti bünyeye: comfortably numb.. böyle de güzel bir nick seçmiş bu güzel kardeşimizin aramızda nikine yakışır nice güzide postlarla, kommentlerle bizleri aydınlatmasını, hoşça vakit geçirmemizi sağlamasını diliyorum; hayırlı olsun..
konusu açılmışken belirtelim: son 850 kişilik yerimiz kaldı, totalimiz 1000 kişi olacaktır, 1001 olmayacaktır, tahinpekmez.org üyeliği ancak vasiyetle devredilebilir cinstendir, istifa vs. kabul edilmez.. konuyla ilgili bir de vtr çekeceğim ama elbet bir istifaya yeltenen olsun, ekibi salalım vatandaşın üstüne, başlığı bile hazır: www.ibretialem.tv :)
"lan olm 150 kişi diyosun yazan eden toplasan 15, ne ayak?" diyenlere, herkesin bir vakti bir günü vardır diyesim geliyor, ama demiyorum.. elbet burası da şak diye login olup kolayca postların yazılabildiği bir yer olacak, o vakit kimseler üşenmeyecek, biliyorum yorum yorum yorum, görüyorum yorum yorum yorum, duyuyorum yorum yorum yorum; birgün açılacak hosting, bekliyorum:)

8 yorum:

  1. Şimdi süper bişey bu olay.

    Yani bize miras bırakabileceğimiz dünyevi bir olgu armağan ediliyor.

    Ancak 150. gelene hoşgeldin deniyorda , daha linki verildiğinde tazı misali buraya gelip ilk postu , ilk user profile kısmını renkli renkli dolduranlara da bişeyler müjdelenmeyecek mi ??

    (bir adam tanıyorum , ondan bir kuple üst yerde durayım, çok eziyor beni)

    Onun haricinde memnunum ben ekmeğe sürüyorum tahinpekmez pek güzel oldu vucudum falan , kollar , göğüsler falan...

    Konsere götürüyor , icabında omzuna alıyor , iyi yerden fotoğraf çektiriyor daha buraya yazamayacağım envai çeşit iyiliği var Tahinpekmezin...

    Çok zor olmasa gerek post etmek , yada birisinin yazısının altına comment yazmak...

    YanıtlaSil
  2. her yazının altında kommenti var kütürümün belki, ama arada postları da var, ve bunlar ibiş postu değil, bildiğin post, topic, başlık, ne dersen de..

    anlamadığım şey, bu custinin klavye kiril alfabesimidir de, blogger'dan girememektedir? malum, bi kere diyelim girdi siteye, "beni hatırla" dedi, o saat bu saat makina açık olmak kaydıyla, kommentte sorun yaşamaz.. mamafi, blogger arada "yaz lan useri" diyor, bu da böyle şaşırıyor olmalı..

    sen kafanı yorma kütürüm, yapıcaz bi güzellik, hertürlü:)

    YanıtlaSil
  3. İşte budur diyorum...

    Bir insanın sadece gölgesi ile bile neler yapabildiğinin en iyi görüldüğü yerdir TahinPekmez...

    Haftasonu yine geleyim mi yanınıza...

    YanıtlaSil
  4. belli mi olur, gün gelir, o öbür dediğin de olur güzel kardeşim, yoksa allah mı söyletti:)

    YanıtlaSil
  5. Ben firakman abime dedim ki "abim yaş ilerliyor ben yazar olucam ama önceden alıştırma yapayım, referansım "ballı üçgen" erkek dergisidir dedim o bağlamda staj gibi bir şey oluyor benim için. Bu arada önce 850 kişi olunur sonra 150 kişilik yer kaldı desemiydik? Yok demeyelim, zaten invite only kapansın anında dolar ki kota, mesele o değil.

    YanıtlaSil
  6. :) `borclarimi aksatmayin` vasiyetimden baska bi vasiyetim daha oldu; mutluyum gururluyum :))))
    cok yasa tahinpekmez!!

    YanıtlaSil
  7. Bir kere biz istiklal de gayet temiz duygularla yürüyoruz Freko ağbimle...

    Ayrıca 3 haftadır sizinleyim bir 4. haftada neden sizinle olmıyayım...

    Dimi ağbi...

    YanıtlaSil
  8. evelallah kütürüm, gelmeyelim böyle ucuz tahriklere:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.