11 Nisan 2006

lost şeysi..


seyredeni varmıdır aramızda bilmem, ben bir kardeş evi bayram sekansı sırasında hadiseyi birinci sezon + ikinci sezon dokuz bölüm şeklinde bünyeye indirdim, o gün bugündür de her hafta mal gibi p2p başında yeni bölümün inmesini izliyorum bayt bayt..

burada spoiler yapıp, ya da teoriler üretip kimseyi gerecek değilim, benim bakış açım biraz farklı hadiseye..

yazacaklarım arasında bi takım lostsal doneler var, ama bukadarını artık herkes biliyor, o yüzden spoilden sayılmaz, okuyabilirsiniz..

efem nedir lost hadisesi? uçak düşüyo, bazı elemanlar kurtuluyo, adaya çıkıyolar.. yemyeşil ortam, içme suyu var, hatch deyu bişi buluyolar sığınak hesabı, içinde aylarca yetecek yiyecek içecek yinmi yimenmi şeklinde duruyor, yetmiyo bi şekilde takviye geliyor.. ayrıca kazazede hatunlardan çamaşırcı teyze hariç bir tane ıskarta yok, sanırsın uçak fişın tivi defilesine ekip taşıyodu anasını satayım..

hal böyleyken, insan o adadan kurtulucam diye niye dertlenir anlamıyorum.. ulan herşey var işte, suyu pınardan içiyosun, ananas var mango var papaya var, başın ağrısa ilacın var, az kassan onca bitkiden illa fermente bişiler yaparsın kafayı da bulursun, e hatunlar ayna gibi, illa kör topal nasibine bişey düşer.. insan rabbinden daha belasını mı ister onu diyorum ben..

ha, neymiş, others diye bi yecüc mecüc taifesi varmış da onlar sakatmış bilmemne.. adamlar sanki başka dil konuşuyo hemşerim! ulan herkes ingilizce konuşuyo işte, iki gün artislik yapsalar alttan alırsın, üçüncü gün onlar da eşşekliklerini farkeder, onlar adanın bi yanında senin tayfa öte yanında, mis gibi yaşar gidersiniz.. birbirinizi göreceğiniz vakitler de anca bayramdı seyrandı ziyaret hesabı olur..

yok ama, elemanlar amerikalı ya, illa onları da dize getiricekler, bok var!

sözlerime, güzel bir türküyle son vermek istiyorum:

hepimiz kardeşizz
bu kavgaa ne diyee

saygılarımla

freko, ada sempatizanı

15 yorum:

  1. ya o değil de ben en çok "ikinci sezon dördüncü bölümde jack kolunu kaldırdığında arkadan gözüken yaprağa dikkat ettiniz mi? birinci sezon onaltıncı bölümde locke'un tişörtündeki desenle aynıydı." gibi geyiklere hastayım.
    kardeşim manyak mısınız? gidin işinize yahu.
    tamam ben de indirmeye kasıyorum izliyim bakiyim neyiş diye ama henüz muvaffak olamadım. ilk bölümü alt yazısız yarım yamalak izledim ama sonradan indirdiğim alt yazıları filmsiz okuyunca çok da bişi anlamamış olduğumu idrak ettim. sorun şu ki bilgisayar cehaletim son hız devam ediyor ve ben henüz o alt yazılarla filmi birleştirmeyi beceremedim. işin daha vahimi, indirdiğim bazı bölümleri açamıyorum ve nedenini de bilemiyorum. ses var görüntü yok. bir takım codecler eksikmiş. yükledik, yine olmadı. sevgili tarafından el emeği şeyedilerek dvd formatında cd'ye çekilmiş mis gibi filmlerim, yanında bonus olarak lost bölümlerim var. izleyemiyorum. niye? dvd player okumuyor. bilgisayar da aynı şekilde. nedenini bilemiyorum.
    çıkmaza girdim, bildiğiniz gibi değil. başımı ellerimin arasına alıp her gün bir saat kadar bu konuyu düşünüyorum, çıkar yol bulamıyorum. böyle böyle soğudum ortamlardan.

    ehe.
    ehehehe.

    YanıtlaSil
  2. ha işte felinaanımcım onu diyorum, yemişim filmini dividisini pleyırını.. olsak ya öyle bi adada, hiiiç sallamasak bunları.. aha mekanda aslan gibi pikap bi dünya da plak var, bi ara gene birileri others ile kapışıyodu sanırım, bu hörli ile çarli iblisleri de oturmuş plakları kurcalıyolardı falan, "baba bak esas bunu dinle hastası olacaksın" geyiği çeviriyolardı..

    bi ara diyorum, bulalım parayı, yapalım böyle bi komün be, of be..

    YanıtlaSil
  3. birader, hayvanlığın alemi yok, kate yengen olur.. akıllı ol almiyim o yarım aklını:)

    o diil de, sen o download listesine oz ekle birader beş sezon, ayrıyetten o galaktikaları bana getir ilk fırsatta, çizmiyim:)))

    YanıtlaSil
  4. aman casticim derman casticim.
    kurtar beni bu lost belasından casticim. en yakın ve msait zamanda istiyorum onları. ne yapmam gerekiyorsa diyiver.
    allah ne muradın varsa versin, bi yastıkta kocatsın ayrıyeten ;)

    YanıtlaSil
  5. allahın ibişi, kate denen hatun kelden hazzetse orda aslanlar gibi locke abimiz var, ozaman susar otururuz.. lakin hatun az da olsa saç olsun diyo işte, çık aradan adana, parazit yapma:)

    YanıtlaSil
  6. "kelin merhemi olsa tepesine sürer" gibi bi deyimi hatırlatmak isterim öncelikle.. o dharmaydı ottu boktu diyesiye abla iki sezonda üçledi..

    "kel adamla sidik yarışına girme kardeşim, ağlarsın"..

    aha yazdım bunu tekrardan, o kate karısını türkiyeye getirip istiklalde fellik fellik dolaştırmayan freko ne olsun! belkim sana valizlerini taşıttırırım da skrinşat falan alırsın imaj hesaabı:)

    YanıtlaSil
  7. böyle şeylere gerenk yok custi, alırım aklını:)

    YanıtlaSil
  8. e işte ben de onu diyorum ya zaten.. bi düşsem o adaya, daha da ne işim olur uygar dünyayla, miss missssssssss:)

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. ooo gigantik falan? yokmu o gigantik yapılan yerin mesaj fasilitesi, kapatmayalım dükkanın önünü arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. tavrımı tribimi yerim, bana bişi olmasın:)

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. aha ilk gördüğümde dövücem ben de o vakit:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.