01 Mart 2006

google adsense reklamları..

valla ne yalan söyleyeyim, blog hadisesini icat ettikten sonra, gogılın herhalde otomatikman atılmış bir maili sayesinde tanıştım bu hedeyle.. "lan" dedim, "sonunda bulduk parayı, badiler madiler zengin edecek beni".. velhasılı bir ay bir hafta geçmiş olduğu halde, bırak zenginliği, 35lik rakı alınmaz biriken dolarla sentle.. mamafi konumuz bu değil tabi..

adetim olduğu üzere, ki bunu hep yaparım herkesin sitesinde yaparım reklam yoluyla webmasterların para kazanması şiarıyla otururum makina başına (evet çok adiyim), gene tıkladım güzide sitemizin bugünkü reklamını, ne olduğuna dahi bakmadan.. global electronic music marketplace diye bi site açıldı, en tepede de ne yazsa beğenirsiniz? jerry lee lewis! oha oldum haliyle, yuh oldum.. demek bu gogıl adsens hadisesi, hakkaten de böyle site ile alakalı reklam getiriyormuş..

bu noktada, günün birinde ağdacı reklamı çıktığında serzenişte bulunan site sakini hanım yazarlara sesleniyorum: arkadaşım, o reklam çıkıyosa illa burayla bi ilgisi olduğu için çıkıyo işte! reklamın çıktığı tarihte kıllı tüylü bi post hatırlamasam da, sonuçta gogıl uzaylı işi, bambaşka mecraları da arıyor tarıyor olabilir.. sabahları çöpünüzü alan adamlara dikkat edin der bolca fbi cia filmi seyretmenizi tavsiye ederim:)

16 yorum:

  1. lakin, o hadiseyle ilgili burda bi post yoktu, gene de geldi o reklam evet.. güzel yedik o yüz doları o ayrı konu:)

    YanıtlaSil
  2. Yavrucugum, Frekocugum, gunaydin. Adsense'in mantigini yeni mi anladin? (3 vakte kadar dayak yiycem bundan, cok kasiniyorum bu aralar!) o bahsettigin olayda ise agda reklamindan sikayet edilmiyordu. O postu aradim buldum, bizzat kendim soyle demisim (comment 50 cibildak mankenin oldugu bir resmin altina yazilmisti):

    """abi erkekler kogusuna cevirdiniz ortaligi. bakin basta adsense reklamlari mp3 sayfalari falandi, simdi direk otomobil yedek parcacisi reklami cikiyor. google bile anladi durumu. kendinize gelin. Bakin kizlari organize edip yukarida agdaci reklami cikana kadar brad pitt muhabbeti yaparim ona gore!"""

    gecenlerde cok finli, danimarkali lafi ettik, isvecce reklamlar cikti. bugunlerde kedi mamasi, kedi oyuncagi reklami falan bekliyorum. agdaci reklami icin calismalara devam edelim kizlar!!!

    YanıtlaSil
  3. Aslında Google reklamlarının yanısıra artık yeni gelecek yerimiz içinde böyle adsense boyutunda reklamlar alınabilir , coderlere , site sahibine , yarım ekmek döner , ayran giderleri karşılanabilir.

    Ağbi reklam giderlerinin nasıl pay edileceğini malikanemde görüşelim...

    YanıtlaSil
  4. Madem ki adsense yazdıklarımıza uygun reklamlar veriyor , öyleyse her cümle için "tahinpekmez" lafı geçirelim , yukarıda helvadır , pekmezdir dönsün , bünyeye iyi gelsin...

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. asfaltina said...
    yalniz ;
    ben niye kendimizi frackman dedi diye agda ya da kila kosullandirdik anlamadim ... ben derim ki baska seyler gelsin ..zira anladigim tahin pekmez yyiyerek burda durabilene ask olsun..
    tum bayanlara ayri bir kursude seslenmek istiyorum ... terbiyem herseye musait ama burasi yeri degildir

    YanıtlaSil
  7. ayrica bir lezbiyen deiliz ama hamama gider oynariz zirve seysi vardi ... onu da konusalim derim ...:)

    YanıtlaSil
  8. ayrica bir lezbiyen deiliz ama hamama gider oynariz zirve seysi vardi ... onu da konusalim derim ...:)

    YanıtlaSil
  9. Hamam olacak bence , frackman bir yol ayarlasa , galatasaray hamamı diyorum ya neyse....

    YanıtlaSil
  10. o diil de, böyle enteresan post içinde gizli reklam yapmışız, teşvik etmişiz, kontrol ettim koca gün iki klik.. hala haremdesiniz selamdasınız olmuyo ki ama:)

    YanıtlaSil
  11. frekom komentleri pop up yapmakla coder olunuyosa ben alemin en kral coderıyım peeh. geç bilem kalmıştın, sesimi çıkarmayayım diyordum ama neyse :PP

    YanıtlaSil
  12. hamam da postyapsak ben hamama gitmek istiyorum ..artik google reklami yok mudur ole?

    YanıtlaSil
  13. o reklamlar tık-la-na-cak arkadaşım, bi daha söylemicem:)

    YanıtlaSil
  14. para parayı çekiyo işte anasını satiim.. koca sanayici adam tıklayınca 30 gren sayıyo eline bize kuru franklin.. adaletin bumu lan gogıl:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.