24 Şubat 2006

denyo fwd itilaf ekibi

uzun süedir planladığım üzere, uyuz olduğum fwd mail lere nihayet savaş açmış bulunmaktayım. ilk icraatlerim aşağıdadır. ekibime katılmak isteyenlere, reply all seçeneği tavsiye edilir.

-------------

az önce gelen fwd mail:

cep telefonu ile ilgili gelen yurt disi kaynakli onemli bir bilgiyi sizlere duyurmak istedim sarj durumundaki cep telefonuna gelen bir cagri nedeniyle aranilan kisi (cep telefonu sarj unitesine bagli iken ) konusmaya basliyor ve tam o anda elektrik akimi makinaya kontrolsuz / korumasiz bir sekilde gecerek kisiye sok etkisi yapiyor ve konusan sahis o sokla yere yikiliyor , yakinlari gurultuye kostuklarinda kisinin yerde cok dusuk nabiz ile yattigini gorerek acilen hastahaneye kaldirmaya calisiyorlar ancak yolda sahis kaybediliyor . cep telefonunuz sarj' a bagli iken kesinlikle konusma yapmayiniz


cevap:
yolda yürürken kafanıza saksı düşebilir ! sakın yolda yürümeyin !!! buzdolabını açarken yerler ıslaksa çarpılabilirsiniz ! sakın buzdolabını açmayın !! sandalyede otururken dengenizi kaybedip düşebilirsiniz ! sakın sandalyede otururken kıpırdamayın !! esnerken boğazınıza sinek kaçabilir ! sakın esnemeyin !!

-------------

denyo fwd:
>2012 olimpiyatlari sadece istanbul kutucugu >tiklanacak, moskovadan sadece900 oy ondeyiz... istanbul 2012 >olimpiyatlari icin 9 aday sehirden biri... 1 dakikanizi ayirip oy verin, su >anda >istanbul oylamada birinci >durumda!...
>http://www.cnn.com/2004/sport/01/16/olympic.bids


cevap:
cnn web sitesi "2004 yılı anketini" ( yazıyla: ikibindööööört ) olimpiyat komitesinin zerre sallamadığını düşünürsek, mail in ne kadar anlamsız olduğu ortaya çıkar. ayrıca, 2012 olimpiyatlarının londrada yapılacağının kesinleşmesinin üzerinden hatırı sayılır bi zaman geçti... ( http://www.olympic.org/ )


anafikir: tarihe bakmadan okumadan "fwd: çok önemli !!!" tadında fwd yapmak sağlığa zararlıdır

-------------

denyo fwd:
merhaba, ben ankara'li bir gencim. yasim 17.lise son sinif ögrencisiyim. ancakçok büyük bir problemim var, kan kanseriyim. çesitli kuruluslar tedavim için yardimlar yapmakta. bazi internet kuruluslari ile yapmis oldugum yazismalar sonucunda da, eger benim yazmis oldugum e-mail 100.000 kisiye ulasirsa bu $100.000 yardim yapacaklarini belirttiler.sizden ricam bu mail'i tanidiginiz herkese forward etmeniz. çesitli zamanlarda yabancilara ait bu tür maillerin internet'de dolastigini gördüm ve herkes birbirine gönderiyordu. lütfen bir kez de benim için gönderin lütfen..........
salih gezer ankara


cevap:
sevgili salih gezer,
şu anda bana gelen fwd mailde yaklaşık 500 kişinin mail adresi var. ben bunları şimdi bir araya getirip sizin adınıza, o görüştüğünüz internet firmalarına satıcam, yüzbin dolar olmasa da bi yüz yüzelli dolar atarlar artık. sizin edeceğiniz kardan pay aldığım için özür dilerim. saygılarımla

-------------

denyo fwd:
> >>ekteki bebek bir yangindan kurtarilmis ve süren tedavinin masrafi agir, > >> bu e-mail her forward edildiginde sistem aileye > >>3 sent aktaracak.

cevap:
o sistemden ben de istiyorum, evimi boyatıyorum para lazım, bu maili alt kattaki komşuna fwd edebilirsen sistem bana 5 ytl vericek sana da hayat boyu denyoluk madalyası vericek

-------------

denyo fwd:
> >>> >> >petrol yoksa çıkartma ruhsatı neden >vermiyorsunuz ?!.. > >>> >> >değerli okurlar, geçenlerde türkiye-suriye sınırında uydu verilerine göre petrol denizi olduğu iddiasını yazmıştım. yazı >sonrasında silopi'de madencilik yapan beşir yılmaz aradı. >yazacaklarımı lütfen iyi okuyun!... beşir yılmaz telefonda "vedat bey, gelin silopi' de cudi eteklerine sizi götüreyim de petrolü kendi gözünüzle >görün!.."diyerek feryat ediyordu.

--- blablabla ---

> >>> >> >ilgili olacağını düşündüğünüz herkese yollayın... > >>> >> >önemli!!


cevap:
bomba haber!! türkiyenin dünyanın en zengin ununbiyum kaynaklarına sahip olduğu belirlendi . antalyanın kuzeyindeki karstik arazide yapılan çalışmalarda , labaratuarlarda saçmasapan deneylerden başka hiçbir işe yaramayan ununbiyum elementinden 42.000 ton rezerv olduğu saptandı . bu element sayesinde türkiyenin diş borcu sıfırlanacak hatta kara geçmeye başlayacak . ama gelin görün ki alçak zimbabveliler bu madenin üzerini cıva ile kapattıklarından bu kaynakları çıkarmamız çok zor . bu maili 653 kişiye forward edersen türk hükümeti gerekli çalışmalara başlayacak ve ununbiyumumuz özgür olacak . ( sadece bu cevap bana ait değil, giray gökırmak isimli birisine ait, geri kalanlar şahsi delirmelerim)

-------------

6 yorum:

  1. "Forward Kardeşliği" üyesi , olarak bu ve bunun gibi binlerce mailin aslında bu ülkeye ne kadar çok faydası olmayanların açtığı savaştır. :-))

    Okur yazar oranının artmasını sağlayan ,Şirket ve holdinglerde bölüm içinde neşe ve bilginin dönüşümü kanunu uygulatan , haftasonu nöbeti yada fazla mesai gibi zamanlarda sıkıntıdan ölmemeyi sağlayan forward mailler , nice gönüllere aşk ,sevgi "-ayy sendcan süper mail yaa , koptum ben.." başlıklı maillerin birimler arasında yaşanan aşkları filizlendirdiğinin farkında olmadan açılmış bir savaştır.

    Çok önemli bir bilgi işlem kadrosunun ,iş sahibi olması hattasında "alo merhaba benim outlookumda çok önemli mailler var yedeğinin alınması gerekiyor" şeklinde görevleri tam ve zamanında yapılarak , hattasında bilgi kaybı oluşursa ,"alın bende var olimpiyat anketi" maili şeklinde forward tuşuna dokunulabilir.

    "Forward Kardeşliği"

    Zincirin En Kuvvetli Halkası Olun.

    YanıtlaSil
  2. ben bunu uzun süredir tek başıma yapıyordum.. ama sonra sıkıldım.. şimdi artık çalışmalarımı dünya barışı, küresel ısınma, kaçak elektrik kullanma yöntemleri, damacananın pompasından taşırmadan bardağa su doldurmak (ki ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz) gibi hayati önem arz eden konulara yönelttim.. şimdi daha mutluyum.. forward mailleri de bakmadan siliyorum..

    YanıtlaSil
  3. bu tur forward e-mailler arasinda benim en cok sinirimi bozan 444 0 911 ile ilgili olandi. neymis, turkiye'deki butun hastaneler birlesmis ve her sehirde bu numarayi aradiginiz zaman hastanelerin ambulanslari gelip sizi aliyormus vb.

    1999 yilindan beri dolanir bu e-mail. en sonuncusunu bundan iki ay once aldigim dusunulurse, 6 kusur yildir dolanmakta internette.

    yok kardesim oyle bir sey. usenmedim, aradim numarayi. basina 212 koydugunuzda ozel bir ambulans sirketi cikiyordu bir zamanlar. artik kullanim disi bu telefon. 216 ile cevirdiginizde yanlis numara cevirdiginize delalet eden sinyali duyuyorsunuz ki zaten bu numarayi baska hangi prefiksle cevirirseniz cevirin (312, 242 vb) ayni sinyali duyuyorsunuz.

    bir arkadasimin annesi kan kanseriydi. kizcagizin ne olur ne olmaz diye bunu cep telefonuna kaydettigini gordugumde isin ciddiyetini anladim. kaldi ki bu e-maili bugune kadar bana forward edenler arasinda iki dis hekimi ve bir pratisyen hekim var.

    yapmayin, etmeyin yahu. boyle onemli bir konudaki e-mailleri teyit etmeden gondermeyin kimseye...

    YanıtlaSil
  4. kendi adima demek durumundayim [zitarraydir bilir ]denemeden hatta tek tek eleyip,elleyip :) bakmadan ve hatta fwd oklarini silmeden asla mail gondermiyorum
    hayir bir fwd manyagi oldugum dogrudur ama surda yazilanlara dahil olan hic bir sey yapmadigimi belirtmek durumundayim ...
    ve itiraf ediyorum bir cok duyuruyu yollamiyorum cunku inanmiyorum

    bu beni kotu hissettiriyor mu bazen ..
    ama soyle bir ornek vermek durumundayim:
    vaktiyle bir kan ihtiyaci maili gelmis ve kisiyi aradigimda yanlis numara deyip birde firca yemisligim vardir ..
    hatta bir ara hanim hanimcik notice konulu bir email atip fwd ettigim icin " rahatszi olan varsa bu maile kufur edip geri yollasin anlarim " icerikli mailde yollamistim rahatsiz oldugumu fwd edemeden yasamayacagimi da ekledigimi belirtmeliyim
    fwd maillerini gun icinde seviyorum .. cok sukur abuk subuk fwd yollayan arkadasimda tanidigimda yok ..


    hangi halkanin zinciriyim bilmiyorum ???
    olsam olsam sebek bir ayinin burnuna taktigi halha olabilirim
    budur....

    YanıtlaSil
  5. denyoluk üniversal bir olgudur, vatanı yoktur, bu forward mail bokluğu sadece milletimize özgü hasletlerden değildir efem.. elin amerikalısı, çinlisi, italyanı, flamanı, ukraynalısı.. aklınıza gelebilecek her milletten insan, internet erişimine sahip olduğu gün forwardası geliyor..

    yirminci yüzyılın son yıllarında, benim bu denyolarla savaş yaptığım günlerde, bambaşka bir taktik ve teknik geliştirmiş idim.. faydasını gördüm, paylaşmak isterim:

    öncelikle, forward denyosunun yakın arkadaş, akraba, eş dost kadrosundan olması durumunda, güzel güzel konuşmak ve onu bu davranışından vazgeçmeye iyilikle yönlendirmek lazım.. fakat arkadaş tekdirden de anlamadıysa, ekseriyete uyguladığımız esas yönteme geçmekte bir beis yoktur..

    forwardcıların bir ortak özelliği, bcc fasilitesini kullanmaktan bihaber insanlar olmalarıdır.. o yüzden, tek bir mail üstünde, hakikaten satsan beş on dolar edebilecek kadar hakiki, çalışan mail adresi bulunur.. uykusuz geçecek tek bir gece sonrası inbox hatrı sayılır derecede rahatlayacak, bu yöntemin dünyaya yayılması durumunda internet dahi hızlanacaktır.. bu mailin ilk çıkış noktası olan denyo ve onun çekirdek kadrosu olan 50 - 100 kişilik grubun da adresleri belliyse tadından yenmez.. işlem teknik olarak çok basittir, en şahanesinden hardcore, eşşekli, kuşlu kelaynaklı enteresan içerik barındıran 10 - 20 sitenin mail botlarına üşenmeden tek tek bu arkadaşların maillerini yazarak, "macit beni notifaylandır" diyoruz.. bizim mailleri kaydettiğimiz bu 10 - 20 sitenin yazılımları sayesinde, iblislerin mail adresleri otomatik olarak en az 300 - 500 benzeri siteye kaydoluyor ve forwardcılar ertesi sabah bilgisayarlarını açıp da, misal outlookta f5 tuşuna bastıklarında onlara uzuuun incoming mail beklemeleri vardır.. bitmez tükenmez enlarge your penisler mi istersiniz, hottest sluts on the net mi dersiniz, aradıkları herşey artık onlara gelmekte, ardı arkası kesilmemektedir.. bu maillerden kurtulmanın tek yolu halihazır email adresini bir daha kullanmamak ve yeni bir adres edinmektir..

    bu tedaviyi uyguladığım en az yüz iblisi forward illetinden kurtarıp düzgün internet kullanıcısı yapmış bir insan olarak acizane tavsiyem, ziya paşanın terkib-i bend'inden araktır:

    nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,
    tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!

    buradaki kötek, malum sitelerden yağan binlerce maildir..

    forwarddan tiksinen güzel insanlara sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. Durmadan dinlenmeden , çalışırken neşe , kasarken gülümseme , "bak hoca bunu gördün mü??" şeklinde diyolaglara girmek isteyenler için lütfen bir request atın...

    roccolovesjenna@kolgibi.com

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.