01 Şubat 2006

Biraz da gülelim:)

bilen bilir, hep hissiyat işlemedik ortamlara, hatta daha ziyade iblislik yaptık, zevzeklikle ömür tükettik.. aha bunlardan en hit ve istek alanlarından birini aşağıda blog insanlarıyla paylaşasım gelir:)


esek sikmek (#6012817, 11.10.2004 21:37:38)

pek sayın kilisli şöförümüzün aldığı hitten ötürü (am am am şeklinde tempo tutmak) konuyla ilgili bir diğer anımızı da girelim istedim.. yaşamışlıklarımız tahinpekmez veritabanına armağan olsun diyor ve sözü kendime bırakıyorum:

yıllardan yine 89, yine aynı kilisli güzel abimiz direksiyonda, bu sefer muavin rolünde kayınçosu yardımcı erkek oscarına aday.. ben gene karakter oyuncusuyum..

kilometreler kilometreleri kovalamış, sıcak ağustos öğleninde turistlerimizin çoğu şekerleme yapmakta, biz de geyiğin beline beline vurmaktayız ön üçlü olaraktan.. üç erkeğin bir araya geldiğinde ultimate geyiğin son raddesi her zaman karı kız muhabbetidir derler, bizimkisi o eşiği geçmek üzereydi artık.. ve ben bu samimiyetten ve bu güzide abilerimizin doğulu olmasından hareketle, patlatıverdim uzman sorusunu, yaş 19 henüz:

- kaptan, doğruyu söyle, hiç eşek siktin mi?

kaptan aynadan bana pis pis baktı, döndü kayınçosuna baktı, sonra aynadan bana tekrar baktı.. ben tam "ulan baltayı taşa vurduk, çam devirdik, çok öküzüm" şeklinde düşünür ve oracıkta rabbimin canımı alması için dua ederken, babaöz kaptanım kayınçosuna dönerek:

- ne diyo lan bu?

dedi

kayınçonun cevap ise kahkahalar içinde geldi:

- ulan memlekette skilmedik eşek bırakmadık biz!

ben direk dumur deryasının dibinden kum çıkarmak üzere dalışa geçmişken, babaların beraber ve solo eşek maceraları akmaya başladı akın akın.. "la la hatırladınmı bilmemnerdekini", "yok olm o eşek değildi katırdı", "öherk öherk" şeklinde bir geyik akıyor ki prompterdan, insanın okuyası gelmiyor! ben gene tam bu geyiği açmaya sebebiyet verdiğim için rabbimin canımı alması dualarına başlamışken, kaptan torpidodan sararmış bir gazete çıkardı.. ankara'da çıkan yerel bir gazeteydi bu, birkaç yıllık bir sayı.. manşet aynen şöyleydi:

"ankara bütün gece eşek anırtısından uyuyama!"

ben başlığa boş ve her türlü anlayış kabiliyetinden uzak gözlerle bakıp ne anlatmaya çalıştığını düşünürken, gene sevgili kaptanımızdan geliverdi açıklama:

- yiğenim, bizim emmoğlu ulustaki gençlik parkında bekçidir.. bir gece aldık şöyle güzel bir merzifon işini, yükledik kamyonete, soktuk parka, sabbaha kadar allah ne verdiyse, hem biz hem bekçiler üstünden geçtik!

işte böyle sayın tahinpekmez sakinleri.. bu geni taşıyan insanlarla kaplı hinterlandımızda artık internet her yerde var, ve bunlar bir şekilde sözlüğe de yazar olabiliyorlar.. eşşek götüne hallenen insan evladı iki kız bacağı gördümü 150 entry yazabiliyor bir şekilde.. bunlar merter'de dönmelerle pazarlık yapar, sonra savaş ay kamerası gördüklerinde "istemiyoruz bunları, sapıklaar" diye naralar atarak kovalarlar..

ironiden öğretiye geçtik ama, ne yapalım, dünden beri doluyum, hala atamadım, idare edin.. çok mu ağır oldu? hayır, hiç sanmıyorum, az bile yazdım hatta..

peşin edit: şöförün kilisli olması sadece hikaye gereğidir, manisalı da olabilir, ya da üsküdarlı, rica ederim "kilisten öyle adam çıkmaz" mesajlarınızı kendinize saklayınız, heryerden çıkıyor bunlar, malesef..

2 yorum:

  1. ekşi sözlükteki entriler oranın malıdır, burada kullanmayalım, kullananları uyaralım:)

    YanıtlaSil
  2. entarilerimi sileni esekler...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.