22 Mayıs 2006

yeni uygulama ve gelişmeler: hostink aldık ooolum:)

post başlığında böyle samimi bir giriş yaptım evet, ve fakat pamuk el cebe girdi, taze ve accayip bi yer aldık, hali hazırda drupal'in son sürümü kuruldu, sağı solu kurcalanma aşamasında.. hal böyleyken, "aga ben bu işten anlarım, şöyle böyle olsun" diyecek kişilerin maillerini ya da yorumlarını bekliyorum.. bu hadiseyi nekadar katılımlı bir şekilde inşa edersek okadar isteklere cevap verecektir..

ikinci bir hadise, ilk sayfada gösterilen post adedini üçe düşürmüş olmamızdır.. böylece ana sayfa yüklenmiyor arkadaşım sorunlarına bir nebze soluk kazandırmak istedik.. beş aydır bizi host eden sevgili blogger'dan ayrılasıya -çok kısa süre sonra- böyle kalsın bakalım.. unutmayalım ki son on posta direk linklerinden, daha öncekiler ise arşiv linklerinden ulaşılabilir..

kalınız sağlıcakla..

4 yorum:

  1. Şimdi inşaat halinde iken banyo burada olsun mutafağı L yapalım demek iyide nerededir bu inşaat...

    Bir link bir ışık , bir mail , ahanda tıkla bunu gör halini demek ne güzel olurdu ohh bebek ne güzel olurdu ohh...

    Aynı zamanda buraya hala bir kere post edemeyen (etmeyen) samimi dostlar tanıyorum , onların hali nice olacaktır ??

    Kazmalar elimizde bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  2. bir atasözümüz ne der? parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.. işte bundan hareketle, kimseyi "aa bu ibibik tek bi komment dahi etmemiş" diye yargılamak bence doğru değil.. o yüzden sabırlıyız, hepsi pırlanta gibi insanlar, öyle olmasalar burada olamazlardı zaten.. ileriki tarihlerde eklenecek kişiler de hep böyle elf ırkından, ari ırktan kimseler olacaktır, bununla ilgili en ufak bir şüphe olmamalıdır.. birincisi bu..

    ikincisi, kuki nerden silinir edilir bilmeyen kimseye link vermek, 90lık dedeye kız vermekten farksızdır, mundar eder.. ama kişi konuda ciddiyse, "aga şundan bundan anlarım, böyle böyle sertifikasyon sahibiyim" der, gelir bizden link de alır, admin ekaunt da alır -geçici-, şantiyenin bi köşesine geçer, paşa paşa işini yapar canla başla..

    üçüncüsü, ki bunu daha önce de yazdık, www.drupal.org sitesinde de görebileceğiniz komüniti yazılımını kendi ihtiyaçlarımıza uygun eklentilerle eğip bükeceğiz.. ol siteye göz atıp "hmmm ben bunu biliyodum da adını bilememişim" diyecek güleycanları bekliyoruz..

    dört numara, bu da son olsun: herkes aklına gelen hertürlü eklentiyi, arayüzü, şuyu buyu talep edebilir, hepsi tek tek değerlendirilecek, olabilecekler takvimlendirilecek, olamayacakların orta noktası fikir sahibiyle teati edilerek bulunacaktır..

    mühim olan "katıl kurt"tur, gerisi gelicek büyük bi hızla:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.