22 Mayıs 2006

TahinPekmez Profilleri - The Agathodaimon (episode ül-azim)


iş bu tahinpekmez ortamının en bi ilk üyesi, asri kanka, hem yecüc hem mecüc, her türlü iblisliğin, iç ve dış mihrakın kaynağı, kırmızı ferrarilerimin en birinci sebebi..
kendisiyle ilgili yaptığımız internet araştırmasında en makul pozunu yanda görüldüğü şekil bulduk ve buraya ataş ettik.. kendisi normal objektiflerle resmedilemediğinden, âmâ heykeltraşlara yontturduk, sonuç böyle oldu!
öyle bir insan düşünün ki, hayatının önemli bir kısmını başka insanlarla uğraşmak, dertlerini dinlemek, yaralarını sarmakla geçirsin; ama tüm bunları yaparken de girdiği her ortamda sizi babun etsin, şak diye satsın sonra "ehemehe" desin..
kendisiyle edilebilecek muhabbet dünyanın ilk zamanlarından başlayıp norveçli metalci kardeşlerin acılarının gerçek nedenlerine kadar uzayıp gidebilir, içilen içkiye göre değişiklik gösterebilir.. velhasıl, lülesinde köz olmayan tütünden bile duman çıkarabilecek kudrette bir marpuç soluyucusu, bir kaykay binicisi, pembe bisiklet arkasına tutunmuş patenli ibiş edasıyla salınan bayraktır caddebostan sahillerinde, tektir, emsalsizdir..
istanbul - ankara arasında tren yolculuğunda sabaha kadar karı kız muhabbeti yapan bu bünye, dönüş yolunda otobüs camından 450 kilometrelik yolun prekambriyen mi ostrojenez mi olduğunu bir bir anlatır, anlatmakla kalmaz ara ara sorularla can kulağıyla dinlediniz mi test eder, on sorudan sadece birine cevap veremeseniz küser, 30 kilometre susar, sonra gene başlar anlatmaya, böyle dolmuştur kayaç / fosil sevdasıyla..
asker öncesi yaşadığı derin metamorfozları (agathodaimon - klabodaimon geçişi kolay olmadı, ben bilirim) askerlik süresince sindirmiş, o gün bugündür hiphop olsun, r&b olsun hertürlü zenci müziğine karşı aşinalık geliştirmiş, bi tek şu bizim adamlara alışamamıştır, ben ona yanıyorum..
peşin diyeyim, ne silerim, ne editlerim, gerekirse kırarım bu siteyi, gene elleşmem:)

4 yorum:

  1. kendisini tanimam etmem ama vaktiyle bir zirvede bir sozlukcu bayanin freko'ya "seninle isim olmaz, ama agato'ya selamimi soyle. gozumu kirpmadan veririm ona" dedigini kulakcagizlarimla duydum. O gunden beri zeus gibi gilgamesh gibi bisidir gozumde. ben almiyim, oyle kalsin.

    YanıtlaSil
  2. yau milletin karısı kızı var, anası bacısı var, bari insan der ne vakit duymuş etmiş töhmet altında bırakmayak:)

    ha, tabi ki, böyle bi konuşma kat'a geçmedi, bu alotte kişisi ekseriyetle sarhoş olduğu için yanlış anlamıştır.. esas metin şöyledir:

    "..." lan diyemicem:)

    YanıtlaSil
  3. gecti be! o aksam ben sadece sprite ictim bir kere. hos icki icsem ne yazar, alkol toleransimla nice erkek elemani cebimden cikarmisligim var. o gece sen once bira ardindan raki goturdun baba goturdun, unutmusundur. tohmetse tohmet, agato askina gelip etmesinler oyle ileri geri laflar sekerim aaa...

    YanıtlaSil
  4. zaruri açıklama: bahsi geçen nice mevzunun tarihi 2003 yılı sonları, 2004 yılı başlarıdır.. tüm isimler, adamlar, özellikle madamlar fikşındır, çamurdur.. agato efendi ile rabıtamızı bilen bilir, ben ona, o bana bok atmayı pek severiz, amma bizim bu hobimiz yüzünden insanların töhmet altında kalmaması da gerekir..

    ha ben içerim tabiy, ama agatonun bugüne kadar ağzına sudan başka bir mayi koyduğunu ne gördüüüm ne duydum..

    gökten üç elma düşmüş:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.