30 Mayıs 2006

lost.. of ulan off..

evet sayın tahinpekmezciler, lost adlı namussuz dizi tatile girdi, fakat bizim kate aşkımız mesaiye berdevam..

gece vakti sevgili blackened kardeşimin bir tek benimle paylaştığı bir linki sizlerle paylaşayım istedim:

http://66.232.100.26/~dontlink/hires/womenoflost/index.html

ol link vasıtasıyla, tahinpekmez erkeglerinin gözleri kadına doysun, bir kısım tahinpekmez kadınlarının da gözü kadın görsün, diyorum evet:)

not: tek bir edepsiz resim bulunmamaktadır, fakat adım gibi biliyorum ki yarın print sentırcı abiler sayemizde zengin olacaklar:))

hayrını göresiz,

freko, her ortamın insanı

11 yorum:

  1. Ben sürekli duyuyorum "abi last ya inanılmaz üfff, adırs var sonra ohh birinci sezon onlatıncı bölümde şunun burnunda sivilce çıkmıştı, ertesi bölüm yoktu ne analama geliyor acaba?" şeklinde uzun ve birbirinden bağımsız olduğunu düşündüğüm cümleler kuruluyor etrafımda.

    Şimdi anladığım kadarıyla bir dizi bu ve herkes çok seviyor. Hatta sözlükten baktım "beğenmedim ben" falan diyenlerin karması yerlerde sürünüyor, fanatik ötesi bir kitlesi var ne bileyim tedirgin oldum. Yine de hemen izleyeyim, eksik kalmayayım ruh hali uyanmadı bende. Acaba diyorum çok dizi\film izleyince insanda belirli bir aşamadan sonra "öff kesin şurdan şunu çalmışlardır" havası mı başlıyor. Sümme haşa, bunu beğenen Prisonbreak, 24 gibi dizileri de beğendi diyor amazon olsun, çeşitli anketler olsun ama ben diğer ikisini de hiç sevmemiş birisi olarak çekiniyorum.

    Ayrıca linke baktım, neymiş bu uçak üçüncü dünya ülkelerine manken yardımı mı taşıyormuş demeden alamadım kendimi? Frackman abim backstage partilerden fırsat bulursa anlatsın bence.

    Galewolf, bozkırın evladı.

    YanıtlaSil
  2. vallahi o link de diziye karşı bir ilgi, bir hasret, bir şehvet uyandıramadıysa tez elden bir psikolog ile görüşmek lazım diyorum birinci elden.. ismi lazım değil aramızda kel ve top sakallı bulgaristana yakın oturan bir şahıs var, bu kate yüzünden az daha kanlı olmak üzereydik de son anda gabriel kucağında yengeyle çıktı geldi, "al ibiş sana bunu gettüm, bırak kavgayı, git otur bi çay iç" dedi, beni de elimi ibiş kanına bulamaktan kurtardı..

    allah büyük, elbet bu kate ile bu yakınlarda bir adaya düşücez.. ama ben isterim ki bu ada heybeliada olsun, burgazada olsun; dharma incentive rakıyı buzu da düşünmüşmüdür diye kepek yapmayalım, çok çok vapur yolu gözleyelim gecenin nemi düşende kate'imin gözlerine, oooooffff offf!

    YanıtlaSil
  3. Blog erkeklerini farklı sanıyordum ama onlar da bir çift renkli göze iki tutam sarı saça tav olan, kadın konusunda alelade zevkin insanlarıymış be muhterem.
    Kate denen ablanın estetikli burnunu, kepçe kulaklarını görmemeniz için herhalde yüce rabbimin gözlerinize 2 kat güneşlikli satenli perde indirmiş olması gerekir.
    Diğer ablaları tanımıyorum, şöyle bir baktım birisi ablak diğeri bodur.
    Tövbe yarabbim tövbe:)

    Şimdi burda "sen sanki çok mu matah bir şeysin" diyerek ad hominemin gözünü çıkarmaya yeltenecek kimse bulunmaz diye tahmin ediyorum ama bakınız yukarıdaki tahminim tutmadı, emin olamıyorum:))

    YanıtlaSil
  4. Ben şimdi anlamıyorum Kate kimdir nedir, 90 60 90 mıdır? Fakat anladığım kadarıyla uçak yolculuklarında sürekli olarak güzel kadınlar, yakışıklı erkekler ve bunların başına gelecek tehlikelere karşı deneme tahtası olacak zavallılar kurtulmaktadır. Fakat ıssız ada deneyimlerim Bodrum Gümüşlükteki Tavşan Adasına sabah gidip akşam gelgit ile sula yükselince "Vay canına" diyerek köpek yavrusu gibi bir kaya kenarına kıvrılıp sabahı beklemem ile sınırlıdır, o bakımdan ben bilmiyorum Kate kimdir Cobie Smulders necidir.

    Felina hanım linkleri verseniz, gösterseniz güzel esmer hanımları da perdeleri açsak "hey dostum şuna bak dışarıda güneş doğuyor" misali. Cahiliz evet ama Ankarada Fashion Channel Afterparty vardı da biz mi gitmedik! Lütfen. (peki biz de "blog kadınları farklıdır, her gördükleri sarışın hanıma "ay iki boya\gerçek sarı telin, estetikli burnun\göğüsün hemen hastası oluyorsunuz diye bizleri yargılamazlar sanıyorduk" desek olur mu, olmaz bence? Lütfen :)

    YanıtlaSil
  5. "ben demiştim" diyeyim mi? tabi diyeyim.. aha hemen atladı bir kısmın bir kısmı:)

    sordum kızıl keytime
    annen baban varmıdır
    keytim hey dur koca freko
    annem babam elflerdir

    kafamı kızdırmayın, han duvarları uyarlarım.. bi buldurun be arkadaşlar, kardeşler be, of be..

    YanıtlaSil
  6. tostunu yediysen, pardon postunu yaptıysan bekliyorum ipanemaanımcığım:)

    YanıtlaSil
  7. Galewolf kardeşim seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım, aşağıya yapıştırdım. Oku, blog sahibinin emriyle oku!
    Tarafıma ettiğiniz son cümlenin ne menem bir şey olduğunu ben anlamadım, çözemedim. Estetikli burnun hastası olunuyorsa olunuyordur, bize de bu tespiti bildirmek yakışır. Yargılamak olmuyor o:) Blog kadınları farklıdır, fikrini beyan etmekten çekinmez. Güzel değil diyorsam değildir işte o kadar! :P (Ulan ne iğrenç bir şey be, bağırıyor sanmasınlar diye smiley koymaktan dil çıkarmaktan helak oldum.)
    Ayrıca esmerler iyidir, sarışınlar kakadır dediğimi de nerden çıkardınız ki? (Sarışının kadınından da erkeğinden de hazzetmem o ayrı.)Sarı saç görünce neymiş ne değilmiş bakma gereği duymadan deliye dönüyorsunuz demek istedim:) Cahil de değilsiniz ayrıca, sümme haşa. Onu da demedim. Zevk öğrenilebilir bir şey olmasa bile geliştirilebilir.Ama Feşın Tivi Taşın Tivi aftırpartii izlemekle olmaz, onu diyeyim. Hem size de Lost neymiş Kate kimmiş deyip sonra da Freko'nun Lost kadınları sevdası özelinde ettiğim laflara laf veriştirmek yakışmadı. Gördüğünüz gibi elimde maşam hazır bekliyordum.
    Herrr ne ise, Freko'cum attığın pas taca çıktı, yemem o numaraları:P

    YanıtlaSil
  8. kelaynakları bilirmisin, felinam.. nesilleri az kaldığı, ve tüm medya bunu bangır bangır bağırdığı halde böbürlenmezler, diğer tüm kuşlar gibi kış gelince güneye göçer, nafakalarını börtü böcekten çıkarmaya bakar, kimseden zerre yardım niyetine yem vs. beklemezler..

    işte lost kadınları da kelaynaklar gibidir felinam.. hepsi birer ahu, birer dilber olmalarına karşın, kah adırs efendilerin peşine düşer, kah o heçten bu heçe şahin uçurur, kendi yağıyla kavrulur da bir günden bir güne "ben swanımın heçimin kadını olayım, lost erkegleri bi elimi yağda diğerini balda tutsun" serzenişinde bulunmaz..

    o yüzdendir ki siparişi verdim, aha da o linkteki bütün kate resimlerini birebir bastırıyorum, şehrin çeşitli duvarlarında altında "var ya!" sloganıyla göreceksiniz, pek yakında:)

    YanıtlaSil
  9. Sen öyle san anacım. Valla diziyi izlemiş olsam şimdi ben de dizi jargonuyla konuşacam ama bi deneyelim bakalım. Sizin görmediğiniz zamanlarda bunlar ada erkeklerine o heç denen zımbırtıyı temizletiyolarmış diye duydum. efenime söyleyeyim bunların süsü püsü, her daim alınmış tertemiz kaşları bacakları (efendim söyletmeyin beni daha fazla), bir türlü boyası akmayan saçları, bozulmayan fönleri falan nasıl sağlanıyor sanoorsunuz? Hep ada erkeklerini köppek gibi çalıştırıyo bunlar.
    Yaa..

    YanıtlaSil
  10. Değerli Felina hanım.Belgeler yalan söylemez efendim bakınız ne demişsiniz; "Blog erkeklerini farklı sanıyordum ama onlar da bir çift renkli göze iki tutam sarı saça tav olan, kadın konusunda alelade zevkin insanlarıymış be muhterem."

    Olmuyor ama, bizatihi derim ki "kömür karasından açığı delikanlıya yakışmaz", göğüs kısmını ben uydurmuşum ama kabul ediyorum. Haklısınız yer ve gök arasındaki her mekanda.

    Ayrıca efendim, dışarıdan bir gözlemci olarak anladım ki pek değerli karşı cins mensupları en olmadık yerlerde en olmadık imkanları zorlayarak kendilerini güzelleştirebilmektedir. Bir erkek için dağın başına çıkmak "negzel sakalları salarım, oh be traş olmak da yok" anlamına gelebilirken bazıları için de "acaba şu kireci fondoten (fondöten? nedir doğrusu acaba?) olarak yüzüme sürsem olur mu?" şeklinde mırıldanmalara yol açabilir. Bu bağlamda ben diyorum ki Lost hanımlarının sütun bacaklarının sırrı reçineden yaptıkları ağda olabilir.

    ayrıca oradaki esmer hanımın saç başı dağılsın ben toplarım, gönüllüyüm.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.