24 Mayıs 2006

hayatta

www.hayatta.com

Hayatta ne yapmak istersin?

Sanki bi peri gelmiş de soruyor bunu size. Tamam belki gerçekleştirmiyor dileğini ama sayısını da sınırlandırmıyor en azından. Ben bir nevi New Year's Resoultions şeklinde kullanmayı planlıyorum bu siteyi.

Konsept henüz çok yeni, site yeni geliştiriliyor ama bence zevkli. Geri dönüp hayatın muhasebesini yapabileceğimiz bir checklist bir nev-i. Üyelik davetiye ile. Onları da artık bu freckster kişisi drupal midir nedir onu hayata geçirsin, mesajlaşabilelim o zaman gönderebilirim ilgilenenlere...

4 yorum:

  1. hm fikir olarak güzel dururken pelinnnn:kitabı bestseller olsun istiyor(önce kitabı yazsak?), aslında: uzun zaman CANADA'da da yaşamak istiyor (burası sevgili arkadaşlar, kanadanın hemen kuzeyinde olup sadece zibidilere vize veren bir ülkedir, bilin diye dedim), meo: istediğim herşeyi yapacak güç istiyor (voltran?, tolga sabah uyandığında güneşi görmek istiyor (zor tabi vampir olmak, her gece kan em güneş ışığına hasret yaşa vs), pınarrr ise hep sahilde hep bikiniyle gezmek istiyor (ben itiraz etmem)

    bir de girlfrom ipanemaya bakalım; tazminat alıp işten ayrılmak (bütün parayı alışverişe harcicam dediği lütfen kayıtlara geçsin), tekrar resim\heykel yapmaya başlamak (monet, senden yüce gif var aklını başına al), ŞU almancayı ilerletmek (sanırım CANADA da konuşulan dil olsa gerek "şu almanca") ve son olarak karın kası yapmak istiyor (no comment)

    yalnız şimdilik mesajlaşma özelliğinin olmaması "ortak isteklerimizi bulalım, bebek de buluşalım" tarzı bir site olmadığını düşündürüyor. bileamiyorum, başvurdum davetiye için ben de yazıcam destanları o zaman da gif hanım bana comment atsın, ödeşiriz.

    YanıtlaSil
  2. evet sağolsun panemaanımcım bizi de davet etti, isteğimizi şeettik, bakalım ne olacak? hayır yani böyle lafla peynir gemisi yürüyecekse, buraya da açalım bi köşe, yazsın millet dünya barışı, kirliliğe son, ahmet dursun seba gitsin falan (lan bu olduydu?)..

    amma işte, böyle yazıyla çiziyle olaydı, olurdu zati bugüne kadar..

    ha, ne mi istedim? tabi ki reunion, başka ne olacağıdı:)

    YanıtlaSil
  3. şey, "mok" nedir acaba? duyduğuma göre CANADA para birimiymiş ama bir açıklasanız şunu gif hanım. cahillik işte bilmiyoruz. :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.