08 Ağustos 2006

arama motorları - tahinpekmez.org ilişkisi üzerine

şundan eminim ki fellow tahinpekmez.org mensupları, gogılda birşey arayacakları vakit önce sitemizi açıyor, arayacağını site üzerinden arıyor, çıkan linke klikliyor, ben de burada sigaramı franklinle yakıyorum, bunda herhangi bir beis yok..
incelememiz tamamıyla herhangi bir arama motoruna meramını yazıp, orada çıkan linklerimizden ötürü sitemizi ziyaret edenler üzerinedir..
bildiğiniz gibi, sitemeter adlı şahane alet, organizasyonumuzun gelenini gidenini nereden gelip nereye gittiğini böceklerin vırvır cırcırdan başka birşey bilip bilmediğini falan herşeyin kaydını tutmaktadır.. hal böyleyken, administratif haklar arasıra böyle istatistiki değerleri görebilme şansını da bize kazandırmaktadır..
şöyle ki, sitemeter adlı fasilitenin "by referrals" adında, siteyi ziyaret edenlerin direk www.tahinpekmez.org yazarak mı yoksa başka bir link üzerinden mi geldiğini son 100 ziyaretçi üzerinden loglayan bir alt fasilitesi bulunmaktadır.. bizim de işimiz gücümüz olmadığı için, bazı enteresan hadiseleri gözler önüne sereyim dedim..
sitemize en çok ziyaretçi yollayan arama motoru, şüphesiz ki bu şahane ortamı aylardır bize beleşe sağlayan google'dır.. by referrals modunda, göze çarpanlara gelelim.. anahtar kelimeler ve linkler as is olarak verilecektir, typo var diyeni kürek sapıyla kovalarım..
genel klasman:
1 - aranan hadise: saç ekimi tehlikemi - sonuç: tek yol tahinpekmez.org! kelim ama ektirmeye korkuyorum diyenlerin içine su serpen site, tahinpekmez orege!:)
2 - aranan hadise: ''alyazmalım selvi boylum filmindeki kamyonun markası ve resimleri'' - sonuç: 10 sonuçta 5. lik, severek izliyoruz, yazıyoruz evet..
3 - aranan hadise: haymanada görülen dev örümcek - sonuç: 2 sonuçta 1.lik.. link: http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=haymanada%20g%C3%B6r%C3%BClen%20dev%20%C3%B6r%C3%BCmcek&meta=
4 - aranan hadise: haymanada et yiyen dev örümcek - sonuç: tek yol tahinpekmez.org! korkuları yenmenin tek adresi:)
5 - aranan hadise: timurun soy ağacı - sonuç: 165 sonuçta 9.luk, tarih kokan site..
gurur veren klasman:
1 - aranan hadise: alageyik destanı - rapidshare - sonuç: 6 sonuçta 3.lük, başka şey aramış ama kadir mevlam bizimle karşılaştırmış işte:)
2 - aranan hadise: müslüm gürses bi ömür yetmez mp3 - sonuç: 327 sonuçta 22.lik, burada da aynı kader paylaşılmış.. long live müslüm baba!
3 - aranan hadise: yavuzcan çetin - sonuç: 24.800 sonuçta 4.lük, boru değil! nerede müzik orada tahinpekmez.org..
4 - aranan hadise: depeche mode ikinci kez istanbul'u sallayacak - sonuç: 7 sonuçta 4.lük, lakin konuyla kafadan uyuşuyor..
5 - aranan hadise: vivaldi nota dört mevsim kış - sonuç: 196 sonuçta 8.lik.. klasik müzikte de iddialı insanların sitesi..
intresting klasman:
1 - aranan hadise: israilden yumurta ithal etmek istiyoruz - sonuç: 4 sonuçta sonunculuk, bereket versin, böyle aramaya böyle sonuç.. herşeyi tahinpekmezden beklemeyin:)
2 - aranan hadise: pepsi nizip bayisi - sonuç: 12 sonuçta 1.lik, sağolasın ahtapot giyim:)
3 - aranan hadise: karaborsa bilet ilanları - sonuç: 40 sonuçta 20.lik, bişi diil adımız çıkacak..
mamafih, sona bıraktığımız bir klasman var ki, eyvah eyvah, bizarre klasman:
1 - aranan hadise: yıldız tilbeden son dakika haberleri - sonuç: 6 sonuçta 4.lük, olmaz olsun..
2 - aranan hadise: gecenin bi yarısı böyle bi hatun düşünün - sonuç: 139 sonuçta takım halinde birincilik ve ikincilik kürsüsü, champagne! kızım sana diyorum, galewulfum sen anla:)
3 - aranan hadise: onlayn kız msn neleri - sonuç: 4 sonuçta primayız, millet eli şeyinde bize koşuyo eyvah eyvah!
- AMAN DİYİM BURDAN SONRASI HAKİKİ BIZARRE, BENDEN DISCLAIM ETMESİ! -
4 - aranan hadise: ibne oğlanlar - sonuç: 1620 sonuçta gene prima, ama bu sefer gale değil benim yüzümden, tıklayın, anlayacaksınız:)
5 - aranan hadise (bu sefer msn search, ama en eyvah): kıllı y*r*k (direk sansür kodum) - sonuç: 112 sonuçta 61.lik, buna da şükür, bir önceki aramayı biraz da olsa kurtaran bir durum olmuş.. lakin enteresan tarafı, arayan kişinin ilk 60 sonuçla kesilmeyip ta buralara kadar geliyo oluşudur ki, güzide sitemizi nemfoman hatunların mı ya da müptezel ibnelerin mi takip ediyor olduğunu bilememiz de dramımıza dram katmaktadır..
***
böyleyken böyle efem.. daha nicelerini ileriki zamanlarda paylaşmak üzere diyor, esenlikler diliyorum..
frekman rivoluşıns, bir nevi triger kayışı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.