11 Haziran 2006

Seçme delilikler vol.1 Kadınlar. (spekülasyon limited korku içinde sunar)

-Herhangi bir buluşmadan önce "gelmeyi çok isterdim ama çok önemli bir iş çıktı" şeklinde mesaj atmanın adabı şudur: İdeal süre 1 saat öncesidir zira ne çok erken ne de kişiyi bahsi geçen yerde ayakta dikecek kadar geç değildir, mesaja bir şekilde "canım" kelimesini eklemek mesajın "içtenliğini" pekiştirir ve er kişinin kendisini ekilmiş hissetmesini engellemekte büyük önem arz eder. Yazar, telefonun çalışından bile bu mesajın geldiğini anlayacak kadar ilerletmiştir (?!) işi.

-Kadınların konuşmalar sırasında konuyu üç şeye eninde sonunda getirmekte sınırsız bir maharetleri vardır: Saçları, ayakkabıları ve erkek arkadaşları. Üçünün de ne kadar iyi oldukları hakkında uzun, çok uzun, ÇOK uzun süreler boyunca konuşabilirler.

-Bir kadın ailesi, işi ya da arkadaşları hakkında ipe sapa gelmez hikayeleri en ufak detayına kadar anlatıyorsa bu konuşacak şey bulmakta sorun yaşadığından değil sizin bir süper novaya ardından da bir kara deliğe dönüşmeden ne kadar dayanabileceğinizi test etmesindendir.

-Bir ilişki teklifini "hazır değilim" diye red eden her kadına "benimle mi bir ilişkiye hazır değilsin yoksa Brad Pitt dahil erkek milletine mi illallah dedin?" şeklinde "comeback" kasmak duymaya hazır olmadığınız cevapları da beraberinde getirebilir.

-Unutmayın, siz kadınları bırakamazsınız onlar sizi bırakır.

-Kadınları parmağının ucunda oynattığını düşünen bütün erkeklerin ne büyük yanıgılar içinde olduğunu anlatmaya Orhun yazıtları yetmez.

-Herhangi bir seçim anında şüpheye düştüğünüzde daha güzel olana meyletmek genelde lehinize sonuçlanacaktır.

-Aynı kız arkadaş çevresinden beraber olunabilecek kadın sayısı kişiden kişiye göre değişmekteyse de genelde maksimum rakam ikidir. Daha yüksek rakamlar ortaya atan insanlar ise turistik yörelerdeki esmer, hasır şapkalı ve kırmızı speedolu yat kaptanlarıdır.

-Şimdiye kadar erkek dergilerindeki "kadınları yatağa atmanın x yolu" "kadınların şifresini çözdük" gibi yazıları okuyup da başarılı olan bir tek insan evladı yoktur.

-Hala bilmeyen varsa lezbiyenleri çekici yapan şey her erkeğin içindeki "doğru yolu gösterme" fantazisidir. Kevin Smith, Chasing Amy'de bu konuya gayet güzel bir açıklama getirmekte ama ne yazık ki buraya yazamayacağım türde bir kaç kelime içermektedir.

-Belki bir kadın size hayatı cehennem edemez ama onun için sizin hayatınızı cehennem edebilecek bir erkeği mutlaka tanıyordur (baba, abi\kardeş, yakın arkadaşınız, sizin kardeşiniz, opisyonlar sonsuz).

-Bir kadının pırlanta bir yüzüğü red ettiği görülmüş şeyse de pahalı bir ayakkabıyı red ettiği henüz resmi kayıtlarda bulunmayan bir şehir efsanesidir.

-Eğer aniden sokaklardaki evsizlerin iki üç yıl öncesinin modası kıyafetlerle gezdiğini görmeye başlarsanız kız arkadaşınız bazı kıyafetlerini hayır kurumlarına vermiş olabilir.

-Dünyada "ya son günlerde biraz kilo mu aldın ne?" cümlesini hayati tehlike atlatmadan tamamlayabilmiş bir erkek türü henüz evrilmemiştir. Kimse gözlerdeki o yakıcı ışınlardan konvansiyonel metodlarla kaçamaz.

-Kadınların saçları her zaman "çok güzel" olmuştur. "Ya kuaför batırdı saçlarımı" cümlesinin cevabı yine "yok, gerçekten çok güzel olmuş"tur. "Rengini tutturamadı bir türlü" ise en hileli cümledir zira ağzınızdan kaçacak "ya evet eski rengi daha iyiydi" cevabı bütün konuşmanın " biliyordum çok kötü olduğunu" noktasına geri dönmesini sağlayacaktır. Bahsi geçen kişi gözlerinin içine baka baka aynı yalanı yüz kere tekrarlayabilecek kadar çekmiştir bu saç mevzuundan.

-X sana çok yakışıyor cümlesinin genelde -sessiz- karşı sorusu "Y hiç yakışmıyor mu yani"dir.

-Genelde serserilere olan ilginin nedeni her kadının içinde "oğlum ıslak saçla dışarı çıkma üşütürsün" annesinin varlığı ile açıklanabilir. Ayrıca kadınlar erkekleri bir proje, yontularak adam edilmesi gereken bir odun olarak görmeye meyillidir. Eğer çevrenizde ipe sapa gelmez adamlara sonsuz bir bağlılıkla yaklaşan kadınları görüyorsanız bilin ki kimse projelerinin öyle ilk engelde başkasının zaferi olmasını istemez.

-Hali hazırda bilmeyenler için, kadınlar aralarında erkeklerin çevirdiği "meze" muhabbetinin on misli katmerlisini çevirir. Hatta sizlere konuyu bir arkadaşımın dilinden aktarayım "valla galewolf'cum, üzgünüm ama ne uzunu kalıyor ne kısası ne erkeni ne geç'i".

-Dünyada neden bir adet "tenis" bir adet de "kadınlar tenisi" olduğunu açıklayabilecek bir insan evladı yoktur.

galewolf, "whipped to the bones"

5 yorum:

  1. Evimin kapı girişine yüksek puntolu baskısını asacağım bir baş yapıt , bir acil durum kullanım klavuzu bir başvuru kaynağı (fiziksel olarakta başvurulabilir tabii)...

    Helal olsun diyorum sadece...

    Bu tip "Kullanılabilirliği Yüksek Evrak" tipindeki yazıların saklandığı özel bir bölüm olmalı yeni sitede...

    YanıtlaSil
  2. galewolf kardes,

    cevrendeki kadinlar muhtemelen seni amerikan filmlerindeki "gay komsu" olarak gormusler. zira kadin milleti tavlamak istedigi erkege ayakkabi, sac vb. muhabbeti yapmaz, hele ki erkek arkadas muhabbeti hic yapmaz.

    gecmis olsun diyorum.

    YanıtlaSil
  3. Yok uzun zaman boyunca "duyarlı, ilgili centilmen" ekolünden gittiğim için bu tür dialoglara çok maruz kaldım. Tüm gençlere uyarımdır, duyarsız olun ve ilgilenmeyin yoksa erkek aleminde stiletto topuk nedir, spaghetti askı nedir derken metroseksüele bağlayabilirsiniz.

    Ayrıca dikkat edilirse görülecektir ki bu bir "başarı" monumenti, değil başarısızlık dikilitaşıdır. Those who cant do, teach demiş atalarımız (ne pis atalarmış onlar da be kardeşim).

    Ben de diyorum nedir bu her yılbaşında vs fardır, maskaradır hediye ediliyor, aydınlatıldım mutluyum.

    YanıtlaSil
  4. şimdi işe başından başlayalım, aciz tecrübelerimizle posta akalım:

    - cep telefonunun icadı mertliğin esas bozulma miladı olduğundan, bu tip mesajlara meyleden kadını kadından saymamak gerekir.. ha, gerçekten bir manisi varsa o ayrı, o vakit mesaj da atmaz, direk arar, böyleyken böyle der, eyvallah.. ama bunun haricinde "ay şekerim şöyle oldu" gibi başlayan mesajları dibine kadar okumadan silen hatta göndereni de telefon defterinden dismiss eden bir kimseyim.. bunları telefondan ve hayattan çıkarmak emin olun hiçbir zarar vermeyecektir..

    - gerçek kadın saça, ayakkabıya ve erkek arkadaşa lafı anca başka bir kadınla iken getirir.. galewolf, bak diyorum sonra bana kızıyosun:)

    - kadınlar işi hakkında konuşmayı sever, bu doğru.. lakin her konuda olduğu gibi, sadece dinlenilmesini sever, koment yapmayacaksın.. ama koment yapmasan da bu sefer "beni dinlemiyosun sen" diye sitem eder, bu kadın milletinin paradigmasıdır, allah verdi bakıyoruz:)

    - "hazır değilim" diyen kadın aslında "yahu az bastır" diyordur türkçe altyazılı olarak.. çünkü kimi kadın böyle biraz bastırılmasından hazeder, "kolay lokma değilim" klozunu eklemeye çalışır ilişki başına, budur.. hiçbir erkek kul kendini bred pitle aynı kefeye de koymamalıdır, hangimiz bi holivud yapımında bırak başrolde en şahane hatunu götürmeyi, arka planda otobüsten inerken dahi görülmüşlüğümüz var ki?

    - ben o hadiseyi çoktan unuttum, uzun süredir kadınları ben bırakıyorum.. ha tabi ki evlerine, işyerlerine, kuaföre çarşıya pazara; başka ne olabilirdi ki:)))

    - ol orhun yazıtları der ki kadınları çözmüş adam yoktur evet, ama gene bu öğretiden yürüyerek, basitçe "kadınları çözmek imkansızdır arkadaş" diyebiliyorsanız, bu çözümsüzlüğe kendinizi teslim ettiğinde etlisinin sütlüsünün ne derece arttığına kendiniz de hayret edeceksiniz..

    - şüpheli seçimler sakattır, baştan girmemek gerekir.. kaldı ki meyil ta en baştan daha güzele olmalıdır, bu defaulttur..

    - aynı kız arkadaş çevresinden "kaldırılabilecek" hatun adedi, birincil kızla olan ilişki boyutunuza tabidir.. o birincil kimseye sevdicek dediniz, öyle lanse ettiniz, ve gün geldi herşey bitti; işte o dakika, o hatun isterse kız lisesinden, isterse amazon kabilesinden olsun, şans sıfıra yakındır, çünkü herkesin eniştesisiniz, ve kadınların namus duygusu biz erkeklerden kat be kat fazladır.. amma, eğer öylesine takıldığınız bir model ise, daha onunla takılırken diğerlerine selektör yapabilir, daldan dala sekebilir, çok da iyi edebilirsiniz.. try it at your own risk diyeyim başıma iş almayayım..

    - erkek dergilerindeki "çözdük" yazıları nekadar fasarya ise, kadın dergilerindekiler de okadar fasaryadır.. bunları okuyup da "dur şu frekoyu yatağımda çıldırtayım" demek abesle iştigaldir, meraklısına belirtelim:)

    - lezbiyenleri çekici kılan, bizleri lezbiyen pornosu seyretmeye yönelten esas hadise, ortamda başka penis görülmemesidir.. çünkü vivid olsun, başka firmalar olsun o filmlerde hiç normal insan oynatmamakta, bu da seyreden insanı sorulara sorunlara gark etmektedir.. bizim kimseye doğru yol gösterme / öğretme gibi bir lüksümüz yoktur, kadınlar zaten doğru yoldadır..

    - normal bir erkeğin hayatını cehenneme çevirebilmek için normal bir kadın yeterlidir, diğerleri fantaziye girer..

    - pırlanta yüzüğü reddeden kadına hala ayakkabı hediye etmeyi düşünen zihniyetle nereye kadar diyorum.. ha, yüzüğü reddedeni gördüm, evet..

    - sokaklardaki evsizleri bahsi geçen kıyafetlerle görebilmek ancak hayallerde olacaktır.. kadınlar hiçbirşeylerine kıyamaz:)

    - saç ve "x sana çok yakışıyor" mevzuuna katılıyorum, imza atıyorum..

    - kadınların serserilere olan ilgisi henüz tarafımca ele alınmamış bir durumdur.. hiç serseri olmadım, olmayacağım.. ayrıca hiçbir zaman bir serseriye tercih de edilmedim, rakiplerim herzaman kriptonlu oldu.. ee frekoluk da bi yere kadar:)

    - bu erkeğin meze edilmesi konusu da gene altına imza atacağım cinsten.. fakat getirisi, iyiye daha iyi, kötüye hepten kötü cinstendir, bilen bilir..

    - aynı mevzu "tavla" ve "kız tavlası" olarak da incelenebilir.. aslında açıklanabilir, ama dayak yeriz:)

    son söz: ey erkek milleti! şunu kabul ediniz ki, dünyanın en embesil kadını bile en akıllı erkekten kat be kat üstündür, çünkü rabbim bize beş onlara altı duyu organı vermiş.. kadına yalan söylenmez, çünkü yemez, çok çok sevgisinin hatrına gargara yapar.. kadına yalan söylemeyin, siz kazanın..

    gene amacını aşan bi komment oldu, ama ne yapalım, böyleyiz işte be:)

    YanıtlaSil
  5. Koment değil maşallah ayrı bir post olmuş, ayrıca "o benim dünyam, onunla nefes alan onunla nırınnırım". Öyle yani, madem itirazlar var hanımlardan bir Erkekler post u bekleriz, sonra cevap hakkı yok denmesin (cevap hakkı aramıyoruz da denebilir, zaten amaç günlerimiz şen olsun).

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.