15 Ağustos 2006

Denizin Buz Gibi Sularından Gelen Adam-Reloaded

Her ne kadar malum şahıs kadar iddalı olmasamda benimde kendime göre denizin buz gibi sularından bir çıkış tarzım var, bu resimle o çıkışı yakalarmıyım bilemiyorum ama (aman Allah öyle çıkışı nasib etmesin) denizden çıktıktan sonra denge harbiden zor sağlanıyormuş, bir düşer gibi oldum bende. Her neyse yoğun ve sıkıcı bir yaz okulu sürecinden sonra fazlasıyla hak ettiğimi inandığım tatilim 2 gün önce son buldu, eee madem ki bu sitede yaşadığımız güzellikleri paylaşıyoruz bende şöyle bir paylaşayım bari dedim. Hem tatile gidememiş arkadaşlarımızda bu sevince ortak olur belki (nıhahahahaha)... Yer Alanya , plaj Kleopatra Plajı saat 11-12 arası. Bu arada iki üç noktayı belirtmeden geçemiyeceğim gerçekten Alanya o 3 sene önceki gittiğim Alanya değildi. Turist yok denecek kadar azdı, olanında tatilini zehir etmekte Türk milleti olarak acayip iddialayız doğrusu. Taciz, tahrik vs.

Bu resimde de "batarken güneş ardında tepelerin geldi veda zamanı teletabilerin" duygusunu fazlasıyla yansıttığıma inanıyorum. Gerçekten hayatımın en güzel tatiliydi, darısı başta ofis çalışanları olmak üzere bütün tahinpekmez ahalisinin başına.Amin

1 yorum:

  1. çok şükür ki, somurcan torunumuz da gitti, geldi, yazdı, ve böylece şu biçare adamın gittiğinden beri başına gelen tersliklerden kendi payına düşeni üstlenecek bir kimse olarak hayır duamı aldı..

    biraz da toruna intizar ediniz, ne bel kaldı ne böbrek arkadaşım:)

    lakin bir duyum aldım ki pek sayın rep bey biraderim repville civarlarındaki coğrafyalarda tatil etmiş, esas o yazacak, o vakit hepimizin dibi düşecek, sıkı durun benden söylemesi:))

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.