15 Ağustos 2006

2 buçuk aylık Golden Retriever yavrusu yeni yuva arıyor..

organizasyonumuzun ilk ve kıdemli ve de pek sevgili üyelerinden sayın z@ddict kişisinin torunu, hediye gittiği ailede astım problemi ortaya çıkması nedeniyle çok acil yeni yuva arıyor.. yavrunun hali hazır sahipleri kendisini sembolik olarak bir büyük boy mama karşılığı (bahçelerini bekleyen küheylan için, satmıyorlar) yeni sahibine iletmek istiyorlar..

ilgilenen kişiler bana bir mail atsa ne de güzel olur, frackman "et" gmail "nokta" com adresinden, bi zahmet (mail toplayan robot programlar belimizi büktü, idare ediverin)

veledimizin vesikalık resimlerini de koyayım, tam olsun diyorum, hadi bismilla:

not: iş bu postun z@ddict hanım tarafından atılamama sebebi, tamamiyle telekomünikatif bağlantı problemlerinden ve durumun aciliyeti nedeniyledir, kesinlikle bir adamsendecilik, üşengeçlik durumu yoktur, öyle şahane bir insandır kendisi:)

EDIT: güzel kızımız yeni yuvasını buldu, arayanlara teşekkürler..

3 yorum:

  1. ===flash flas === flash == flash==

    ACIL !

    freko'cum, ilk elden aday yuva'm var.. lutfen mailboxini kontrol ederek bizimle irtibat kur - teyzesi de ben olabilirim hatta :)

    YanıtlaSil
  2. efenim flaşlar belimin en bi feci yerlerinde çaktığından mütevellit, ancak konuya müdahale ediyorum, malesef ki evladımız yeni sahibini bu sabahın erken saatlerinde bulmuş..

    ilgilenen, mail atan, arayan herkese teşekkürü bir borç bilirim..

    YanıtlaSil
  3. : ) saglik olsun o zaman, naaapalim........

    allah anali babali buyumek nasip etsin kucucuga : )

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.