31 Ocak 2006

Şeytan Azapta Gerek


Bakınız sevgili blog sakinleri. Bu Freko ayusunun amacı hiçbir vakit üzüm yemek olmamıştır. Bilakis bağcıyla sinkaf gayesi güderek araziye iner, muvaffak olana kadar da çirkef ağlarını örer. Şimdi diyeceksiniz ki "Vre Agatho, senin akraba taifen şarapçılıkla mı, şıracılıkla mı geçinir ki bu kelamları edersin?!"... Hakkınız var. Böyle iddialarda bulunurken delil sunmak lazım gelir. E buyrunuz, yukarıdaki fotoğraf Anathema konserinde çekilmiş. Biz rocksever kişiler olarak, müziğin icra edildiği sahneye odaklanmışken bakınız Freko nasıl da objektife sırıtıyor. Çünkü müzikle, gösteriyle zerre kadar ilgisi yok. Peki niçin gelmiş bu konsere? Tabii ki ben kendisine "Anathema'yı en çok genç kızlar seviyor" deme gafletinde bulunduğum için... Şuna bakın! Kendine bir kurban bulmak için nasıl da çırpınıyor. Fotoğraf makinesi bile sabitleyememiş deyyuzun 360 derece dönen kellesini. Ama bu sayede Freko ilk defa bir fotoğrafında yakışıklı çıkmış doğrusu.

Kıssadan hisse, bu blogların, tahin pekmezlerin masum bir amacı olduğunu düşünüyorsanız, sizi bu gaflet uykusundan uyandırmak isterim. Yoksa bir bakmışsınız ki bir villa partisindeki saf kız (bkz: Neslihan Acar) gibi saten çarşaflara dolanmışsınız, ağzınıza viski dökülmüş, kulağınıza cigara üflenmiş... Gençliğinize yazık.


Ailenizin Bozacısı Agatho

3 yorum:

  1. kendisi de kimliğini -belki de istemeden- ifşa etmiş işte, "ailemizin bozacısı"..

    bugün bir şıracı olarak, cevap hakkımı kullanacak olsam, nice yuvalar yıkılır, bedenler kurşundan kevgire döner, neler olur neler..

    onun için, bana .ok yemek düşer, ben en iyisi oturayım entari düzeyim:)

    YanıtlaSil
  2. bende fotoğrafımı yollarım bak.......

    YanıtlaSil
  3. freko ve herkesin tanıdığı bir arkadaş bizim evimize de gelmiş olup , herhangi bir şekilde bir çarşafa sarınmış halde olmadığımı belirtirim...

    biz kendisini başka odada diğer arkaşla yatırdık , mikrofon onda.....

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.