27 Ocak 2006

Blog Zirvesi son durum..

edit: evet arkadaşlar, hala haber yok, uyanın, "ben de" deyin!

zirvemiz, dediğimiz gibi, 28 Ocak 2006 cumartesi saat 20:00'de kadıköy belfast'ta yapılacak.. muhtemel katılım (alfabetik kasamicam):

- kutur kutur
- dolphingirl
- justy
- boncik
- asfaltina
- blackened
- kirecburnu
- peitho
- sirena
- days
- besinci goz
- mak100
- bluesman
- elocan
- elinherifi
- disciplineglobalmobile
- frackman revolutions

not: iş bu listede kendini görmeyip de "ben de geliyorum lan allahsızlar" diyenler comment kısmına "ben de" desin, biz de listeyi apdeyt edelim arkadaşım.. hadi, herkes birbirini dürtsün, öperim..

7 yorum:

  1. besiktas iskelesi'nden gitcek olanlar haber verebilirse birlikte gecebiliriz karsiya..

    YanıtlaSil
  2. ehehe valla mirim (elinherifi oluyo bu) citirlik benden gecmis bulunmaktadir gayri.. isimlerinize `:nick` asina olmakla birlikte sizi tanimaaam etmem :P

    "gecenin korunde, yakada karanfil bekleriz birbirimizi iskelede" derseniz o ayri.. yoksa adam gibi bulusabilmek icin bi takim teknikler gelistirmek gerekecektir.

    ha bi de muhim animsatma : ceyrek kala ve ceyrek gece vapurlari var besiktastan... 19:15e yetismeye calisiriz herhal, di mi..?

    ayricana unutmayiniz, unutturmayiniz ki kadikoy vapurlari artik en sondaki iskeleden kalkar oldu - uskudar motorlarinina bitisik olan deil, ondan sonaki.. sonra suruden ayri dusme durumu olmaya mazallah.. :)

    YanıtlaSil
  3. disciplineglobalmobile said...

    "..demin de deiğim gibi sözkonusu mevzu kadıköy de caferağa mahallesi dr. esat ışık caddesi 28 / 1 moda istanbul açık adresli ve 0 216 418 97 06 telefonlu BELFAST adlı mekanda saat 20.00 da başlayacaktır.."

    birkaç gün önce, esas başlığında
    10:15 PM saatinde yazılmış, ben kopyaladım..

    arama fasilitelerimiz henüz olmasa da, biz gene de aramaya inanalım, inanmayanları inandıralım:)

    YanıtlaSil
  4. valli ben normalde tek basina giderken aynen uskudar motorlariyla geciyorum da, millete zeval vermis olmayim diye dedimdi..

    bu durumda ortak tercihe bagli olarak arar vericiiiz :ya 18.45 kadikoy veya 19:15 civari uskudar motor - kadikoy dolmus kombinasyonu..

    elocan : rexx sinemasi sokaginin (kadife sokak)sonundan sola sapcakmisiz aha da ordaymis; da rexx'e nasi gideriz onu tarif edebilmem zor, ben gudusel olarak gidiyorum :)

    ya da kadifeye ugramadan, sahilden yukari tirmanirken migrosu ve oyun atolyesini gectikten sona sol cenabi takip ederek bulabilirsin. esat isik sk. diye geciyo.

    zannedersem bir adet karga oldum, beni takip etmiin isterseniz :))

    haa... erken gidip karga'da bi tek de atabiliriz bak... :)

    YanıtlaSil
  5. Anadolu yakası çocuğu olarak kaybolanlara , yada yol konusunda destek isteyenler için bilen bilir benim cep telefonumu , ararlarsa bulundukları noktadan kollarına girilerek bu karda buzda sağ salim mekana eşlik etme fasilitesini an itibariyle devreye sokuyorum.

    YanıtlaSil
  6. ben de geliyorum lan Allahsizlar.

    Ne be? Belki Los Angeles'tan isinlaticam kendimi Kadikoy'e?

    YanıtlaSil
  7. abi, simdi becittac skelesinde sadecede elinerifi mi olcak?.. ona gore bekleyelim yani..
    huu... aloooo sana diyom ey blogger...! :))

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.