22 Ağustos 2006

Somurcan'dan Süper Amme Hizmetleri-Part I

Evet artık memlekete faideli bir insan olma vakti gelmiştir de çatmıştır. Sadece siz tahinpekmez kullanıcılarının faydalanacağı bu süper hizmet bakın sizlere neler sağlıyor.
günlük falınıza burcunuzu yazarak ulaşabileceksiniz, yapacağınız tek şey msn listinize bu adresi eklemek. adresi ben göremiyorum nerde demeyin önce ziraat bankası kavaklıdere şubesi 007112 hesabına ufak bir meblağ (1000$) yatırmanız gerekiyor. arkadaşlar paylaşım serisine başlıyorum artık terazi rep ne varsa görmek istiyorum.

eklenmesi gereken adres : astroloji@roboturka.com (1000$ hesabıma gelmezse aşk hayatınız hakkında pek iyi bir şey söylemeyecektir)

kullanımı:

SoMuRcAn says:
merhaba
Roboturka Astroloji says:
Hoşgeldin SoMuRcAn, seni gördüğüme sevindim.
Roboturka Astroloji says:
Selamlarim, burcunuzu girerek hemen bugünkü falinizi okuyabilirsiniz.
SoMuRcAn says:
kova
Roboturka Astroloji says:
KOVA
(20 OCAK - 18 SUBAT)
Beraber oldugunuz insanin çevresinden iliskiniz hakkinda olumsuz elestiriler alabilirsiniz ve bu da sizi üzebilir. Insanlarin sizi yanlis tanimalarina firsat vermeyin. Is yerinde çikabilecek olaylar karsisinda, disaridan tarafsiz bir izleyici gibi davranin. Daha yüksek idealler belirlemeli ve onlari yönlendirmelisiniz. Basariya ulasmaniz, içinizdeki gerginligi yok edecek. Gönlünüzün zenginligi size bir yarar saglamiyor. Keyif ve eglenceye kendinizi kaptirirsaniz sagliginiz olumsuz etkilenebilir.
SoMuRcAn says:
iyi aferin
Roboturka Astroloji says:
Üzgünüm ne dediğiniz anlayamadım. Eğer bu beklediğiniz bir cevap değilse yardım almak için 'Yardım' yazınız.

demekki fazla muhabbete girilmeyecekmiş, neyse hayırlı olsun. Diğer amme hizmetlerini dört gözle bekleyin.

Somurcan, kendini topluma adamış insan.

2 yorum:

  1. öncelikle 1000 amerikan dolarını hesaba yolladım, lakin bu saatte eft olamayacağından hesaba yarın geçecektir, belirteyim*..

    ben de bu şahane hizmetten faidelendim, burcumu yazdığımda çıkan yoruma "ohha lan kesin beni tanıyan biri yazıyo" dedimse de, sair sorularıma "Üzgünüm ne dediğiniz anlayamadım. Eğer bu beklediğiniz bir cevap değilse yardım almak için 'Yardım' yazınız."dan gayrı cevap alamadım.. o msn hesabındaki zibidi, sana sesleniyorum: her kimsen açıkla kimliğini, valla dövmicem..

    * = yersen:)

    YanıtlaSil
  2. bu noktada benim bişi yapmam tarafsızlık ilkesini bozar somurum, kocca torunsun, kendin hallet:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.