21 Temmuz 2006

Tahin Pekmez üzerine..

Abilerim, ablalarım..

Öncelikle maalesef şu komünitenin en fazla üç-dört üyesiyle yüzyüze görüşme şerefine nail olabilmiş bahtsız bir kimse olduğum için, şu güzel ortamın sıcaklığına eşdeğer samimiyet düzeyini yakalayamadım bir türlü, mazur görünüz..

Freko abimin torpiliylen en başında bi giriverdiydim bu ortama (Tahin Pekmez'de ben eskilerdenim tribi :p) lakin, gerek vakit darlığı ve çalkantılı yaşam eziyeti, gerekse yazdığım herhangi bir yazının şu blog dahilindeki yazılara kıyasla değersiz olmaya mahkum olması sebebiylen pek bi varlık gösteremedim..

En nihayetinde yarım aklımın erebildiği bir mevzu buldum ki, parmak basasım geldi..

Yazının bu kısmında durup, "ben bu Tahin Pekmez sitesine niçin giriyorum?" sorusunu kendinize sormanızı rica ediyorum.. Misal ben, bu ortamdaki pek çok kişiyi tanımamama rağmen, yine bu ortamdaki pek çok kişiye ister istemez gıcık oluyorum.. Neden peki, neden neden?? Çünkü, habire konserlere felan gidiyonuz, resimleri çekiniyonuz, her Allah'ın günü bi eğlence, bi gırgır şamata.. Peki ya ben? Zavallı ben?? Issızlığın ortasında, bir başıma, renksiz yaşantımın getirdiği saçma zorunluluklara değersiz varlığımla boyun eğmek mecburiyetindeyim.. 25 yaşında, daha bir canlı performans aktivitesine şöyle ağız tadıyla, gönülden eşlik edememiş bir fakir.. İşte o sebepten, Tahin Pekmez olayının neredeyse yarısını oluşturan konser haberleri/duyuruları içerikli yazıları mümkünse okumak istemiyorum, katmerlenerek artıyor acım..

Oysa, pek sayın Galewolf kişisinin envai çeşit tematik çalışmaları, gündelik hayatından kesitler öyle mi ya?? Bence yeri geldiğinde çok komük, yeri geldiğinde çok derin mevzular, takdir edilesi, Douglas Adams aromalı bir üsluplan ortaya konulmuş ki, pek keyifli oluyor okuması..

Demek ki, Tahin Pekmez sitesi dahilinde gönderilen her yazıyı okumuyoruz, bir kısmı hiçbi şekilde ilgimizi çekmiyo, ki bu da çok doğal, en nihayetinde başka başka şeylerden hazzeden bir grup insanız..

Ol vakit, buradan Freko abime sesleniyorum: Bu böyle gitmez aga!! Yıkılacak bu sömürü düzeni!! (işte birden havaya girince insan, böyle oluyo, çok ilginç..)

Bugün için 1 senelik yazı arşivini hiçbir kategori/kriter olmadan idame ettiriyor olabilirsin ama biz bu Tahin Pekmez'i senelik değil, ömürlük sevdik!! (hah bi de çoğul konuştum, tam oldu) Öyle bir Tahin Pekmez istiyoruz ki, yazılara birbirinden link verilsin, alakalı başlıklar birbirini takip etsin, bir yazarın buraya gönderdiği tüm yazılar diğerleri arasından filtrelenip cart diye çıksın karşımıza..

Neyse, iblisliğe burada noktayı koyuyorum.. Biliyorum ki, Freko kişisinin aklında bunların hepsi zaten hali hazırda var ancak korkarım ki kendisine bunları hayata geçirmesini sağlayacak motivasyondan yoksun.. Ve fekat bilmez mi ki, bu kadar Tahin Pekmez emekçisi işi gücü bırakıp anında yardımına koşmaya hazır? İsterim ki daha sağlam temeller üzerine icabında sıfırdan inşa edip, mutlu yarınlara taşıyalım komünitemizi...

Oh be..

Neurovit - Sessiz çoğunluğun sesi..

4 yorum:

  1. Sağolun, varolun canlar!! Haklı mücadelemiz devam edecek!!

    YanıtlaSil
  2. Bunlar (justy ve somur, şer ikizleri) benim de "derdime" arkaya geçerek deva bulmak istemişlerdi. Yetişin dostlar tacizci basmış mekanı. Don Freko yardıma dicem o daha fena yapışır, iki puanı alır gibime geliyor. Not to your king, to your regiment ulan! (Kralınıza değil, alayınıza dedim aslında, yerse hehe)

    YanıtlaSil
  3. o diil de, geçilen arka benden başladığına göre, kommente şöyle başlayasım var: "çember olalım!" :)

    canlar, az kaldı, ağustos itibariyle yepisyeni bir tek kişilik dev kadro, tek işi bu siteyi yazmak olduğu üzere işinin başına geçecek.. bu sefer hakikaten de allah ne verdiyse dövebileceğim bir kişi seçtiğimden ötürü, sorunsuz bir şekilde güzü yeni mekanda karşılayacağız.. yoksa freko abiniz de keriz değil, boş hostinge para ödüyoruz aylardır..

    link mevzularına gelince, kasan kişi istediğini yapabilir, de işinize gelmiyo, sizi de anlıyorum:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.