03 Temmuz 2006

kodır aranıyor..

bilenler bilir, aylardır tahinpekmez.org altyapısı için çeşitli beyin fırtınaları sürdürmekteyim.. kâh kıçımdan fasilite üretiyorum, kâh 100 kişiye soruyorum nedir arkadaşım görüşünüz diye, nihayetinde konsept belli fakat fasiliteler eksik işte.. halk daha rahat onlayn olmak istiyor, şak diye aradığını bulmak istiyor, pat diye istediğini yazmak istiyor, ama iblis blogger yazılımı bi yere kadar izin veriyor.. hadi ben ha deyince herkese selam edebiliyorum, çünkü herkes -ama herkes- msn listemde mevcut, amma velakin üyelerimizden merlin efendinin birzamanlar buyurduğu gibi, "türk genci tanışmak istiyor", gerekirse "haksızsın ibne" diyebilmek istiyor, en azından "naaber kanka" gibisinden selam etmek istiyor (yemediniz evet)..
geyik bir yana, kafamızda kolay, fakat işlevi şahane fasiliteler şekillendi, dallandı budaklandı, amma kod ile bütün ilişkisini sinclair zx spectrum 48 k alette öğrenmiş, oradan 286'ya terfi edince bütün kodırlık hayalleri yıkılmış -aabi adamlar yapmış diye diye- ve kendini güzide bir kullanıcı olmaya vakfetmiş bir kimse olarak, bu işlerden -günümüz kodlarından- malesef zerrece anlamamaktayım.. ayrıca, güvendiğimiz hertürlü "aabi biz hallederiz, sana bişi olmasın, yürrü be kim tutar" gazcısı arkadaşların hepsi domates çıktı, isim / nick telaffuz etmeye gerek yok, herkes kabahatiyle yaşar.. ha elbet bir gün dövücem, o ayrı konu, freko altı aya varan sürelerde maymun edilmemelidir, bilmek lazım:)
hal böyleyken, kod işinden anlayan (php falan böyle şeyler), drupal olayını yemiş hatta mümkünse bitirmiş, dayağa ve "lan olm bak şurası iyi oldu da esas şöyle yapsamıydık ki ehiehi" şeklinde ani gelişen yeni fikirlere açık, parada pulda gözü olmayan lakin freko abisinin / kardeşinin ful benefit ortamlarından en az onun kadar yararlanacağından emin olan -konuyla ilgili olarak bilenler bilmeyenlere anlatabilir- bir veya birden fazla kodıra, bu güzide sitenin sayısal tabanını yıkmak dileğindeyim..
bu post'a da uygun cevap gelmezse, daha da oturucam php öğrenicem, kralını yazıcam, aklınızı alıcam, frekonun sözü bu! hayır, aldık hostingi bilmemne, 2 aydır taksimetre çalışıyor, tık diyemedik..
hadi bakayım sol frame'deki kontribütör kardeşler, aranızda nice cevherler var, biliyorum.. bi el atın da kaldıralım şu siteyi ayağa, canlarım benim..
frekman revoluşıns, kodır besleme adayı
öküzleme edit: başuvurular tabi ki frackman @ gmail com (böyle yazma nedenimiz malum, spam olayı)

2 yorum:

  1. mecburi istikamet "net"sizlikten dolayı gec gelen cevap : gonul ister tabii bi islerin ucundan tutmak amma ve lakin bu islere bi turlu vakif olamadigim icin sessiz kalmaktayim.. saygilar efenim : )

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.