03 Temmuz 2006

Gezer "Birlik" KuturKutur



Şimdi küfür etmeden önce içsel dialoglarımla geçen 3 gün devam edecek olan tatil anılarımın ilk bölümüne başyorum. Yukarıda da gördüğünüz gibi eşsiz Canon makinemin sonsuz nimetlerinden faydalanarak görüntülenen imajda keyfimin yerinde olduğunu görmenizi rica ediyorum.

Öncelikle İstanbul`dan Fethiye`ye getiren Otobüsün fevkalade güzel özelliklerle elektrik prizi , wireless internet ve özel tip deri koltuklarla son derece rahat bir şekilde beni getirdiğini belirtir ancak bu özellikleri otobüse koyan zihniyetin sanırım ki KuturKutur`un motor çalıştırıldığı anda uykuya dalacağından bir haber olduğunu anladım , çünkü gözümü açtığımda Fethiye yolcusu kalmasın son uyarıdır araç Kaş`a hareket ediyor anonsu ediliyordu.

Geldik yerleştim odama falan o kısımları geçiyorum. Şimdi genel olarak temmuz ayında gözde tatil beldemizdeki olayları yazalım.

Metrekareye 5 (beş) İngilizin düştüğü bu güzel vatan toprağında , genel olarak Türk Bayrağından çok England bayrağı olduğu hemen göze çarpıyor. (bakalım yarın maç var ne olacak)

Yerel dil elbette ki İngilizce ancak süper yurdum insanı da bu konuda son derece gelişmiş , hep gözümde Kapalı Çarşı esnafının bant kaydı 5 kelimelik mösyö ile başlayan diyaloglarından sonra burada bir çok Türk `ün konuya hakim devletin gidişatı ile ilgili dahil olan bir çok konuda bile sohbet edebildiğini görünce gururlandım.

Kardeşiniz tabii yan gelip güzide havuz kenarında pina coladasını yudumlamıyor geziyor görüyor ve elbette ki çevredeki güzel tarihi mekanlarında fotoğrafını çekiyor...


İşin ilginç yanı , bu kadar çok İngiliz insanının bir arada durduğu yerde nasıl bir Pink Floyd çalınmaz , nasıl bir Queen sesi gelmez , nasıl bir karanlıktır ki David Babanın son ışığı aydınlatmaz. Varsa yoksa Best of English Sounds 2006 albümü etrafta...

Peki bu çocuk ne yapıyor , eşi İngiliz ve kendisi son derece hoş bir Blues dinleyicisi olan bir güzide bar sahibi ile şuan Comfortumbly Numb dinlemekte...

Şimdi tabii ki 3 gün geçtiğini belirterek ve alkolün damarlarımda hızlı hareket ettiğini tekrar hatırlayarak son verdiğim bu postta gelişmeleri an be an buraya geçeceğim...

7 yorum:

  1. bir insan bir tatile gitmeyle, allahından kitabından dininden imanından nasıl olur, onu anlayabilmiş değilim..

    bundan kelli putperesttir bu kütür şahsı nazarımda, pagandır, ibiştir, ibibiktir..

    dur daha uyuz olmadan bitireyim komenti, elimden bi kaza çıkmasın:)

    YanıtlaSil
  2. ahahhahahahahahhahhaha

    alkolllllllllllllllllllllllllllllllll

    YanıtlaSil
  3. hmmm, bence bu komment konseptini bi şirazeye oturtmanın vakti geldi de geçiyo, böyle ahahaha alkol malkol, bunlar yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hareketler kapsamında, ayrıyetten dokuz kusurlu hareketin 9 in 1 olanı..

    naapsak naapsak acep diye içim içimi yiyor, kararı yüce blog sakinlerine bırakıyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Yahu alkollü post giriliyorda , neden comment girilmesin ??

    aslında ben site sahibine çaktırmadan ne zaman konsepte oturacağız diye serzenişte bulunuyorum...

    ama iyi eğleniyorum haberiniz olsun ...

    YanıtlaSil
  5. Ya az önce frekoya da dedim "açılış pek hızlı olmamış galiba ya da yanlışkla kütürkütür kişisini gay kampına sokmuşlar resimlerde hep dağ bayır ve adam". İngiliz bayanların fotolarını heyecanla bekliyoruz, gitmesek de görmesek de. Vatan evlatlarına hizmet lütfen, giden var gidemeyen var :)

    YanıtlaSil
  6. insan kılıbık olmaya görsün, eli deklanşöre bile zor gider be galewolfüm sen ne diyosun:)

    YanıtlaSil
  7. izmir'de erimeye yuz tutmus; gordugu tek su dustaki su, gordugu tek deniz kordon'da bunyeyı (caresizlikten) alkole bogarken gordugu deniz olan bi kul olarak kutur arkadasıma icten selam ve muhabbetlerimi (!?) iletmeyi borc bilirim:)

    net cafelerde surunen kurumus yunus'unuz...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.