17 Nisan 2006

Bir Gün Herkes Müslümcü Olacak.. demiştik, oldu..

hey gidinin deyip direkman basalım:

bir gün herkes müslümcü olacak (#3935525, 02.03.2004 13:15:18)

bilen bilir, yıllar öncesinden müjdelemiş olduğumuz bir konudur.. yurdumda
müslüm baba dinleyicilerinin jiletçi olarak tabir edildiği, genel olarak minibüsçü ve taksicilerden ibaret olduğu sanrılarının zirvelerde dolaştığı zamanlarda, bir genç (freko) babanın öğretisine ulaşmıştı nihayetinde.. kendisinin kronik floydian olduğunu bilenler onu ayıplamakta, "senin ne işin olur olm müslümle bilmemneyle" şeklinde makaraya sarmaktaydılar.. velhasıl dünya üstünde onu az ama öz insan anlamakta, destek vermekteydi beri yandan.. kendi öz ailesi tarafından reddedilme seviyesine gelen bu kişi, dağların üstünden dragoya seslenen rocky edasıyla bir gün büyük bir hırsla başlıkta geçen sloganı haykırdı..

aradan yıllar geçti.. müslüm baba çıktı,
asyanın eseri olmadı yarı asyaya beş basarak okudu, ve bu babanın müşriklere "gelin bana dönün" mesajlarının ilkiydi.. daha sonra bir gün müslüm gürses kral tivi ekranlarında bir arabanın içinde "saatim yok, tamolarakk bilememm" demeye başladı.. ve insanlar gördü ki müslüm baba, teomanın şarkısını ondan daha iyi yorumlamakta.. bu paramparça vaka-i hayriyesi, aynı albüm içinde ferda anıl yarkının unutulamaz şarkısı sonuna kadar ile devam etti.. ve bir kısım insan bu tarihte müslüme erdi.. hala müşrikler yokmu idi? tabi ki vardı, fakat aradan bikaç sene daha geçmişti..
ve bir gün sevgili babamızın meneceri sezen aksuyu arayarak müslüm babanın kendisinin bir eserini okumak istediğini, bu eseri kendisinin seçmesini istediğini ve telif ücretini hangi adrese yollamaları gerektiğini sorduğunu iletir.. sezen hanım ise tarkan ile görüşerek kendisine ikimizin yerine adlı eseri verebileceğini, telif ücretinin de 50.000 usd olduğunu bildirir.. müslüm baba hamiline 50.000 usdlik bir çeki aynı gün takdim eder ve birkaç gün sonra sezen aksu ve tarkanı şarkının kaydını dinleyip onay vermeleri üzere stüdyoya davet eder.. ilk defa müslüm gürsesten kendi eserini dinleyecek olan sezen aksu tedirgindir fakat daveti kabul edip tarkanı da alıp stüdyoya giderler.. şarkıyı dinledikten sonra da sezen hanım çantasından çeki çıkarıp yırtar ve üzerine gözyaşlarını sildikten sonra, "sizden telif ücreti istediğim için beni bağışlayın, bu eser ancak bukadar güzel okunabilirdi" der ve o da müslüm babanın müridleri kervanına adını yazdırır..

son olarak
neredesin firuze filminde babayı bülent ortaçgilden sensiz olmaz söylediğine şahit olduk.. pek yakında kendisinden bir de olmasa mektubun (edit: aldık bunu, oy oy oy oy) yorumu alacakmışız..

yakın bir gelecekte babayı
gürses carreras pavarotti üçlüsü şeklinde nessun dorma söylerken göreceğiz, pek yakında..

ee, ne oldu, hala müslüm sux diyenlerden misiniz?

long live müslüm baba, allah başımızdan eksik etmesin..
*******************
demişiz vaktiyle.. bugün, iki üç altta görebileceğiniz postta da okuyacağınız gibi, babamız aldı, yürüyor, yürüyecek.. şu ahir ömrümde babadan "nessun dorma" dinleyip de öyle ölelim diyor saygılarımı sunuyorum..

3 yorum:

  1. hacım olayımız belli: müslümperver floydian.. bunun yakası falan yoktur, tek bir satıhtır, böyle biline..

    YanıtlaSil
  2. sen daha buraya post etmeye ısınamamış bi ibişsin, müslüme nası ısınıcan zaten, geçelim:)

    YanıtlaSil
  3. yok öyle bişi gözgöz efendi, topsun:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.