26 Temmuz 2006

aşk acısı

gecenin bu saati böyle arabesk bir başlıkla arabesk bir yazı yazmak da varmış.. varmıymış? yokmuş..sevmem böyle "kitsch" şeyleri.
ne dersen de yine daanngghh diye geliyor işte bu tanımsız acı.
sevgi, aşk, güven, mutluluk, sevişme....diyoruz da böyle bakınca ne hoş, içine girince ne bok oluyor. bakarsın etrafına; millet mutlu mesut. sanırsın ki bir tek senin ilişkin tuhaf. ama ne fark eder ki bir tek seninki tuhaf ve kötü olsa. sen aynı şeyi yaşar edersin, diğerleri naparsa yapsın çok da fifi.
"seviyoruz ama anlaşamıyoruz".
sevmek güzel, mühim tabi. ilişki neye dayanır? sevgi ve saygıya? ortak nokta gereklimidir? belki değil. ama varsa bazı şeyler, nefis hale gelebilir bazı anlar. e ama insanız. herkesin kafasından bir sürü şey geçer. bir sürü ve farklı şey heyecanlandırır, bir sürü farklı şey üzer, kırar..
falan filan...(arabeskleşmiicez ya;uzatmayalım)
e noldu şimdi? bir ilişki daha bitti. bir olabilirite daha olamaz oldu. olmadı, olmuyormuş, olamazmış..
şimdi nedir sonuç? freko'nun dediği gibi..salağız işte..

1 yorum:

  1. Hemen bu postu takiben Freko denen şer yumağı insanın "20- çıtırlarla alemler" postunun gelmesinin oldukça sembolik bir anlamı olduğunu düşünüyorum.

    O değil de yukarıdaki gibi şeyleri biz yazınca "genç hanımlara yeşil ışık yakmışın galewolf'um, emo kid olmuş, saçları mora boyatmış" oluyoruz. Freko efendi, adaletin kılıcı hep mi tek taraflı keser soruyorum!? :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.