20 Ekim 2006

bir milyar altıyüzelli milyon dolarla yapılabilecekler silsilesi..

evsahbimiz gogıl, geçende allahın dandik yuutub denen sitesine buna benzer bir rakam verince bende de şafak attı.. arkadaş, siteyi açalı dokuz ay olmuş, ve bizim de ufak ufak suyumuz ısınıyor olmalı.. tabi ki o rakamı hayatta kabul etmem, beş milyar dolardan bir sent bile aşağı olmaz ama, yani nası desem, para böyle milyar dolar mertebesine ulaşınca, biri de beşi de aynı kapıya çıkacağından, postu fiziki gerçeklik üzerine oturtayım istedim..

öncelikle gogıl böyle bi para attığı vakit önümüze, hepsinin üstüne görmemiş gibi atlamıyoruz, veriyoruz parayı nobelli bir matematikçi tutuyoruz, kontribütörlerin bugüne kadar olan katkılarını satırı satırına hesaplıyor, ve her kişi için 1.650.000.000 $ / x oranını belirliyor.. e tabi ki postların büyük çoğunluğu benim olduğu için aslan payı civarı bişi indiragandi oluyor -kafamdaki meblağ 300 milyon $ civarı, üstü sizin olsun, size bişey olmasın- ve direk aşağıdaki mekana kütüğü aldırıyoruz:


görmekte olduğunuz bu yeryüzü cennetine 70 milyon doları bastıktan kelli, kalan paranın bir kısmıyla ukraynada bir belde ile güzel bağlantılar kuruyor ve ayda bir adamıza charter seferi koyduruyoruz.. airbus a 330 modeli uçaklarla o beldenin insanları bu beldeyi görmek, dinlenmek, eğlenmek maksadıyla geliyorlar, bu sırada halihazırda adada bir ayını doldurmuş olanları geri dönüyor.. o namussuz uçak her halükarda 300 beden taşıyabiliyor, oyy oyy oyyy sayın seyirciler:)

kendi yağıyla kavrulmak isteyen tahinpekmezciler için adres verelim:

www.privateislandsonline.com

şimdilik bukadarla bırakalım, gerisini coştukça komente yazalım, ayrıca katkısı olan boş durmasın diyor yerli lostta birlikte kaybolalım istiyorum:)

freko, grip mikrobu yüzünden ne dediğini bilmeyen kimse..

6 yorum:

  1. he işte o yüzden seni götüremicem agatom, buralarda bişiler ayarlarım ama sana, fındığını fıstığını bonibonunu eksik etmem merak etmeyesin:)

    YanıtlaSil
  2. yau güzelim, senin de payına hiç düşmese bi kaç milyon dolar düşecek, yaparız sana da bi lost adası, koyarsın sowyırı, ne bileyim doktoru moktoru, takılırsın meşrebince.. dükkanın önünü kapatmasak diyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Şimdi anlamadığım bir olay var...

    Adayı tuttuk tamam , cepte para altta tekne gidiyoruz , atıyorum cruise falan neyse , geldik dımdızlak adaya ...

    Fotoğrafa bakıyorum bir ağaç gölgesi yok yahu. Haydi diyorum para sebil ya biz gelmeden Freko inşaat ustaları ile yatmış kalkmış yapmış şantiyeyi güzelcene böyle istediğimiz gibi jakuzili , filan dolapta havyarlar...

    EE nasıl bir tesis bu böyle ? Otel gibi hepimiz bir blokta mı yaşıyacaz ?? Para denizde kum ama yan odadaki gürültüden uyuyamıyorum...

    Haydi tamam tesis değil böyle herkese özel ve güzel bahçeli ev , ee ben misal mangal severim benim sevdicekte sever mangalı güzelde yapar , e yan komşum oldu da vejeteryan !!!

    Haydi hem bahçeli böyle , hem komşular kafa , iyi güzel adada yaşam iyi gidiyor , hiç mi canımız sıkılmayacak ?? Pasifik in orta yerinde canımız Nevizade kıvamında yada Boğazda rakı balık minvalinde hiç bişey çekmiyecek??

    Haydi ben İstanbul ambiyansından bahsettim o adada hiç mi bir Orta Anadolunun ambiyasını aramamayacak adam yada kadın olmayacak??

    Nerede eczane , nerede köşedeki Tekel ambiyansı ??

    Rahat duramıyacağımız aşikar çocuklar her gün okula Boing ile gideceklerse yuh diyorum o eğitim masrafına...

    YanıtlaSil
  4. lan var ya kütürüm, hakkaten hayalgücün kıtmış senin.. 1650 milyon dolar vurmuşuz, hala çocuk diyosun, de ki kazara oldu, okula göndermek diyosun be yiğidim..

    eczaneyi de yiyim tekel ambiyansını da, bize bişi olmasın diyorum.. ha, beğenmedinse, kendi payınla al sevdiceği istediğin hayatı yaşa, kim karışır:)

    YanıtlaSil
  5. Bilmiyorum ben kıl ve kendi doğrularına göre yaşayan bir çocuğum...

    Bir kere ada olayı benim gibi onu yemem bunu yemem ben yemği böyle severim diyen adama biraz ters gibi hem benim vucut narindir hastalanırım...

    Paranın çılgın olup , payımıza düşecek miktarın iki kişiye yeteceğini söyleyen süper bir ağbi varsa eğer , ben bir zahmet yazları size ziyarete gelir 3 ay sonra tekrar kendi güzel ana kıtama dönerim...

    Ana kıtadan kasıt , mümkün mertebe yaz olan iklimli , en kalın giysisi lacoste t-shirt olan (ama timsahı doğru yöne bakan) bir yerden bahsediyorum , böyle yolları asfalt , köşesinde bir marketi yada enim tv karşısında tüketebileceğim yiyecekleri bulundurabilecek bir mekan , araba tabii elbette severiz V8 yada V12 leri...

    Köpek ve kedi olmazsa olmaz...

    Hayal gücü ve yaşanabilirlik çizgisi bende biraz kalın , altın varaklı kadehlerde içilecek şampanya yerine şampanya acaba harbi +4 derecede soğutuldumu diye düşünürüp hep...

    YanıtlaSil
  6. valla senin bi de gece kremi falan gibi sponsorların da var evet.. ve fakat bizim haneyi ziyaret ederken yengeyle gelmenin bünyede birtakım ağır psikolojik tahribatları olabilecektir, onu da belirteyim.. airbus demişim, 330 demişim, ayda bir demişim, kime demişim aloo:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.