10 Ekim 2006

vay babayın kemüüne!

böylesi avam bir başlıkla sizlere seslendim sevgili tahinpekmez insanları, lakin az sonra vereceğim linkteki sihirbaz ablanın kerametini gördüğünüz vakit sizin de -en azından erkeg üyelerin- benimle aynı tepkiyi vereceğinizden adım gibi eminim..

ve fakat önden diskleymır yapayım: pornografi vs. içermemekle beraber, cıbıl görüntüler bulunmakta olup, işyerinde hezeyana sebep olabilir, oruçluların niyetini erken bozabilir gibi bir takım yan etkileri bulunmaktadır.. çalışanların ve oruçluların akşam evden bakmasını tavsiye eder, esenlikler dileriz.. niyeti sarih olanlar için bir stres bulunmamaktadır, bunu da ekleyip linkimize geçelim:


Gala 2006 Ursula
Video sent by Uberlinkert


ilk komenti yapana ilk fırsatta bir adet kırmızı mendil hediyemizdir:)

freko, aklı dimağı böyle şeyleri almayan insan..

6 yorum:

  1. ne sabırsız milletiz arkadaş.. insan dedemiz gene yapmış bişi bi uyaralım der, msn açar.. yaptık hallettik torunum, refreş et ya settar nidasıyla..

    ha ilk komente mendil dedik ya, ondan atladı bu torun, ve fakat saymıyoruz..

    hadi bakiyim..

    YanıtlaSil
  2. şunu da ekleyeyim gönül rahatlığı ile, gece vakti post ettim, daha sahura saatler var yurdum insanı için, lakin gene de noolur noolmaz, enternasyonel siteyiz vesselam:)

    YanıtlaSil
  3. çalışıyo valla ben de. kırmızı mendil istiyorum ama kaybolmayanından. ehehe

    YanıtlaSil
  4. hasektorr... ohaa...
    ben vazgeçtim mendil felan istemiyorum lan. şimdi izledim de. ehehe

    çıkardığı mendiller çıkardığı yerde varmış zaten bence. ama mendilleri nası yok ediyo anlamadım. en son çıkaracağı yeri de taa başında anlamıştım zaten. :))

    YanıtlaSil
  5. Bu video yu bana bir ay önce herksin pek sevdiği ve yakinen tanıdığı Justy arkadaş yollamıştı ve ibretle izlemiştik...

    Buradan kendisini bolca öpüyorum...

    Bu akdar prim yapacağını bilsen evdeki tv yayınını bloga verirdim :-)))

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.