28 Ekim 2006

one of these days, i'm going to move the site in another place..

bilenler biliyor, aylardır söz veriyoruz, ha şimdi ha yarın valla bitti derken o kutlu gün kapıya dayandı!
akşama sabaha kabilinden bir süre içinde, pek saygıdeğer www.bluehost.com dahilinde bize ayrılmış köşemizde paşa paşa oynayacağız, çılgın atacağız, at binecek kılıç kuşanacağız falan.. ve fakat arada bir takım enteresanlıklar oldu, tek tek anlatmaktan yoruldum, buradan bir basın açıklaması yapayım istedim:
bildiğiniz gibi, son üç beş gündür adres satırına www.tahinpekmez.org yazan bünyeler http://searchyouneed.info/search.php?q=nerde&ref= gibi bir yere yönlenmektelerdi (sıklıkla ben dahil).. bunun sebebi, varolan datayı düzgün bir şekilde yeni yerimize export edebilmek gayesiyle siteyi iki saatliğine kapattığımızın akabinde, bir de baktık ki frackman.blogspot.com adlı yer biri ya da böyle işler için yazılmış bir program tarafından register edilip bu salak arama sitesine yönlendirilmiş idi.. saygıdeğer coderimiz merlin hemen frackmanr.blogspot.com adresini alıp tüm veriyi buraya yönlendirdi, ve dahi geçici olarak ana sitenin adresini de buraya akıttı.. bayram seyran demeden turkticaret.net'in kapısını aşındırdık, yeni yönlendirme hadisesini de devreye soktuk, bilen bilir anca bugün iş bitti..
halihazırda tepede frackmanr.blogspot.com adresini görmekteyseniz de, bu artık süper geçici bir durum, dediğim gibi, akşama sabaha dilediğinizi arayıp bulabileceğiniz, yazmak için başka bir browser ekranına ihtiyaç duymayacağınız, inceden profil şekillendirip diğer üyelere "öyle değil o baboli, vıdı vıdı" şeklinde mesaclar atabileceğiniz (hamburger teklifi ikinci bir emre kadar ayıptır:)) bir mekanımız olacak..
merlin kişisine şimdiden huzurlarınızda verdiği sözü layıkıyla tuttuğu için teşekkür ederim.. şekilde şemalde ilk başlarda primitiflik olabilir, lakin aramızda nice eli maus tutan vatandaş mevcut, "abi şurası şöyle olsa böyle olsa" diyenlerin teklifleri anında işleme tabi tutulacak ve site günden güne daha prezentabl hale gelecektir, frekonun sözü bu!
daha kral bir ortamda, birlikte coşabilmek ümidiyle,
frackman revolutions, tükürdüğünü yalamayan adam..

8 yorum:

  1. valla ben de frackman beyin bu teknik basın açıklamasından pek birşey anlıyor değilim. 60 yaşındaki nineme anlatır gibi anlatılırsa belki anlarım. ama belliki güzel şeyler yapılmış. o kadarını anlayabildim enazından. bir de mesaj atılabilecek demiş onu da anladım, yalan olmasın. o zaman rica edeyim erkekler bana mesaj atabilemesinler, atamasınlar, yok yok atmasınlar. eheh

    YanıtlaSil
  2. allahım ne tekniknizani dostlar edinmişim, benden betersiniz:)

    YanıtlaSil
  3. ya o değil de mesaj atabilme alabilme özelliğini ben de anladım.. aklıma takılan, profillerde foto olacak mı? :)) olsun diye demiyorum yanlış anlama olmasın.. olmasın bence..

    bi de bence hemen üye falan alınmasın.. eş dost akraba deyip şişirilmesin site.. milletin ağzının suyu aksın, biz de hava basalım işte ben tahinpekmez'de yazıp çizebiliyorum diye..

    bu arada ben üyeyim di mi abi? :(

    YanıtlaSil
  4. güzelim, tabi ki öyle haldır haldır bi giriş olmicek, ama tavanı 1000 kişidir işte, belki bi senede dolar belki beş senede..

    lan bazı kıstaslar mı getirsekkine, böyle bi acayip şeyler falan, hmmm..

    tabi ki üyesin lan, nası yazabilion:)

    YanıtlaSil
  5. yok buraya yazabiliyom ama yeni yer, yeni ortam kızlar falan girince işin içine belki bi değişiklik falan olur diye tırsmadım desem yalan, yalan oolur. dın dı rın dın..

    şaka maka harbiden beta deyip bir yıl üye kabul etmesen süper olur abi. yoksa başına geleceği hemen sosyomat denen oluşumdan görebilirsin. anında küçük sözlük olur. ki sanırım amaç farklı bir konsept yakalamak. yoksa şüphem mi var? :)

    YanıtlaSil
  6. Şimdi kayıtlı üye olduğumu bilerek yazdığım şu son comment olması dileğiyle eklerim ki...

    - Ağbi sitede sanki bir sorun var gibi

    diye attığım MSN mesajından sonra bu noktayı görmek çok güzel...

    Şimdi geri kalan zamanda nereyi tıklayacağımı bana da söylerseniz belki info falan doldurmak falan icab eder eksik kalmayalım...

    Fabrikadayım ben gene :-))

    YanıtlaSil
  7. ulan şu postun komentleri gören diycek ki bunların hepsi herif, gaçhayım buralardan diycek gidecek bir daha gelmeyecek.. arkadaşım, dünya üzerinde bir komüniti daha bilmiyorum erkek / kadın dağılımı bukadar orantılı olsun, alayı iblis temelli, minimumu %80 civarı kıllı ya da sivilceli herif kaynar..

    ama bizim değil işte.. bundan sonra takımelbisesini giymemiş traş olmadan post yapanı koment edeni köşede tek ayak cezasına dikicem haberiniz olsun..

    bunu da söylettiniz ya bana, eh artık:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.