06 Eylül 2006

seventh carpet of a seventh carpenter

Böyle afilli bir başlığın altında göreceğiniz resimler sizi şaşırtmaz umarım. 3 gün önce sevgili annem bana "bak oğlum ellerim acıyo, şu halılar kaldı, bunları banyoda hemen yıkayalım bir yardım et bak o kadar evin işi var, ne var şunların ucundan tutsan, ha? " şeklinde bombardımana tuttuktan sonra ulan elimize yapışacak değil ya dedim, ve banyoya girip 3 tane orta boy halıyı yıkadım. O an ne bilirdim ki annemin bana ait başka planlarıda olsun. Yıkadığım halıların güzelliğini görünce (acayip güzel yıkıyormuşum ve elde olmayan nedenlerden ötürü selam edemiyecem) "ooo bak benim aslan oğlumada ne güzel yıkarmış dedi" ve evin gizli bölmelerinde sakladığı 2'si yolluk 4'ü büyük boy halıyı gösterdi. Anne ben bunları yıkayamam o kadar da değil artık dedim. Tamam yavrum yıkama, halıcıları çağırırız veririz 150 milyon dedi. Verirseniz verin dedim içimden.
Gördüğünüz gibi allem edilmiş kallem edilmiş kandırılmışız...
Burdaki görülen figürü ana haber bülteni sunan bir anchorman'imizden arakladım, halının üstündeki suyu almak için ideal bir pozisyonmuş :)

Ben derim ki birleşelim örgüt olalım, en azında commentleri görelim, garip somurcan bu yolda tek başınamıymış, yoksa bu yollardan geçen olmuşmu? "Ahh ahh eskiden apartman altlarında halı yıkardık komşularla nostalji olurdu ne güzel" diye sızlanan ablalarımız varsa eğer gelin size o nostaljiyi yaşatalım hemide bedava...

5 yorum:

  1. hayatımda tek bir defa halı dövmüşlüğüm var, onda da halı mefta olduydu, o saat bu saat böyle işlere ne sokuldum ne bişi..

    delikanlı adam çamaşır makinasının düğmelerinden anlamaz, bulaşık makinasının bu işi nasıl yaptığına hayret eder, buzdolabının kapısını açıp suyu şişeden kafaya dikmeyi bilir..

    ama terlik terörü nice delikanlıyı bitirmiştir, bitirmektedir, biterecektir.. aha bu postta da torunumun hazin sonunu gördük.. bugünden itibaren kendisini somuramis olarak (kopirayt blekınd) anacağız, selam olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Her eve lazım diyorum. Feyz alın blog paşazadeleri diyorum.
    Yürü be sömüramis kim tutar seni:)

    YanıtlaSil
  3. torunum bak yedi halı yıkadın felinaanımdan selam aldın, seni dinarsuya falan yıkamacıya verelim gvinit paltrovla nikahınızda kafana konfeti atmazsak deden değilim diyorum:)

    YanıtlaSil
  4. arkadaşım kapatmayın dükkanın önünü, şidevil hanımcım ateşi harlandırın, geliyoruz:)

    YanıtlaSil
  5. Somurcan'ım, bu yaşta halı yıkamakta utanılacak bir şey haşa yok (yalnız o halı suyu arıtma tahtası çok derin darbe vurdu) asıl sorun bu olayı "ya anne işim var gücüm var" şeklinde bir bahaneyle atlatamamış olmandır. Ağır tufaya geldiğine inanıyorum. O değil de çocukken ne eğlenceliydi bu halı yıkama mevzuu. Ehm neyse ne diyorduk, ben, somurcan ve tüm domestik işlere esir edilen türk gençlerinin acıları son bulsun diyorum.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.