05 Eylül 2006

Orrospu Çocuğu Sivrisinek ve Şerefsiz Arı

Yazı bitirdiğimiz bu dönemlerde gece daha rahat sivrisineksiz yatarız diye düşünürken sanki bu mahluklar tatil dönüş biletlerini almış gibi bu sefer akın akın geliyorlar, tek idealleri olan "insanları rahat uyutmayalım aq" mottosunu en iyi şekilde hayata geçiriyorlar. Yatmadan evvel takribi 45 dakika fellik fellik bu orospu çocuklarını arıyorum bazen buluyor bazende babayı alıyorum, ki bulsam bile bu adiler benim geldiğimi bir şekilde anlıyorlar ve David Copperfield endamıyla deyim yerindeyse yok oluyorlar. Yok Raid yok ot bok bir şey sökmüyo bu şerefsizlere, anca belediyenin o zehirleme aracı, ucuz olsa o mekanizmayı benim odama kurduracam. Tam uykuya geçişinizi tamamlarsınız ki tam kulağınızın üstünde sıfıra yakın mesafeye kadar sorti yaparlar ver "emmiğğğğğğğğğğğğğğğğ" ye benzer bir ses çıkarırlar, hay senin emmini dayını skyim diyerek ışığı açarsın yok ortalıkta hiçbiri. Kaparsın macera kaldığı yerden devam eder. Yahu diyeceksiniz ki neden bu kadar küfür ediyorsun, gelde etme, ulan sivrisinek neden kolumu bacağımı yemezsin. Bu piç gider en olmadık yerden emer kanı, zehir emesice. Misal ayak küçük parmağının hemen üstü, yada eldeki serçe parmağının hemen üstü, alın bölgesi vesaire. Kaşısan beter, kaşımasan daha beter. İşte ben gene dün dert yanarken annem dediki " evladım seni ısırdığını anlamıyormusun?". Yok vallahi ben hissedemiyorum, hayır katır gibi bir derim yok, ama ne biliyim bunlar önce anastezi mi uyguluyor nedir. Bu düşünceler içinde dün gece yatağıma yattım ve sabah saat 08.20 sıralarında filmlerde olduğu gibi "aaaaaaaaaaaaaaaaaaa" diyerek abartmıyorum avazım çıktığı kadar bağırdım. Allah'ım dedim biri toplu iğne sokuyordu sanki boynuma, omirilik soğanının olduğu yerin tam sol tarafında müthiş bir acı. Ananı skym sivrisinek ne biçim sokuyormuşsun diyerek ensemin köküne kendi elimle şaplağı yapıştırdım ve koşarak içgüdüsel bir şekilde annemin odasının önüne geldim. Benim bağırmamı duyunca deprem oluyo zannetmiş onlarda. Ne var oğlum dedi, anne şurama bak derken, bu sefer daha da bağırarak "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" dedim. Allahım sağ elimin işaret parmağına sanki köze sokulmuş çivi soktular. Ulan sivrisinek diye elimi bir salladım ki hayvan gibi bir arı düştü. O ne lan dedim o şokla. Annem bana baktı oğlum arı sokmuş seni dedi. Hayatımda yapmadığım bir şeyi yaptım o an " ulan orrospu çocuğu sivrisinek şerefsiz arı, ne lan sizden çektiğim" dedim ama, annemin varlığını hatırlaytınca boynumu büktüm. Zehir yayıldıkça bende yayılıyorum bir yandan parmağım şiş bir yandan boynum şiş. Kendi kendime aha az sonra bu zehir burdan aşağı iner ya felç ya ölüm, sakın uyuma oğlum dedim. Hayır o değil ilk defa hayatımda arı soktu hemde iki kere, iğnesini elimden çıkardım. Arılar hakkında ki görüşüm temelinden sarsılmıştır bundan kelli bulduğum yerde ikisini de mezarteslim yapacam. Hayır hadi sivrisinek neyse de ulan uyuyan adam sokulur mu aq? Bu da böyle bir anımdır.
NOT: Hala ağrıyo, bir yöntem bilen varsa koment eylesin,domates ya da çamurla gelmeyin...

8 yorum:

  1. somurumu kurtarın, biricik torunum o benim:)

    YanıtlaSil
  2. o değil de, şok marketlerde hafta içi 10:00 - 12:00 arası %10 indirim varmış (kombat torun yetiştirmek için sallamıyorum modu:)

    YanıtlaSil
  3. oy oy oy, "benzini shell'den akılı kelden alıcan" mottosunun tarihe gömüldüğü andır bu:)

    YanıtlaSil
  4. evet evet shedevil de bi fena oldu, tükkan sıcak galiba bu aralar:)

    YanıtlaSil
  5. hmmm, işeyemeyecek yer sokulduysa başkasına da işetilebilir evet, golden shower oo yeah, akşama sabaha kapatacaklar bizi:)

    YanıtlaSil
  6. aktivitenin hell modu arı kovanları arasında işeyerek gezmektir.. gözü yiyen borazancıbaşıdır:)

    YanıtlaSil
  7. ne repi blekınıd bey biraderim, direk respect:)

    YanıtlaSil
  8. valla akıl tamam da, sen ispatını yazasıya adam vefat etti, helvasını kavurduk, o ne olucak şimdi?

    arada kafayı kaldırıcan, yazdığının arkasında durucan:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.