15 Ağustos 2006

ibişler tekstil

ahtapot giyim'e rahmet okutacak tekstil firması.. kendisiyle tanışıklığımız yanlış hatırlamıyorsam bundan bir on ay öncesine dayanmaktadır.. günlerden bir gün, işten çıkmış kreator konserine akmak üzere hareket etmişiz pek sevgili blackened kardeşimilen.. trafik almış yürümüş, daha şirketin önünden üç metre açılamıyoruz, her yer duba, cankurtaran izin verm.. lan gene tatil moduna girdik, toparlıyorum, trafikle cebelleşme uğruna aralardan derelerden gitmeye çalışıyoruz, ve fakat her yeni bir kestirme bizi daha yoğun bir trafiğe çıkarıyor falaan..

birden bire koca binayı karşımızda buluverdik! sağında solunda ve en tepesinde koca koca harflerle yazıyordu: İBİŞLER TEKSTİL..

nasıl kopmuş olabileceğimizi herhalde tahmin ediyorsunuz ey tahinpekmez.org üyeleri.. ve fakat bu kopma sonucu, siz bizi güldürdünüz allah da sizi güldürsün modeli, ben domaini cepten almaya, web dizayn olayından anlayan blackened de beleşe sitesini yapmaya and içtik..

saatler sonra konser dönüşü verdiğimiz söz aklımızda, çoktük makinanın başına, maksat domaine bakalım alınmış olmasın deyu, bir de karşımıza ne çıksa beğenirsiniz a dostlar:

o an ummadık taşın baş yaracağını, parayla imanın kimde olduğunun belli olmayacağını, dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerektiğini, ak akçenin kara gün için olduğunu falan sırasıyla nekadar atasözü varsa hepsini hatırladım, anladım, idrak ettim.. sizin de idrak yollarınızda iltihap var ise lütfen üstteki linki tıklayınız, biat ediniz:)
freko, herzaman heryerde..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.