21 Temmuz 2006

Whitesnake geri sayımı sürüyor


Yıllardır Türkiye'ye gelmesi beklenen rock müzik tarihinin kaliteli ve istikrarlı ismi David Coverdale ve ekibinin Türkiye buluşması 28 Temmuz 2006 tarihinde Parkormanda. In the still of the night dünya turnesi kapsamında ülkemizi ilk kez ziyaret edecek olan Whitesnake, David Coverdale, Doug Aldrich, Reb Beach, Uriah Duffy, Timothy Drury ve Tommy Aldridge'den oluşan müthiş bir ekiple istanbula gelip hem işitsel hem de görsel bir müzik ziyafeti gerçekleştirecekler dedik. Beklemeye koyulduk.


İşte şimdi bu heyecanla beklenen konserin girdik son 7 gününe, tam 7 gün sonra bugün bu saatlerde kısmetse kapıda olacağız. Beni bilen bilir boş konuşmam. Size şöyle birşey söylüyorum, bu konser gerek eğlence gerekse coşku, gerekse şarkılara eşlik edilme bakımından yılın konseridir. Roger Waters'ı hiç karıştırmayalım, o apayrı bir olay.

Dünyanın sayılı vokallerinden biri diye bir geyik vardır, ben dünyanın sayılı vokallerinden biri demiyorum David Coverdale için, belki de en iyisi diyorum.



Tarihe tanıklık etmek için gerçekten orada olun!

2 yorum:

  1. benim esas merak ettiğim, bu konser sonrası olacak after partyde baba kimleri götürecek.. işalla çetelesini tutabilmek babından yakınında olabiliriz diyor selektör yapıyorum anlayanına:)

    YanıtlaSil
  2. bi duble de benimle içmezse kırırım parkormanı:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.