26 Temmuz 2006

30+ yaşlarda ~20 manita sahibi olmanın artıları ve eksileri, pour homme..

"böyle bi başlık daha dünya literatüründe geçtiyse ben bu işi bırakıyorum" diyerek sözlerime başlayayım..
efem, birçokları için bu tarz ilişkiler "tü kaka" modelidir, herkes ayıplar, "oha lan kızın yaşında hatunla takılıyosun" falan gibi laflar hazırlar, ama içten içe "puşta bak gene armudun iyisini yiyo, biz gene eller hayaya (typo yok)" cinsinden ağlaşır.. tabi burada tamamiyle bir nuri alçoesk ilişki biçiminden, yani komple etken, sıfır edilgen ilişkilerden bahsediyoruz.. aşk meşk vaziyetleri kadraj dışıdır, seksenlik adamlar onbeşlik kızlaraa aşık olmuş da nice şiirler şarkılar yazılmıştır tarih boyunca, geçelim, bize gelmez..
her nekadar atalarımız "yemeğin iyisi tencerenin eskisinde pişer" deseler de, misal bir imambayıldı, ne bileyim bir oturtma, bir musakka, şu bu hem hazırlanışı hem pişmesi açısından binbir zahmetli ve uzun proseslerdir.. sunumu da bir okadar ağır, hantal, kalın masalarda olabilmekte, kenarda köşede tüketilmesi ayıp sayılmaktadır.. halbuse gıcır teflon tavaya kırılan iki göz yumurtaya banılan ekmekle de karın pekâla doyabilmektedir.. o vakit niye değerli vakitleri güveçlerde, tandırlarda harcayalım? çek siniyi önüne, gel keyfim gel, budur..
bir diğer pozitif durum ise, 30+ abinin içi hala kıpır kıpır ve kaporta da sağlam ise, ~20 hatun bitmez tükenmez enerjisiyle abiyi alemlerden alemlere aktıracak, akılan alemlerde abi çıtır hatun üzerinden "yıkılmadım ayaktayım, aslanlar gibiyim" cinsinden primini yapacak, diğer nice ~20liklere selektör yapacak, mim koyacak, bir başka gece ortama sap dönüp derecektir ekini.. harvester'dir bir şekilde ama, sorrow değil, pleasure harvester'idir kendisi..
bir diğer şahane hadise, ~20lik hatunun lise formasına hala sığıyor olabilme olasılığının çok ama çok yüksek olduğudur ki, buradan sonrasını tamamiyle hayal gücünüze emanet ediyorum:)
~20 hatun açısından da iyidir 30+ herifle dolaşmak.. böyle adamlar artık bazı kompleksleri geride bırakmış, onu giyme bununla konuşmalardan uzak, ekseriyetle hayatını birşekilde kurmuş, ertesi gün sınavı değil çok çok toplantısı olan abilerdir.. aramaktan değil aranmaktan hoşlanırlar, ve ekseriyetle "canım şu an önemli bir toplantıdayım, ben seni ararım" gibi cevaplar verirler.. böylece ~20liklerimiz gün boyu taciz edilmez, "o herif kim" gibi denyo sorulardan münezzeh leziz bir ilişki yaşarlar.. abiler usül erkan bilir, gününe göre çiçeğini çikolatasını eksik etmez, kadının gönlünü hoş edecek ne varsa tek tek yerine getirirler..
"pros" açısından şimdiye kadar herşey şahane gözüktü, bir de "cons" tarafına bakalım madem:
diyelim ki ~20 hatun yaptınız, ve kısmet bu ya, daha ilişkinin ilk başlarında doğumgünü geldi çattı hanım kızın.. tabi ki hediye sorun değil, fakat o kız bir doğumgünü partisi düzenler, arkadaşları gelir falan.. kız arkadaşları da değildir sorun olan, bilakis hepsi de ya siz ya da diğer arkadaşlarınız için potansiyel av sahasıdır, bereketiyle gelirler; ama bunların okuldan, mahalleden, çocukluktan falan gelme, at atılmaz sat satılmaz yaşıtı ya da civarı erkek cinsinden arkadaşları da vardır.. işte bu ibişler böyle ortamlarda kâh size olan saygılarından, kâh biraz kıskançlıklarından topu hep size oynar, lafı abi ile başlatıp abiyle bitirir, üç biradan sonra kıza "amcan da muhabbet adammış eheh" ibişlikleri yaparak olayı yaralamaya çalışırlar.. sallamayınız, gülünüz geçiniz.. belki siz de yaptınız buna benzer ibişlikleri gençliğinizde, erkek milletinin denyoluğu evrenseldir, çinlisi amerikalısı birdir bu işlerde, takılmayınız.. onların esas derdi gün gelip siz olabilmek, o an yaşadığınız hazzı yaşayabilmektir..
bir diğer eksi taraf, bu hatun sizin bildiğiniz birçok şeyi bilmiyor olarak gelecektir karşınıza.. müzikten girelim, az biraz hafızladığımız konu olaraktan; nadir örnekleri haricinde böyle led zeppelin, procol harum falan gibi sakın uçmayın, bekleyeceğiniz en şahane cevap "aa pink floyd dimii, biliyorum ben onu, the wall diye bi şarkıları var çok şahaneee" olmalıdır.. geçende bir arkadaşımın karşılaştığı örnek ~20, bırakın pink floyd'u robert plant'ı, michael jackson'un thriller'ini bile bilmiyordu, acılara karşı bünyeyi hazırlıklı tutun..
çıtırın enerjisi ara sıra sorun da teşkil edebilmektedir ayrıyetten.. haftanın üç ila beş gecesi reina senin, sorti emmoğlunun şeklinde gezmek, sanayici olmayan bünyeleri belli bi süre sonra kredi kartı tavan limitleriyle tanıştıracak, ardından ihtiyaç kredisi, kefil, icra, kara liste gibi terimleri de dağarcığa sokacaktır..
konuyla ilgili en can alıcı ve belki de en önemli sorun ise, bu gıcır teflon tavaların eski tencerelere göre daha bi çizilme korkusuyla yanıp tutuşmaları durumudur.. "ay öyle olmaz", "canım acıyoo", ne bileyim "hoşuma gitmiyo öyle" gibi geri bildirimler güveçe olan özlemi körükleyecektir.. bu durumda evli zamparalar şanslı kitledir, çünkü evde o familyadan bir tencere belki de çocuklarının anası sıfatıyla her sinir oluşta hizmete hazır beklemektedir.. lakin evde karısı beklerken dışarda çıtırla, fahişeyle, dişi sinekle vakit geçiren bizden değildir diyerek konuyu tatlıya bağlayayım, gazozumdan son bir fırt çekerek publişeyim postumu..
freko, ne biliyosa aktarmaya and içmiş toplum gönüllüsü..

5 yorum:

  1. Arkadaşım ne şer dolu bir ortammış burası. Adam kısaca yazmış "on adımda nasıl hapse girilir\namus cinayeti kurbanı olunur hadi olmadı [nçk nçk] şeklinde tenkit edilir" diye. Pes diyorum, hayır bacıyı geçtim kendimi sağlama almam lazım. Duvarlara döneceğim sırtımı siz de aynısını yapın. Bak bir de doğumgünü partisine gidiyor falan.

    Şimdi abim, canım abim. Mapus damında beraber volta atarız icabında ama bunların 25 üstü bizi tüketiyor, perişan ediyor. Nasıl katlanır bir insan daha küçüğüne anlamıyorum (anlıyorum aslında lan, macezen dedim). Sonuçta pileli etektir, soket çoraptır, Asia Argeto'dur bunlar güzel şeyler ama ben nizami duvara verdim sırtı onu bil, pis adam.

    YanıtlaSil
  2. abi yap jübileni, everelim seni artık, çekil sahalardan, hepimiz rahatlayalım.. ama yani vay efendim +30 karizmadır, ~20'lik çıtır kızları götürür felan, bize bunlarlan gelme.. kimbilir, belki de senin yaşlarına geldiğimde anlayacam bu psikolojiyi fakat, bi kere de pozitif bakıver be abi, her yaşın ayrı bi güzelliği var, nedir yani? :p

    gerçi, herkes de kendi derdine düşmüş baboli.. şimdi ben burdan ~20 yaşlarda 30+ şarrap gibi manita sahibi olma beklentimi dillendirsem, iblislik falan olur.. benim olayım daha sofistike halbuse, dey mi yani?

    YanıtlaSil
  3. Olaya bodoslama giriyorum ve diyorum ki Cuma günkü konsere Frekocan Ağbim 20`lik hatunla gelecektir. Parmaklar denklanşörde...

    YanıtlaSil
  4. hmmm.. gördüm ki toplum gene bizi lanetlemiş, taşlamış, vurmuşlar abalıya..

    arkadaşım rahatça gezebilirsiniz etrafımda, çok şükür sizin kuru kıçınıza kalmadık, bu bir..

    ikincisi, "ana beni eversene" ya da "blogdan hayırlı kısmet çıkar mı" modellerinde de değilim, sadece bol gözlem, fazla yaşam ve tüm bunları insanlarla paylaşma, bir referans şeysi, bir başucu portakalı ortaya koyabilme derdiyle yandım, tutuştum..

    hayır, burası "şöyle şarap gibi bi hatun olsa damlasını bile ziyan etmem a dostlar" misali, fantaazi paylaşım merkezi değildir; amma içtiği şarapla ilgili detayı vermeyen de bizden değildir.. tabi ki markasını sormuyoruz, bize lazım olan cinsi, kokusu, tadı, nerelerde bulunabileceği gibi faideli bilgilerdir ancak.. ha, tabi ki freko abinizde bu yönde de data mevcut olduğundan, az bi soluklansın, onları da sizlerle paylaşacaktır, merakta bırakmayayım istedim:)

    YanıtlaSil
  5. Ben Frekonun koluna girip İstiklal de yürümüş adamım ki yanımda Justy de vardır evet. Bu bakımdan diyorum ki Frekocan Ağbim fevkalade beğenisini sunmuş , yollarda gördüğümüz değişik durumlar konusunda fevaran etmememizi istemiştir.

    Freko Canım ağbime herşey feda , hatta bu kuru cinsi bile...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.