09 Haziran 2006

tahinpekmez profilleri 4 - custi (edition cukubik)

merhaba sevgili tahinpekmez.org takipçileri, bir başka tahinpekmez profili ile gene beraberiz..
justy kod adlı kediperver kılığına bürünmüş bu kişi, iki göz odada envayi çeşit kedi cinsini aralarında ya da interracial çiftleştirmek suretiyle zibilyon tane kediyi gelişmiş ülkelerin kanayan yarası satanizm altarları için canlı kurban olarak pazarlamakta, vahşi hayatı koruma örgütü başta olmak üzere pek çok hayvansever örgüt tarafından kırmızı bültenle aranmaktadır..
bu iflah olmaz iblis, uzun süre etkisi altında yaşadığı kurtlar vadisi adlı dizinin başlıca sponsoru next nextstarın yakaladığı tadı yaşamak uğruna, uluslararası kurbanlık kedi faaliyetlerinden yaptığı paraları los angeles büyükşehir belediyesi fen işleri müdürüne yedirmiş, en nihayetinde elemanı kafalayarak malum tepedeki hollywood yazısını geçici olarak söktürüp yerine resimde görülen ibişliği yapmış, hasselblad makinayla 10 kare resmini çektikten sonra gerisin geri eski haline sokmuştur..
böyle acayip bir adamdır kendisi, niki justydir, justy marka arabaya biner, just in time management sertifikası sahibidir, kargadan başka kuş justerini & brooks'tan başka viski tanımaz..
kedilerden kazandığı parayı değerlendirdiği bir başka alan ise uluslararası konser sponsorluğudur.. en son metallica'nın rock am ring'de, roger waters'in lizbon'da, michael jackson'un ise hiçbiryerde sahne alması için gereken paralar hep bu yavru kedilerin kanıyla kazanılmıştır..
tüm bu yazıları götünden uydurduğumu sanmak abesle iştigaldir.. bana "hadi ordan" diyene kadar bu yazıları bir istihbarat, bir suç duyurusu olarak algılayıp yetkilileri göreve çağırmak daha yerinde bir hareket olacaktır.. kutuplardaki fok katliamına "hoop" demeden önce burnunuzun dibinde bir aylık kedileri alman satanistlere peşkeş çeken bu adama dur deyiniz..
freko, visam lord baş bayii:)

3 yorum:

  1. ben bakirkoy'den bugce (annemin adi tugce, babaminki burak diye boyle bir isim koymuslar bana). yavru kedilerin kaniyla kendine cikar saglayan bu insani kiniyorum. cok uzuluyorum ben yavru kedilerin durumuna. bizim sokakta da var, cok miyavliyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. ayrıyetten bugün doğumgününü kutlayan bir ibiştir, nice yıllara custicim, sen olmasan kimle eğlencem ben:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.