26 Mayıs 2006

tahinpekmez eliyle, vilayete açık mektup..


Sayın Valim,
Bildiğiniz üzere, güzide şehrimiz 20 Haziran 2006 Salı akşamı, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yaşayan efsanelerinden birini, yani Roger Waters'ı ağırlayacak. Aynı günün akşamı, Kuruçeşme Arena'da ülkemizde bugüne kadar verilmiş en önemli konseri verecek. Türkiye'deki hayranlarının yanısıra dünyanın pek çok yerinden hayranları İstanbul'a akın edecek.
Muhakkak ki birkaç bin kişinin izleyeceği bu organizasyon, bir Habitat Konferansı değildir, ABD Başkanının Türkiye ziyareti değildir, ama inanınız ki bu adamın dünya üzerindeki sevenleri bahsi geçen iki örnektekilerle ilgilenen / seven kişilerin adedinden kat kat fazladır.
Bildiğiniz gibi, İstanbul Boğazı yaz aylarında gezi tekneleriyle cıvıl cıvıldır. İnsanlarımız boğazın serin havasında, bu tekneler içinde hoş saatler geçirmekte, gönüllerince şarkı söyleyip dans edebilmektedirler.
Eğer mümkünse, 20 Haziran 2006 gecesi saat 20:00'den itibaren, Kuruçeşme Arena civarından geçecek teknelerin müzik seviyelerini her zamanki seviyelerinin yarısına indirmelerini sağlamanızı arz ederim. Konser mekanı boğaz kıyısında olduğu için, şarkı aralarında ve/veya şarkıların tansiyonunun düştüğü anlarda fondan geçecek bir tekneden gelecek bir başka müzik, bu güzel organizasyonun ruhunu zedeleyecek, oraya toplanmış ve hayatlarında ekseriyetle ilk ve büyük ihtimalle son olarak bu büyük adamı görmeye, dinlemeye gelmiş insanların moralleri bozulacaktır.
Sanata, sanatçıya ve sanat severlere olan saygınızdan aldığım cesaretle, konuyu dikkate almanızı arz eder, saygılarımı sunarım.
Frackman Revolutions (Mehmet Tekin)
**isterim ki, konuya hassasiyet gösteren tahinpekmezciler, bu isteği erişebildikleri her platforma taşısınlar.. kaynak göstermek şartıyla, komple alınabilir, dilenen yere basılabilir, yeter ki işe yarasın**

14 yorum:

  1. böyle bi pablik everınıs yaratmaktır niyetim.. baba tam -inşallah- "who was dragged down by the stone" diye çığırmış ve orkestra tuşu koymuşken oluşacak sessizlikte, "bin dereden su getirsen yaranamazsıııın" diye böğüren yıldız tilbe duymayalım istiyorum, bilmem anlatabiliyormuyum..

    YanıtlaSil
  2. http://www.habershow.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2450&Itemid=34

    akşama da cnn'de altyazı geçicekmiş, o iş tamam diyo pitır arnett abimiz:)

    YanıtlaSil
  3. şimdi floydian olmayan bünyeye bu hezeyanı anlatmak, çeşitli çap ve ebattaki hayvanata hendek atlatmak gibidir.. amma suç tamamiyle benim, kız aylardır "freko beni floydian öğretiyle donat" dedi ben hamle etmedim, şurda hadiseye 20 küsür gün kalmış daha da bişi yapmak yersizdir:)

    gerekirse yolu kapatsınlar ulan o gün, bir gece geçmeyiversinler kuruçeşmeden, hayret bişi!

    aslında bu iş, en şahane parkormanda çözülürdü ya, oranın da sahne ufak kalır babaya, havuzu boşaltmak gerekir filan, bi ton iş..

    ha değer mi, şüphesiz değer, daha ne olsun:)

    YanıtlaSil
  4. yok valla bünyeyi iyice alıştırmadan lank diye roger konseri fena yapar insanı, aman diyim, kıyamam sana girlfromipanam yedi etkilim çalıkuşum ibanezim:)

    YanıtlaSil
  5. http://www.ucankus.com/

    komple selebriti olduk hadi hayırlısı:)

    YanıtlaSil
  6. Yess yess diyorum işte bu işte...

    Helal diyorum bence haber merkezlerine faxlayalım...

    böyle balon haber vermeyen haber portallarında görünmeli...

    CNN alt yazı geçerse işte o bakit arşa değer başımız...

    YanıtlaSil
  7. ben istanbul lordu firoikman abime zehiri verdim konuyla ilgili, devamını getirirse hepiniz kamaşıcaksınız. Abime yakışır meydanlar, siyasetler diyorum.

    YanıtlaSil
  8. ben 20si (sag olursam) oglen itibariyle izinimi aldim arkadaslar... (sabahina cikar miyim bilemedigimden onu ellemedim :) konser oncesi bisiler etsek diyorum...

    YanıtlaSil
  9. muhakkakki bişiler yapıcaz abla, don't worry:)

    YanıtlaSil
  10. http://www.aksam.com.tr/egazete/index.asp?s=2

    giderek duyuluyor, roger keyfimiz engellenemez!:)

    YanıtlaSil
  11. baba korktum nüfuzundan yahu!

    YanıtlaSil
  12. düşündüm de, o e-gaste linki az sonra tarih olacak, amma bi vesika olması açısından:

    http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=41527,8

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.